Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egyébként igen Hallottam valamit,hogy ugyan úgy hizlal, mert az édes íz beindítja azokat a foylmatokat amit a sima szaharóz is. Állítólag neten olvastam. szóval szar is meg káros is. Mondjuk ha kólát kell innom akkor én olyat iszok fröccsnek Különben meg már majdnem minden ilyen édesítőszeres mert kb. negyed annyiba kerül mint a cukor és annyiért el lehet adni mintha cukor lenne benne.

Zotyának az agyát meg ne féltsd a cukortól Rajta már egy komplett cukorrépa ültetvény sem segítene
ez mind szar Én kommersz cukrozott szörpöt iszok általában valami piros félét kb.mindegy mit azt alaposan szódázom, hogy inkább rózsaszínű. Ha ritkán iszok kólát csak zérót vagy lájtot de azt is fröccsnek fele-felében. Nekem ezek gejj édesek nem tom meginni tisztán
Az is egy buflák tank.
Nekem se tetszik - én X6-ot vennék
Maga a forma is gnóm.... vakok tervezték ezt vazze? Az x5 amilyen eltalált méretéhez igazított forma, ez annyira ronda vazz..... nem is tudnám leírni
Pedig arra tippeltem volna, hogy neked bejön... kb. azt a helyet foglalja el az autók közt, mint a K1600GT a motorok közt
Monumentális,beleég az ember retinájába.
Na vazze.... most ment előttem egy új x7.... ez milyen ritka ronda
Az a film bár szatírának készült remekül jellemezte az emberiség “fejlődését”
Vizet? azt ami a WC tartályban van? Dehát kellenek az elektrolitok
Vizet kell inni az a legjobb
Én teszek egy másfeles flakonba télen 3-4 g c- vitamint aztán azt iszogatom egész nap plusz mellé pár pohár ez-az
Nyáron fele ennyit sem teszek bele, akkor sokkal több víz megy a szervezetbe ilyenkor lecsúszik akár 3-4 flakon víz is attól függ kanapén heverek vagy kint a napon égek
NEM a szomszéd lánnyal kellene méretni, mert úgy természetes, hogy felmegy!
De minek vegyek ha az otthoni sem mért rosszat?
Vannak olyanok, akiknek egy zsákkal is kevés lenne!
"A szívemnek semmi baja,fejem hasogat." Mert vagy magas a vérnyomásod, vagy alacsony. Gyógyszertárban lehet venni vérnyomás mérőt, és akkor tudni fogod, mégis mi a bajod!! Nekem magas volt , majd ahogy szedtem a tablettát, mértem is , és ha 150/100, akkor magas, ha 100 /70, akkor alacsony , de a fejem akkor is fáj! Ezért mikor valami kínom van, először mérek, villanyos szakemberhez illően!! És akkor mindjárt tudom, tabletta vagy KV!
A cukor kell az agynak pedig így is sokaknál látom itt, hogy nem fogyasztanak elég cukrot Sztem a cukor pótló vegyi szarok károsabbak...
A szivemnek semmi baja,fejem hasogat.A koffeintől nem lehet mert a zeroban az van.
Amúgy a sima cola nagyon édes nekem.
Mostanában rászoktam a lipton green tea zero változatára.
Abban semmi nincs.
Az a jó.
Majd pipi megjön és fikázza.
A cukortól fáj a szíved? Szerintem attól csak hízol. Nem a koffeint nem bírod?
Persze ha nem mozogsz és az infarktus kerülget akkor fájhat. Lehet nem ártana konzultálnod a kardiológusoddal. A te korodban már nagy divatja van az infarktusnak.
Az ilyen cukrozott szarokat is érdemes persze kerülni. Én általában legalább felesbe hígítom vízzel, mert annyira tömények hogy csak szomjasabb leszek tőle.
Minden más italban 4,5 g cukor van 100 ml-ben.Ezektől már kis mennyiségben is fáj a fejem.Szóval marad a cukormentes.A fene se akarja magát inzulinnal lőni.
Mar reg nincs, de azért tartottak Pesten, hogy a viragkarneval után fel tudj meg vonulni.... alig győztünk mindenkit haza zavarni
Se cigi se ital se nő, se KV... élsz te egyáltalán, vagy egy első generációs, germánium tranzisztoros MI kommentel a nickeden?
Ja, a pestieknek mennyivel jobb, ott buzifelvonulás van
kilopták az útépítésből a vadhálót
azé ennyire még nem keseredtem el Majd mittomén rászokok a kávéra
Ha nagyon kemény hely... ezért van ott a virágkarnevál