Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a szerves anyagokat faszán szűri
Amőba,
3-4km tökéletesen elég ahhoz hogy megszűrje a talaj.
azt azért tudod hogy amit iszol azt nem egyszer kihugyozta már valaki vagy valami
eléggé zárt hely a föld
amúgy a föld alatt sok-sok km távokat elegy a víz szóval az a 3-4km szinte semmi
Ez fixen nem egészséges én forrásvizet iszok, a forrás kb 3-4km-es körzetében nincsen semmilyen mezőgazdaság, max fakitermelés tehát ha minden igaz, nincs benne vegyszer.
kettő is van
ez a borulás biztos: https://koronakaposvar.hu/weba...
meg ez a hagyományos: https://koronakaposvar.hu/weba...
de nem szeretem egyiket sem
Ja, ez könnyen törik, elég, ha eldől... nem szabad ilyet használni. A jó buzivastag pikkelyes oldalú békebeli, az még a leejtést is elviseli , meg ez az ócó teszkós üvegpohár is (van 3dl meg 5dl)
vettem én is ilyet motorozáskor régen elvittem zacskós levest enni, volt egy korszakom amikor ezeket a 30-50 forintos leveseket imádtam
de inni nem tudok belőle, nem szeretem a fémet, teát is porcelánból tudom csak meginni
nálunk évente 3-4 alkalommal van klórozás, ekkor kb 2 hétig szinte ihatatlan de előtte-utána egész jó
a szomszéd faluban lévő szódás vize sokkal bénább pedig millió engedélye meg vizsgálata van
Körbe fogsz röhögni: én a kávét kivéve minden folyadékot sok-sok éve egy 4 decis, rozsdamentes bádogbögréből iszom.... Ez mindent kibír.
Mondjuk te nem vagy egy bonyolult élőlény.......
A mostani kuti viz már nem az mint ezelőtt harminc évvel Ihatatlan lett. A vezetékes meg agyonklórozott, néha vasizű, meg ki tudja mit mocskolnak bele.
az új szett olcsóbb
ilyen típusú van: https://koronakaposvar.hu/weba...
csak egyik boltban se volt még ahol néztem csak aminek ívelt az alja
netről meg nem célszerű rendelni
te fogod rám, állandóan hogy micsoda iszákos vagyok Akarva sem tudok inni. Van egy haverom az pont ilyen. Az hord magával mindenhová egy másfeles vizet, azt estére el kell fogynia ha a fene fenét eszik is Ezt a módszert én is megpróbáltam de kb. az első fél órában elhagytam ezeket a palackokat nálam úgy működne,ha magamhoz kötném
nem új szett kell baszod hanem új eljegyzés te szerencsétlen
mert mindenki azt hiszi csak a kristálytiszta víz az egészséges nyílván nem az e colitól hemzsegő a jó(arra van a fertőtlenítés) de nálunk szinte mindenhol az országban kiválló minőségű iható víz van. Tájegységenként színre szagra eltérhet. nyílván miből mennyit tartalmaz. A legjobb a kuti víz. Engedj egy átlátszó flakonba a kristály tiszta kút vízből, majd nézd meg egy hét múlva mi űl ki belőle. Bizonyítottan jó hatású az emberi szervezetre. végül is a vezetékes víz is kúti víz mert nem a holdról jön csak csírátlanítva, meg fertőtlenítve van azért sterilebb egy kicsit azért jobb a kút víz.
Baszki pipi élettani folyamatai online.
Nem kéne ilyen részletesen tudni.
lassan kell venni valahol másik szettet
vettem már sörös korsót többfélét is de nem kényelmes belőle inni vastag meg nehéz
a fesztiválos fél literes műanyag poharak meg olyan furák, az annyira nem jön be, szóval rá kell feküdni erre mert tényleg bármikor megjöhet a baj
amúgy az 5 ből legalább négyet az asszony tört el
hát ha az a maradék 1 is eltörik szomjandöglesz
R.I.P
én alapvetően nem vagyok nagy ivó Az álmos könyv szerint a téli időszakban is le kellene gurítani legalább 1,5 liter folyadékot / nap nyáron meg a dupláját. Hát én nem vagyok ilyen jó kb. harmadik éve azt csinálom, hogy minden reggel megiszok 3 dl folyadékot(általában szörpöt) ez azért, ha egész nap elfelejtenék inni akkor legalább ez a 3 dl már megvan Velem az ilyen simán előfordul. Egyszerűen nem jelez a szervezet, hogy szomjas Nem is igen szoktam magam szomjasnak érezni. Ha nagyon ritkán igen az meg simán el szokott múlni mint a szarhatnék is Szokott olyan lenni,hogy vezhetés közben érzem,hogy egy kicsit szomjas vagyok. Azt nincs nálam folyadék mondom iszok ha megállok veszek valamit. Aztán elfeljtődik mert elmúlik a szomjúság Pl. a hugyozás az nem tud ilyen lenni. Ha az rámjön az nem múlik el inkább erősödik az inger az idő múltával Sokat sem birok egyszerre inni. 1-1,5 dl azt meg kell állnom. kb. 3 dl a plafon utánna szünet. Kizárólag akkor tudok jóízűt inni amikor valami sósat vagy nagyon fűszereset eszek azt ég a bél Akkor jól esik inni és akkor meg tudok nagyobb mennyiséget is egyszerre.
Én a szomjúságot általában úgy veszem észre, hogy érzem, hogy kiszáradt a nyelvem. Ekkor sem érzem magam szomjasnak csak tudom,hogy a szervezet igényelné a folyadékot már az innom kellene Szerintem a sivatagban sokan kidöglenének mellőlem szerintem erölködés nélkül bírnám a 3 napot víz nélkül
Nálunk biztos venne van minden nyomelem a vízben...5literes fehér vödörbe öntöttem ma vizet és megijedtem, félig sem volt a vödör de már nem láttam át rajta, tehát kb 10cm víz volt a vödörben... de szerencsére most nem fehér volt a klórtól.
2 deci? én fél literes sörös pohárból iszok amióta eljegyzésünkre kaptunk 6 darabot(már 5 darab kukában van) aztán ha ki vagyok száradva simán lemegy egy ilyen mértékegység, ha extrém a helyzet akkor akár kettő is
én a sörrel vagyok úgy hogy alig tudom inni, szerencsére nem is kényszerülök rá
...dehogy...
Sehogy vakok Németek
hát ja. állítólag fasza csapvizet kellene inni az az egészséges a szervezetnek meg meg van benne minden nyomelem stb. Én pl. nem nagyon tudom meginni a sima vizet. Meg kell inni egy 2 dl tuti hányingerem lesz. nekem kell, hogy valami ízesítse. Tudom az meg káros, de hát mindenkit a villamos sem üthet el