Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha sokat vezetsz ilyet pont szarsz rá.
Hogy élvezheti az asszonyod...
Soha nem voltam gyorstüzelő,megdolgozok az élvezetért. Látod...neked még ezért se kell melózni
cserébe megy és nem gond neki a súly meg az emelkedő
igazából autópályán a 130 sem sok a furgonnak csak felveszed a forgalom tempóját
a tulajt(céget )meg qrvára nem érdekli, hogy ki, hogy hajtott és büntették semmi köze hozzá azért van a szerződés
ez nem nagy kunszt sima elektronika. Elektromos a gázpedál kb. 20 éve mindenbe Nekem is van ilyenem
hát nem gyárilag leszabályozzák mert egyébként szét tudja magát pörögni Haver pályázaton nyert két dobozt és lekorlátoztatta 90-re, mert nem akarta, hogy az alkalmazottak széthajtsák. Nem igen akart beleülni a második karika után senki, gyakorlatilag életveszélyes helyzetet okozott ezzel menekülési lehetőség nélkül
Ahogy öregszem úgy lassul a puska, most nem ritka az hogy több mint 2 perc kell a boldog befejezéshez, ilyenkor már az ideg széjjel tép
azt viszont tudom, hogy akkora cm2 motorokat raknak 2 t önsúlyú, nagy lég ellenállású autókba mint egy személyautóba és ez eleve rossz ómen. Hullik szét a kacat mert nem bírja pláne mikor meg is pakolják rendesen. Veled ellentétben nem csak a számat tátom amikor visznek benne el bútort vagy hoz valami beszállító, hanem az elmúlt 27 évben kb. 1 millió km-ert vezettem is ezeket a szarokat maradjunk annyiban nagyjából tudom mit beszélek. A fos hándidban nagyobb motort faragtak. Ez nem e gyanús?
Hol van annak a légellenállási együtthatója a nagy dobozhoz mérten? súlyban még csak hagyján kb. az az 5 mázsa +
Na veled se partiznék le egy csajt. Mire elmennék, te össze-vissza gecized
Ifjú titánkent a rekord 3 patron volt. Most azt gondolják sokan lófasz ez nem rekord
Na de nekem fel órán belül kint volt mind a három
Levegőm az van... lehet, körbe kérdem a haverokat, kit érdekel vagy 1-2 cuccunk, amit így tartunk: megvettük együtt, és viszi, akinek épp kell.
A tartalék fúvókákat vedd meg hozzá, filléres tétel: https://www.lidl.hu/hu/p/produ...
Semmi baj, a 100-as csomag pzs így is elég akkor 3 hónapig
Sűrített levegővel megy.
Ez tetszik, kéne... mondjuk pont semmi szükségem rá, de néha jó lenne... ebbe levegőt kell tolni? Sose volt még kezembe ilyen...
100 gigát el se lehet használni mobilon 3 nap alatt ha fullHD filmet tolsz, az is csak kb. 1 GB/óra na jó, ha valaki 3 napig 4k filmet néz 6" kijelzőn, úgy esetleg - de az meg is érdemli
Na, és sose voltam annyira hiperaktív, mint te vagy vén fejjel. Ki is száradnék ha naponta kellene!
Kénytelen az asszony beérni a heti eggyel... (ifjú titánként anno heti kettővel)
Ez volt az idei tervem, hogy 3 naponta lesz csak patron kibocsátás
Idén eddig 2 alkalommal bírtam eddig húzni, 24 óra után már nagyon nehezen bírom tartogatni a cuccot
Mit 3 napig?! Három naponta másfél percig!
Ha valakit érdekel: a Lidl-ben hétfőtől akciós a plazmavágó!
https://www.lidl.hu/hu/p/produ...
Vodafon szerint csak 3 napig kell nagyon szerezni a lányt
Hááát...azé Zolikával nem nagyon versengek
Középiskolásként láttam menni Miskolcon, nagy volt - amúgy sajnálom szegényt, nagy ember, de ha veled nyomul, csak Béta lehet
Mekkora szopás ez a full bénulás, meg a vonat elé se tud az ember ki feküdni