hát nem gyárilag leszabályozzák mert egyébként szét tudja magát pörögni Haver pályázaton nyert két dobozt és lekorlátoztatta 90-re, mert nem akarta, hogy az alkalmazottak széthajtsák. Nem igen akart beleülni a második karika után senki, gyakorlatilag életveszélyes helyzetet okozott ezzel menekülési lehetőség nélkül
azt viszont tudom, hogy akkora cm2 motorokat raknak 2 t önsúlyú, nagy lég ellenállású autókba mint egy személyautóba és ez eleve rossz ómen. Hullik szét a kacat mert nem bírja pláne mikor meg is pakolják rendesen. Veled ellentétben nem csak a számat tátom amikor visznek benne el bútort vagy hoz valami beszállító, hanem az elmúlt 27 évben kb. 1 millió km-ert vezettem is ezeket a szarokat maradjunk annyiban nagyjából tudom mit beszélek. A fos hándidban nagyobb motort faragtak. Ez nem e gyanús?
Hol van annak a légellenállási együtthatója a nagy dobozhoz mérten? súlyban még csak hagyján kb. az az 5 mázsa +
100 gigát el se lehet használni mobilon 3 nap alatt ha fullHD filmet tolsz, az is csak kb. 1 GB/óra na jó, ha valaki 3 napig 4k filmet néz 6" kijelzőn, úgy esetleg - de az meg is érdemli
Na, és sose voltam annyira hiperaktív, mint te vagy vén fejjel. Ki is száradnék ha naponta kellene!
Kénytelen az asszony beérni a heti eggyel... (ifjú titánként anno heti kettővel)
Ez volt az idei tervem, hogy 3 naponta lesz csak patron kibocsátás
Idén eddig 2 alkalommal bírtam eddig húzni, 24 óra után már nagyon nehezen bírom tartogatni a cuccot
Soha nem voltam gyorstüzelő,megdolgozok az élvezetért. Látod...neked még ezért se kell melózni
Hol van annak a légellenállási együtthatója a nagy dobozhoz mérten? súlyban még csak hagyján kb. az az 5 mázsa +
Na de nekem fel órán belül kint volt mind a három
Kénytelen az asszony beérni a heti eggyel... (ifjú titánként anno heti kettővel)
Idén eddig 2 alkalommal bírtam eddig húzni, 24 óra után már nagyon nehezen bírom tartogatni a cuccot
https://www.lidl.hu/hu/p/produ...