Én ilyenkor előveszem a legártatlanabb tekintetem (vasútnál jó sokat kellett gyakorolni)és többnyire nem szokott hiba lenni
Simán tudok úgy nézni mint a Shrek rajzfilmben a terrorista macska
Ez pont a széllel szembeni hugyozás esete, lehet de nem érdemes
Legutóbb megkérdezték akarok e szondát fújni. Mondtam nekik természetesen bármennyit
Azt mondja erre a kiscsávó de határozott vagyok, hát hogy ne lennék amikor május óta nem ittam és ez valamikor nyár vége felé volt
Aztán mégsem fújtam szondát, szerintem lusta volt vissza menni a kocsihoz a cuccért
A múltkor már felsorolta, hogy mennyi nyűgje van a testének. Szerintem ez az egy dolog amire még alkalmas erre is csak úgy, hogy a kanapén feküdve A 2 percnek meg az asszony örül a legjoban le van tudva az aznapi
én mindíg okoskodok meg foghegyről beszélek meg tegezem őket szeretik kedvencem a "tudja miért állítottam meg?" Mer mé bazmeg mi ez barkóba. Nem nem tudom de biztos hamarosan tudni fogom. Aztán ha olyat hallok ami nem tetszik akkor miért nincs sapka, tisztelgés, bemutatkozás, mi a megállításom oka tárgya stb. kő kemény vagyok
Általában a legegyszerűbb dolog ami simán szóbeli lehetne nálam feljelentéssel szokott végződni
Simán tudok úgy nézni mint a Shrek rajzfilmben a terrorista macska
Ez pont a széllel szembeni hugyozás esete, lehet de nem érdemes
Legutóbb megkérdezték akarok e szondát fújni. Mondtam nekik természetesen bármennyit
Azt mondja erre a kiscsávó de határozott vagyok, hát hogy ne lennék amikor május óta nem ittam és ez valamikor nyár vége felé volt
Aztán mégsem fújtam szondát, szerintem lusta volt vissza menni a kocsihoz a cuccért
Be kell erni mindenkinek a te fejeddel.
Általában a legegyszerűbb dolog ami simán szóbeli lehetne nálam feljelentéssel szokott végződni
Pláne hogy a handiban turbó se volt.