Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudom de nem került volna rá sor, általában felmérem a határokat
Mesterlövész lehettél volna...távcső nélkül
Agyon is vert volna...de komolyan!
Volt olyan iskolatársam aki 10 kilót hízott mert csak döglöttek meg zabálták a szar kaját.
Én meg melózhattam mert kirúgtak a sorozásról is.
Furkó csapata már az én időmben is legenda volt Annak volt értelme... de ahova engem vittek, annak mi? Alkesz semmirevaló tiszti gárda, naplopás... nem akartam ott lenni, ezért ott szopattam őket, ahol csak tudtam - és volt rá alkalom
Furkónál biztos nem csináltam volna ilyet
Ja, a 22 éves lányom az egyetem szünetében megcsinálta az alapképzést, és örült, hogy mesélhet nekem kiképzésről, fegyverről, stb. mert én értem, nem úgy, mint a csoport társai
Fiatalon, ha lehetett volna választanom, valszeg én is mentem volna egy alapkiképzésre, a tecnika és a fegyver a mai napig érdekel - de mivel köteleztek, én úgy is álltam hozzá
Ezt nem tudtad megtanulni egy év alatt? Fogyatékos...
Soha nem sírtam ha nem mentem haza...kurvára nem érdekelt!
25?
Móricz 50,Kinizsi 100...
Minket nem szivattak,nem volt öreg és kopasz...mivel végig kiképzés volt. A kiképző meg alfáskodhatott,mert az is volt (pl Furkó Kálmán).
Mondom...te nem katonasághoz vonultál valószínűleg ,hanem díszfasznak....mondjuk annak tényleg nem sok értelme volt ezt aláírom. Hallottam olyat hogy ÁLLÍTÓLAG 1 tár lőszert lőttek el összvissz...az meg mi?
Az akkori sorozásos az semmit nem ért, minden másodperce elvesztegetett idő mint nekem is a másfél év ellenben manapság teljesen más, ha ma lennék fiatal elgondolkodnék rajta, ma már nem a szívatásról szól hanem tényleg csinálják a dolgukat na meg nem beszélve, hogy önkéntes.
Kicsit fogalom zavarban vagy Nekem nem ez volt a dolgom, nem ezért voltam ott... engem besoroztak, nem kérdezték meg akarom-e, és hogy mikor? Na ez volt a gond... Én meg azokat sajnáltam, akik játszották a "jókatonát", pattogtak, mint a nikkel bolha aztán nyüszítettek sorakozón, hogy haza szeretnének menni
Én csak a Kinizsi 40-et csináltam meg bevonulás előtt de mikor a 25 km-esen végighajtottak bennünket felszerszámozva a szántásban februárban, akkor a vezető (egy seggfej hadnagy üres pisztolytáskáva) elkezdett alfáskodni a csapat előtt, mikor beértünk, hogy "na, ki fordul velem vissza"? aztán jól beégett, mert hárman jelentkeztünk Na ő se lett a haverom utána
Szóval igazából én sem bánom, következmény nélkül lehetet csinálni a balhét de azért 1,5 év sok volt.
Könnyített, 12 hónapos szolgálat? Az igazi alfák még 18 hónapig voltak katonák....
Aki egészségesen táplálkozik az homokos? Aki meg zsírdisznó és megdöglik infarktusban vagy agyvérzésben az ok? Fura egy életfilozófiád van
Igencsak fordítva éltük meg a katonaságot ezek szerint. Ha mi kint kúsztunk -15 fokban,nem sírtunk...csináltuk mert ezért voltunk ott. Akik táposok voltak és bevizeltek éjszaka,konyhára rakták vagy leszerelték...talán ott volt valami hasznuk. Ez voltál te...ha láttuk őket,komolyan sajnálat fogott el minket. Nem szívatták mi a szerencsétleneket meg nem bántottuk amúgy...rendesek voltunk velük. Elég nagy teher volt nekik az is,hogy tudták hogy selejtek.
Nagyon imádtam a 12 hónapot ami nekünk végig kiképzéssel telt el ,egy percét nem bánom.
Azért ilyen büszke selejttel még nem találkoztam hallod...furi hogy van ilyen is
Látom, te jó katona, jó kutya voltál már akkor is, csak azt nem vágom, akkor mi ez az alfa duma? Én fegyelmezetlen és fegyelmezhetetlen voltam, nem kértem a rendszerükből se a jutalmukból - na azt nem is adtak Örültek, mikor leszereltem, és még a fogdát sem kellett plusszban ráhúznom (ennek meg én örültem )
Én tudod, mit láttam a konyha ablakból? Hogy kint a -15 fokban kúszatják a többieket
Zabpehely nem volt (akkoriban a homokosokat még kiszűrték), viszont a kakaóscsiga szállítmányt is én vettem át reggel, és az komoly fizetőeszköz volt
Nézőpont kérdése mit hiszel. Ott bent ahol mások szemetét,maradékát mosogattad ,nem tudom hogy érezhetted jól magad. Lehet a kopaszok között azt hitted alfa vagy,de az ablakon ha én benéztem,csak egy szerencsétlen konyhást láttam,ami nem volt férfias látvány. Én inkább az éjszakai ernyős ugrásokat imádtam,mert arra civilben nem volt lehetőség. Érted konyhás?!
(Zabpehely volt?)
Gondolkodtam rajta hogy jobb lenne,kuvasok a fogalmatlan.
Ha valamiért beállna a bolt, az IKEA-bol meg kiközvetíthetnek alvállalkozóként
Konyha? Imádtam! Oda mindig kopaszokat meg a nyuszikat osztották be, én önként kértem ott qrvajó dolgom volt, nem kellett csinálnom semmit, egész nap csak olvastam meg zabáltam, igazi alfa voltam (ismered ezt az érzést? ) mert elég jól ismertek a laktanyában
Nem tudom, mi az az OTSZ, ja, az ostoba rövidítéseiket is rühelltem
Három? biztos vagy benne, hogy az jön?
Faszt.....a héten a második menet.
já,já,já..............gut......
Nem mert átalakítanád lakóbusszá
akkor értem miért nem dolgozol.... vigyázz, mert kivezettetlek a kerítésen a portásokkal....
Aztán majd csinálsz belőle motorszállító lakóautót, mi?
1. Te nem lehettél fogdán,mert anyuci pici fia azt nem bírná ki. Max a konyhán mosogattál...úgy 12 hónapot
2. Nem vonz az iroda cicafiú. Nem azért lettem Tűzoltó ,hogy irodában olvasgassam az O.T.SZ.-t.
3. ....őőő...most három nincs.
Kuss!!!
A TEK-nél még nem vendégeskedtem,szoval küld a lefüggönyözött fekete transportert.
Ich verstehe nicht, ein arabischer Flüchtling zu sein.