Azért picit megnyugodtam,Debrecenben vannak fura népek.
Az ipse egész tűrhető kilimakompresszort adott pitlak 12500-ert.
Mondjuk picit írástudatlan lehetett mert climcompresszorkent árulta 22500 ért de valamiért senki nem jelentkezett érte.
Ezért leakciozta jófogáson.
Én mer egész délelőtt rezegtem nehogy két balta legyen a csomagban.
Hát én az ilyen telítetlen zsírsav meg koleszterin izékkel nem foglalkozok, ezért nem vágom a mangalica divatot... jó minőségű tanyasi cocábú van, jól fűszerezve, füstölve, nincs benne semmi elrághatatlan szemét, ami még gyakran a 4000 Ft-os "boltiakban" is van. Egy haver csinálja, aki ért hozzá, mert festő és generálkivitelező
Én valami hegytetőre rádiós egységhez, azaz üdülő századba kerültem volna, de a fasznak sem hiányzott. Volt állásom, építgettem az életem, keresztül húzták volna elég durván, persze hogy húztuk ki magunkat alóla ahogy tudtuk.
Most már lehet azt csinálni amit a lányod. Asszem 40 éve korig minden állampolgárnak alanyi jogon jár az alapkiképzés, középiskola mellett belefért volna nekem is, úgy még érdekelt is volna, de azért azt a pár hónapot is sajnálnám rá most.
Valami levelező tagozatos, OKJ-s közlegényképző talán még beleférne, de ha valami ostoba tiszt elkezdené nekem hogy be akar törni, tuti lelőném
Nem véletlenül fiatalon vitték az embereket katonának, mert akkor még nevelhető
Nem akkor voltál mikor mi, még a szociban voltunk, utána más lett a hozzáállás, nem annyira volt szabad a szívatás és a többi baromság, nálunk ez még elvárt volt és a teljes értelmetlenség is és igen, fegyvert nem mertek a kezünkbe adni, alig volt olyan alakulat ahol tényleg harcászkodtak valamit, de ott sem sokat, én összesen 9 lőszert lőhettem el, 3 egyest és 2 hármas sorozatot, ez volt az engedélyezett ami egy vicc volt na meg a hazajárás tiltása (én ebből a szempontból jobb helyre kerültem), csak időpocsékolás volt.
Az ipse egész tűrhető kilimakompresszort adott pitlak 12500-ert.
Mondjuk picit írástudatlan lehetett mert climcompresszorkent árulta 22500 ért de valamiért senki nem jelentkezett érte.
Ezért leakciozta jófogáson.
Én mer egész délelőtt rezegtem nehogy két balta legyen a csomagban.