ott nem De szerencsére nem mindenki került szolnokra
éN EL VOLTAM A NYUGIS CEGLÉDEN alkeszokból ott sem volt hiány. Nekem ilyen fúrkó féle baszkódás egy picit nem hiányzott volna. Sem most sem akkor nem lettem volna bűszke se másra sem magamra, eltelt azt jóvan
mi talán annyit sem ha alaposan végiggondolom 2 lőgyakorlat volt 1 év alatt egerbaktán és pirtón.l Egyszer lőttem 7 db ot egyesével célalakra (alsó széle közepe)
Pirton meg fekve bukóalakra. 3 db célzott majd 7 db lőszer 2 rövid sorozat meg ott volt egy gránát dobás.
Aztán ami igazándiból a lőszer javadalmunk lett volna azt a tisztek lövöldözgették el egész nap pufogtattak mind a két kezükben karabélyal
nekem mázlim volt ezueket a menetgyakorlatokat megúsztam, meg a hasalva lövészárok ásása gyalásóval meg ilyesmi Motoros foszab voltam, az első menet gyakorlatnál a forgalmat irányítottam a 2-nál meg parancsnoki uaz kiképzésem volt Váltrani azóta semn tudok vele recsentés nélkül
A Radlert én is utálom - egyszer ittam, soha többet meg nem próbálnám.
(Az ilyen "ízesített" sörök kapcsán mindig az jut eszembe, hogy egyáltalán miért akar sört inni valaki, aki nem szereti sör ízét?)
abból még atis is ehet kizárólag kostolót
éN EL VOLTAM A NYUGIS CEGLÉDEN alkeszokból ott sem volt hiány. Nekem ilyen fúrkó féle baszkódás egy picit nem hiányzott volna. Sem most sem akkor nem lettem volna bűszke se másra sem magamra, eltelt azt jóvan
Pirton meg fekve bukóalakra. 3 db célzott majd 7 db lőszer 2 rövid sorozat
Aztán ami igazándiból a lőszer javadalmunk lett volna azt a tisztek lövöldözgették el egész nap pufogtattak mind a két kezükben karabélyal
(Az ilyen "ízesített" sörök kapcsán mindig az jut eszembe, hogy egyáltalán miért akar sört inni valaki, aki nem szereti sör ízét?)
Mondjuk rólad visszább már nemigen van.
De ja,mindennap alulmulod magad