Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Senki nem beszélt erről. Mindenki -rajtad kivül- igyekszik a legmegfelelőbb, legkomfortosabb, gazdaságosan üzemelterhető legjobb ár/érték arányú járművet megtalálni a feladatra. Nálam ez maradt a rostán, nem bánram meg. Azok szidják többnyire akik igénytelen és trehány gazdái az autónak de azokat igen kevés autó viselné el.
hogyhogy nincs
Nem mondtam hogy nincs jobb, csak amit te állítasz az erős túlzás. Bár a többi közt elvész
Olyan keveset?
Villany autóban csak Lipót használnak szerezz belőle minnél többet
Pénzről nem volt szó....
nem tudnál annyit fizetni inkább úgy mond
elvinni a veszélyes hulladék lerakóba
nem nagyon szeretek már dolgozni meguntam az elmúlt 32 évben
egy fordnál lényegesen jobb közlekedési eszköz
baszki azt nem mondtad, hogy túlteszel rajtam meg inin Nekem egy fasza kerítés csak 8 évembe került ininek is voltak hasonló lemaradásai De 20 évig elhúzni valamit
Te mester vagy a magad módján Amikor mi azon vagiztunk ki milyen sokára valósította meg magát akkor ezek szerint csak csendben kuncogtál magadban
Ipari tanulók nem vagyunk hozzád képest Taníts mester
Hülyeség ásni
A föld felszíni sokkal jobb, lényegesebben egyszerűbb áthelyezni
Láttam nem egyet ahol a belső rész műanyag a külső meg fa kb mint a jacuzzi csak nincs benne millió kacat csak pár lyuk a forgatónak
1,5-2 V körül mutat üresben, de ezek még nem voltak töltve soha. Először azt kéne tudni, pontosan mibe való, milyen cella. csak egy szám van rajta, arra gugli nem adott semmit.
Aztán ha megvan, mi ez, majd kitalálom, mire lesz jó
Nézd meg hágy volt,és hogy mennyit akarsz csinálni belőle.Sorosan és párhuzamosan kell kötni és egy combosabb BMS is kell hozzá.
Ini.... Te vagy az Zoli neve alatt?
Nem tudnék neki olyan munkát találni, amiért pénzt tudnék neki adni
az eletszerűség tök rendben van...
Kivel is dumáltunk itt akku cellákról? Ezt felismeritek? Sztem LiPo vagy LiFePo4 cella, de nem tudtam pontosan azonosítani. Hozzáférek pár darabhoz, mire lehet jó? új...
320x100x10 mm, szóval elég nagy kapacitás. Nálunk gyártják Magyarban, valamelyik e-autóba való.
Van itt sok unatkozó ember, be kell őket fogni kapirgálni!
Minek? Fürdeni úgy sem szeretsz.
Már kb 20 éve ki akarok ásni egy medencének való gödröt a kertben,de még gondolkodok rajta.
Meggondoltad?
Adok neki munkát akkor
Veszettül ráér.
Ilyen egyszerű.
Küldhetnél neki egy jointot, attól biztosan lenyugodna.