Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

...és az a pár nővér, orvos is lebetegszik, megfertőződik....

Csak én vagyok Alfa!
Az leginkább az egészségügyi ellátó rendszerünk jelenlegi állapotát minősíti. Most képzeld el ugyanezt, ha tízszer ennyi beteg lesz....
Halkan megjegyezném, hogy minden évben kurva sokan meghalnak Magyarországon influenza miatt.
Persze ez nem ok arra,hogy felelőtlenül viselkedjünk a mostani helyzetben ,mert könnyen lehet sokkal rosszabb a helyzet.
https://index.hu/belfold/2020/...
Neki nem a töltő szart be hanem a készülék kijelzője.

Első utunk a Stelvióra vezetett, a határnál már nem működött a kis dobozka töltője, eltört benne a tekercs lába. Jó, szerencsére hoztam az autós töltőt, bedugtam megy. Talán Lavamündig értünk, az is eltört. Kranjska Gorában volt a szállás szerencsére első napra navi sem kellett mert fejből megy az út.
Este egy usb töltőkábelt szétvágtam és usb-szivargyújtóról ment 2napig, fasza minden. Hazafelé kezdte a lefagyást, nem talál gps jelet, újra indítom fasza minden, 30km kezdi előlről, oké akkor be a táskába, hazafele megint nem kell.
Itthon a saját kábelével powerbankról működött, feltöltöttem. Apu próbaképp ment vele autóval bp-re, pesten szétváltak a színek, lefagyott.
Vissza a boltba, raktak rá másik igot. Ezzel indulunk svájcba, Schladmindig el is értünk, addig csak 3x fagyott le, ott meg kezdte, lemerült, fel volt töltve stb. Kúton pihentünk egy órát addig töltöttem a powerbankról, bekapcsolom, betölt, kikapcsol. Ezt eljátszottuk 3x és utána össze is tört a kurva anyjába, nem fog engem idegesíteni. Ja ez a második ilyen navim, előtte ami volt ugyanezeket csinálta, az is összetört.
Fura mód a telefon utána 6napog navigált tökéletesen.
Ja..nem voltam...csak 1400 km...
Tessék csigák...
http://youtu.be/P_uylDMA30M
A gyári töltő (a fekete dobozka ami a bölcsőhöz megy és a szivargyújtós autós is) hitvány, de magával a készülékkel ritkán szokott baj lenni.
Nem egyedi eset hogy beszarik.
Akkor neked hatalmas szerencséd van.
Sohanem volt olyan hogy a guglimapsz nem a címhez vitt, persze nem is használom annyit mint te. Motorra ezért kell egy ledobott androidost tenni ha nincs benne kártya nem is tudnak hívni.
Autós wayteq van tesóméknak, nem tudom a számát valami 900 talán. Olcsó volt és tökéletesen működik. De mióta mindnehol van net, a guglimapsz azzal sokkal egyszerűbb az élet.
Nekem a legtutibb érzés mikor keresgélem az ügyfél címét és tuti akkor csörög a telefon hogy valaki csevegni akar.Eső esik,a házszámok nincsenek kiírva a guuglimapasz hiányos.
Az érzés leírhatatlan.
Én minden motorozáskor használom az enyémet, ha csak 150 km-re gurulok, akkor is. Két db gyári töltő megdöglött, a készülék viszont közel 5 éve hibátlan. Most szivargyújtós töltőről megy, USB-kábellel.
Jah,a 100e-res powerbank amiről egész életében ment.
Egy 1200-as akku van benne,amit nézek kb ugyanaz a tokozás,meg kacatok vannak csak a belét cserélték le egy android 6-ossal működő kramacra de 3000.-es a belső akkuja.
Nemrég volt a kezemben egy lapátméretű wayteq autós gps az még android 4-es olt.
Fejlődik a kínai ipar.
Sajnáljuk?! Vettem 2db-ot, mind a kettő a kukában végezte mert állandóan lefagyott, kék-sárga-piros színekre szétvált a kijelző és kellett resetelni, és ezt mindig akkor amikor a legnagyobb szükség lett volna rá mint pl Bécs belváros vagy Verona belváros. Töltése mind a kettőnek szar volt, azt írja hogy tele van, aztán kikapcsol mert lemerült, bekapcsolom és fullon van.

Te egy évben használod max 10napot, én ennél jóval többet és kalap szar. A telefon ezerszer stabilabb mint az xrider.
Voltam ilyen túrán.....vagy 8 éve kiírtam egy decemberi túrát és gondoltam eljön 1-2 haver, hát vagy 20-an voltak a gyül.ponton és elindultunk, komáromban egy étteremben megálltunk enni, jó sokáig tartott a dolog és közben a csopperesek elkezdtek 1-2 felest bedobni amit persze le kellett kísérni és ez folytatódott, utána elindultunk haza, vazz mikor megálltunk Bp. közelében elbúcsúzni sötétben a csopperesek nyitott sisakjai alatt a bajusz és szakállhegyek vastagon jéggel voltak borítva és úgy mentek mint állat. Széles jókedvük volt az tény.
motorozáskor enyhe nassolás van,még a szénsavas szarokat is kerülöm.
Nem a készülék szarakodik hanem a töltője. Fillérekért lehet venni másikat.
Ja ha nézni kell akkor külső zseb
Onnan könnyebb elővenni
Nekem van egy kis túra GPS annyit mutat amire kiváncsi vagyok
De sokszor itthon marad akkor van a zsebes módszer
Ezen röhögök egy fél órája: mindenki menő alfa, mindenkinek telik 300 ezres iPhone-ra, de egy xRiderért sajnálják "kidobni" a 30 ezret...
Elég az xrider.
Lassan 4 éves múlt de még van benne élet.
Ha nem is sok.Mostanában töltése szarakodik.
Olaszoknál egy Garda-tó, Sirmione tökölés után jöttünk Vicenza felé fixen 30-35fok. Megálltunk nézni az F1-et, megittunk egy 0,3-as varna BirraMorettit és alig tudtam felülni a motorra.
Vizuális tipus vagyok,szeretem látni,a belsőzseb sasolása meg szerintem balesetveszélyes.
Vegyetek rendes telefont de egyszerű, nem kell berakni egy burokba. Se az iphone se a samsungok nem írják ki hogy melegük van, csak ha fekete “vízàlló” tokban vagy a tanktáska térképzsebében vannak. Ha simán felrakom akkor tokéletes.