Hagyadmááá...
A kamionos hazajön Olszból és két hét HÁZI karantén . Az miiiii?!!!
A felesége meg az egész család éli a mindennapi életüket! Szerinted ennek mi a fasz értelme van?
Az iskolákat rég be kellene zárni. Te odafigyelsz a családodra,nem tömegközlekedel és fertőtleníted a faszodat is 10 percenként ,a másik ember meg beleszarik...az iskolába meg a két gyerek egymás mellett ül. Szerinted?
Így ez kevés...minden felesleges így. Mehettek moziba nyugodtan...villamossal vagy busszal.
Azt mondta egy híres motoros ,aki nem tud 50 fekvőtámaszt lenyomni,az ne üljön sportmotorra. Van benne valami ,mert szezon elején szokott izomlázam lenni még nekem is.
itt az élő példa magyarország hermetikusan lezárta a határait
A vírus innen csak kifelé megy
Befelé megállítja a közeg https://hvg.hu/cegauto/2020031...
Nekem nagyon jó helyen van az xRider, a műszeregység fölött, a plexi "közepén". Nézegetem akkor is, ha nem tartok az eltévedéstől: Transzfogarason / Transzalpinán például isteni volt, hogy tudtam mi várható a beláthatatlan hajtűkanyar után. Nem kell hozzá lenézni.
Almás mindenem
xRider nem kell,mert szart nem használok. És nem nézem a GPS-t motoron,hanem hallgatom...az utat nézem. A zsebemben van a teló és ott megy a GPS ,a sisakban meg hallgatom.
2-300.000 ezren halnak meg évente ebben.
Elmondom hogy működik Olaszban...és itt is ha gáz van. Van 1800 lélegeztető gép . Ha 1900 betegnek kell gép,akkor az orvosoknak van egy három pontos szabály amit alkalmaznak. Tömeges sérüléseknél mi is ezt használjuk. Akinek több az esélye a túlélésre,az kap gépet...röviden ennyi.
A többi megfullad.
Városban nehézkes de megy