Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lehetőleg valami törököt mi
Azért volt ilyen érzésem nem is tudtam, ogy miben reménykedtem Majd még azért az autógyárak valamit biztos kapnak, csak 100 ezer munkavállaló függ tőlük.
A kkv szektor kezét elengedik szerintem nem lesz jó ómen Ami történni fog hétfőtől tömeges kirúgások, vagy legalább is 8 órából 2 órás munkaviszonyra történő átváltás
Na abból sem lesz állami pénz
Fogadj örökbe egy taxist.....
értem akkor ez azt jelenti, hogy senki nem kerül vagy nem került nehéz helyzetbe a felsoroltakon kívűl
Azért én a héten mindenesetre bizonytalan ideig bezárom a boltjaimat nem tudok mit kezdeni azzal a nagy forgalommal
igen... (még kivétel a mozik, színházak, muzeumok)
neked igen... nekem is.... mi lofaszt sem kaptunk, de hát ugye a legtöbb nagy szálloda már az övék
Azt nem.fizetik ki mert kell az elmarado járulékokra.
feladtam a lottót ha nyerek adok kölcsön pár száz ezret kamat mentesen fél évre
Neked abbol is duplán
azt vártam volna, hogy minden vállalkozás munkaadói és munkavállalói járulékára tesznek vmi haladékot vagy részletfizetést... na az nem lett
remek akkor az összes többinek meg igen.
Bocs, most olvasom nem te vagy a béna.
addig is kamatozik, csak fizetni nem kell
a magánszemélyek és vállakozások hiteleinek tőke és kamat fizetését év végéig felfüggesztik
most megy élőben és visszatették a facebookra is
a túrizmusban dolgozók, a szállodáiparnak, taxisoknak nem kell munkavállalói járulékot fizetni
Nincs fészbuk, kommentáld
Az most nem fog adni
Alapból némítva indulnak ezek, rákattintasz a jobb alsó sarokban a kis hangszóróra az X-el és lesz hang.
Nademivolt?
Jól megmondta, mi?!
az m1-en még mindig az megy, hogy hamarosan Orbán Viktor tájékoztatója.... nem vették észre, hogy vége van?
hát ez a tájékoztató óriási volt.... köszi.... én mindent megtudtam....
valaki írta múltkor,hogy a háborúban nyerészkedőket annó felkötötték
Baszki ez már beteg hogy ezért is O1G.

Ezek szerint csak a saját, nemzeti (zseb-)kapitalistáink élnek vissza a helyzettel és szereznek extraprofitot, a német az nem? Ki gondolta volna....