Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1270 volt a lidlben.
ha az indexet olvasod már nincsenek kérdéseid
bennem ez ragadt meg
Csak óvatosan azzal a csirkemell-filével!
https://index.hu/belfold/2020/...
Nincs sem Index, sem Origo - megállt az internet, csak az SM él?
igen pesszimista beállítottságú vagyok és abból is a rosszabb fajta tudod úgy van ez amikor megy a szekér és dől a lé egy kicsit sem vagyok boldog Elfogadom, tudomásul veszem kész. Annyi, hogy nem b.szom el a bevétel nagy részét hanem további befektetésekre fordítom. De ha valami porszem kerül a gépezetbe már nem tetszik a helyzet és jön a panaszkodás. Most, hogy gyakorlatilag lapátot dobtak a küllők közé nem nagyon alszok sokat mostanság
De a kommentek jók:
"Elment a hangod is menyé karanténba!"
Néma gyereknek még az anyja sem érti a szavát....
A Soros meghekkelte ezt IS!
Néznem de nincs hang.
tsanyi szerint mocskocs kapitalista vagyok aki nem akar az alkalmazottai sorsára jutni
Pedig amit tudok megteszek, de én sem fosom a pénzt
Az én főnököm is most írt körlevelet: április 30-ig megkapjuk az alapbérünket (mivel nincs cafeteria meg miazmás, így ez a teljes bért jelenti). Utána nem tudja mi lesz. Akit lehet otthoni távmunkára utasított (a létszám 2/3-a tud távmunkában is dolgozni, van saját VPN-hálózatunk).
Hát igen ha nem látom értelmét és tudom,hogy nem tudok kivenni pénzt belőle akkor is osztogassam szét? Így gondoltad? Ha elmegyek hozzád, te a két szép szememért és a bárgyú mosolyomért adsz pénzt nekem? Én 2 hónapig megpróbálom életbentartani a jelenlegi körülmények között úgy a cégemet az alkalmazottaimmal és a bérleményeimmel hogy hátha ahogy vége elindul és visszabillen valamilyen szinten . Ez idő alatt elköltök a semmibe annyi pénzt amiből olyan vontatót lehetne venni ami épp alattad van. Nálam ez az értelmetlen együttérzés de többet nem fogok kockáztatni, ahogy írod én is ugyanarra a sorsra kerüljek. Szerinted az a jó ember akinek esetlegesen tönkremegy a vállalkozása a megtakarítását szétosztja az alkalmazottai között? Nállatok így megy? Szerintem a jóindulatom megvan hozzá majd nézzük már a kkv 80%-a hogy gondolja ezt hétfőtől Lehet te is mégy sanyi csak még nem tudod Szerintem a főnökeid e percekben beszélgetnek a cég további jövőjéről Lehet, hogy nem szerepelsz benne De ne aggódj az eddig felhalmozott pénzüket arányosan szét fogják osztani közöttetek a te "kapitalistáid" sokkal jobbak mint én
Annyi kb
Én még mindig várom Pipitől a kölcsönt
Én tényleg nem is tudom....
https://divany.hu/offline/2020...
Amugy ma mátrai borzas volt zöldborsós rizzsel holnap meg,..........bassz............
Jelen állás szerint tészta némi hússal.
Vaddisznónak dumál mintha kutya lenne? Mondjuk okos állat a disznó, de nem hiszem hogy járt kutyaiskolába
Reggel húst vettél,most meg tészta
Húsos tészta lesz?
40%
Szerintem ez önkéntes jófejség a cég részéről ha meg akarja becsülni az embereit, és bármit is ad a kirúgás helyett, tehát ez leginkább megegyezés kérdése.
az is igaz
bár jó idő van inkább menj motorozni
Fizetés nélküli szabi nem lenne megoldás?
Nálunk volt olyan aki kiment egy évre az USA-ba, de nem akart kilépni, megbeszélte a céggel, és fizetés nélküli szabira rakták.
Így a kirúgás, és esetleg a visszavétel kevesebb macerával jár.
Gondolom a minimálbér
Nem sok de abból el lehet vegetálni a karanténban, annak is akinek nincs tartaléka.