igen pesszimista beállítottságú vagyok és abból is a rosszabb fajta tudod úgy van ez amikor megy a szekér és dől a lé egy kicsit sem vagyok boldog Elfogadom, tudomásul veszem kész. Annyi, hogy nem b.szom el a bevétel nagy részét hanem további befektetésekre fordítom. De ha valami porszem kerül a gépezetbe már nem tetszik a helyzet és jön a panaszkodás. Most, hogy gyakorlatilag lapátot dobtak a küllők közé nem nagyon alszok sokat mostanság
Az én főnököm is most írt körlevelet: április 30-ig megkapjuk az alapbérünket (mivel nincs cafeteria meg miazmás, így ez a teljes bért jelenti). Utána nem tudja mi lesz. Akit lehet otthoni távmunkára utasított (a létszám 2/3-a tud távmunkában is dolgozni, van saját VPN-hálózatunk).
Hát igen ha nem látom értelmét és tudom,hogy nem tudok kivenni pénzt belőle akkor is osztogassam szét? Így gondoltad? Ha elmegyek hozzád, te a két szép szememért és a bárgyú mosolyomért adsz pénzt nekem? Én 2 hónapig megpróbálom életbentartani a jelenlegi körülmények között úgy a cégemet az alkalmazottaimmal és a bérleményeimmel hogy hátha ahogy vége elindul és visszabillen valamilyen szinten . Ez idő alatt elköltök a semmibe annyi pénzt amiből olyan vontatót lehetne venni ami épp alattad van. Nálam ez az értelmetlen együttérzés de többet nem fogok kockáztatni, ahogy írod én is ugyanarra a sorsra kerüljek. Szerinted az a jó ember akinek esetlegesen tönkremegy a vállalkozása a megtakarítását szétosztja az alkalmazottai között? Nállatok így megy? Szerintem a jóindulatom megvan hozzá majd nézzük már a kkv 80%-a hogy gondolja ezt hétfőtől Lehet te is mégy sanyi csak még nem tudod Szerintem a főnökeid e percekben beszélgetnek a cég további jövőjéről Lehet, hogy nem szerepelsz benne De ne aggódj az eddig felhalmozott pénzüket arányosan szét fogják osztani közöttetek a te "kapitalistáid" sokkal jobbak mint én
Szerintem ez önkéntes jófejség a cég részéről ha meg akarja becsülni az embereit, és bármit is ad a kirúgás helyett, tehát ez leginkább megegyezés kérdése.
Fizetés nélküli szabi nem lenne megoldás?
Nálunk volt olyan aki kiment egy évre az USA-ba, de nem akart kilépni, megbeszélte a céggel, és fizetés nélküli szabira rakták.
Így a kirúgás, és esetleg a visszavétel kevesebb macerával jár.
https://index.hu/belfold/2020/...
"Elment a hangod is menyé karanténba!"
A Soros meghekkelte ezt IS!
Pedig amit tudok megteszek, de én sem fosom a pénzt
https://divany.hu/offline/2020...
Húsos tészta lesz?
bár jó idő van inkább menj motorozni
Nálunk volt olyan aki kiment egy évre az USA-ba, de nem akart kilépni, megbeszélte a céggel, és fizetés nélküli szabira rakták.
Így a kirúgás, és esetleg a visszavétel kevesebb macerával jár.
Nem sok de abból el lehet vegetálni a karanténban, annak is akinek nincs tartaléka.