Nem véletlenül hagytam abba, én nem vagyok jó kapitalista, az előző válságnál arra vettem fel kölcsönt, hogy minden emberemet rendesen kifizessem pedig remény sem volt a visszafizetésre azóta meg nem volt alkalmazottam az meg, hogy most kirúgnak vagy sem már nem annyira érdekel bár épp mondták, hogy jó, hogy bezárt a merci mert aki tőlünk annak dolgozott mehet az élelmiszeres megnövekedett részlegekre így egyenlőre nem beszélnek nálunk leállásról vagy majd kiderül.
jó az intézkedés csak kevés. Minden érintett szektorra ki kellene terjednie. Az, hogy 20% alá odanyúlnak még nem oldotta meg a problémát
nyílván az érintetteknek nagy segítség
Még a napokban cizellálnak valamit hát jut csont nekük is bár nekem ez necces Én minden ilyen állami meg pályázati dologból kimaradtam. Fizettem én már a bevételeimből annyi adót be ha az most mind a zsebembe lenne malibun tölteném az életem hátralévő 50 évét a családommal és nem dolgoznék.
Ja egyszer valami munkaügyi pályázaton sikerült 8 vagy 900 ezer ft-ot nyernem 9 hónap alatt , de volt vele annyi adminisztációm, hogy lehet meg sem érte
Képzeld el mit érezhet a dolgozód akinek mondjuk van 3 gyerek 60 ezres csok hitel és nulla forintba kasszában
Te azon pörögsz mit tudsz tenni amiatt hogy a teljesen felesleges ladik is megmaradjon a többi kacat mellett ne kelljen az árát beletenni az üzletbe
ha a héten be kell zárnom akkor én nem vagyok már az?
A konkurenciák sincsenek nyitva leállt a gazdaság. Tényleg az a néhány szektor megy
Miért nem az jelentették be, hogy az élelmiszer boltoknak a patikáknak és a dohányboltoknak elengedik a járulékfizetést és támogatják a munkavállalói fizetéseket
nyílván az érintetteknek nagy segítség
Még a napokban cizellálnak valamit hát jut csont nekük is bár nekem ez necces
Ja egyszer valami munkaügyi pályázaton
Akkor már taxis cég vagyok és járnak a kedvezmények
Te azon pörögsz mit tudsz tenni amiatt hogy a teljesen felesleges ladik is megmaradjon a többi kacat mellett ne kelljen az árát beletenni az üzletbe
Csak bogyó kedvéért
Vagy nem jo terméket árulsz, vagy nem jo helyen
A konkurenciák sincsenek nyitva leállt a gazdaság. Tényleg az a néhány szektor megy
Miért nem az jelentették be, hogy az élelmiszer boltoknak a patikáknak és a dohányboltoknak elengedik a járulékfizetést és támogatják a munkavállalói fizetéseket