Na most már engem is érdekelt mi a helyzet. Kis hatóanyagú mákot 500nm-ig bármiféle korlátozás nélkül termeszthetsz, tehát az étkezési mákkal nincs gond. https://balintgazda.hu/aktuali...
Én nem merem ezeket olvasni, mert tuti agyérzést kapnék
De azért ez bizakodásra ad okot, mert ez bizonyítja hogy vannak páran akik tudnak gondolkodni oldaltól függetlenül.
Én tökre megértem azt amikor a baloldali média folyamatosan dobálja a szart a jobb oldalra, meg a jobb oldali a baloldalra oda vissza.
Sajnos ez így jött össze, és bár nem kellett volna elkezdeni sem, de így alakult, szóval tegyék. A politika ilyen, de ilyen vészhelyzetet nem kéne ilyen alantas célra használni, legalább ezt ne. Szidják az stadionokat, a mészárost, még valamilyen szinten jogos is, a jobb oldali média úgy sem ír egy mukkot sem a saját hibáiról, erre való az ellenzéki, de azt hazudják hogy az orvosoknak nincs védőfelszerelés, vagy hogy nem végeznek elég tesztet, akkor nem a politikát támadják hanem azt a rendszert, amiben politikától függetlenül mindenkinek egységesen bíznia kéne. Még ha van is hibája, mert ilyen kapkodásban nyilván lesznek hibák, nem szabad a bizalmat megingatni mert az hatalmas károkat tud okozni.
Na gerjesztik már a boltok is az utcán állást. A coop márcsak 25embert enged be (annyi kosár van), aztán ha azok kiszédelegték mahukat a sorok közt mehet kövi.
És a hitelt ki adja? Az akinek van miből adni mert örökölte vagy lopta
Ha nem így lenne, lenne másnak is befektetni.
Ugye az eredeti tőkefelhalmozásnál, sem a paraszt épített gyárat, hanem a földesúr, a parasztoktól lenyúlt jövedelméből.
Tudod a demokrácia szép eszméje csak addig terjed amíg a többség velünk ért egyet
Ha a baloldal ki tudna állítani egy olyan csapatot akinek elhiszem hogy el tud vezetni egy országot, plusz olyan programjuk van ami számomra elfogadható, illetve jobb mint más párt programja, rájuk fogok szavazni, de utoljára Medgyessy volt ilyen karakter akinek ezt elhittem....aztán abban is tévedtem
Hagyjuk már ezt. Tudom hogy a Zsindex nagyon belevéste az agyatokba, de nem így van.
Az hogy a neurológián nincs, az azért van, mert oda nem kell, és igen, ha oda bekerül egy koronás akkor az orvosok karanténba kerülnek.
Belgyógyászatokon, fertőző betegekkel foglalkozóknál, ahol koronással találkozhatnak, hivatalból van mindig, most meg különösen, ahogy a karanténra felügyelő rendőrök is kapnak, ráadásul jó fajtát, nem ezt a vászon szart.
Itt van hogy hamisítanak híreket, szóval ennek függvényében vegyétek komolyan ezeket a híreszteléseket, és oldalakat: https://hirado.hu/belfold/cikk...
Gondold el. Eddig mondjuk termeltek annyit hogy az ország lakossága átlag évente egy darabot elhasznált.
Most meg hirtelen kell a 100* annyi.
Termelnek, termelnek, de új gyártósort nem tudnak beállítani arra az 1 hónapra, szóval hiány van, miután a készletek kifogytak.
A melósoknál ez nem csalás hanem hivatalos kivéve akinek zsebbe ment a többi, de tény, azok szívják meg no meg mint én akit inkább kiraknak csak nem kelljen a full után fizetni szabit vagy bármit....
azt tudom, hogy mi a megfogalmazása....
és azt is értem, hogy több mint a semmi....
csak az a kérdésem, hogy aki nem csalt eddig sem a fizetésekkel és mindenkit teljes jövedelemre jelentett be, az szopja be most is?
..tehát nyilván amire be van jelentve illetve mint írtam melósoknál az alapbér ami óra felszorozva annak a hónapnak a munkanapjaival vagy fix havi pótlékok nélkül (éjszakai, délutáni, túlóra, jelenléti bónusz, teljesítmény bónusz stb.).
https://balintgazda.hu/aktuali...