vannak szerencsére A coopos vezérigazgatóval tegnap beszéltem. 150 bérleményük van kiadva beleértve az enyémet is. Elmondta, hogy folyamatossan keressük(mint bérlők) meg a héten már a bérlők 70-80%-val beszélt. Azt mondja próbálnak valmi közös átfogó megoldást találni írjak valami kérelmet Ő benne van valmi kamarában és próbál valamit elérni az érdekünkben
ez a többi megszerezhető duma is jó Egész életemben azon dolgoztam,hogy megszerezzem Fogalmam sincs mivé fognak válni a megtakarításaim a vírus cunami után. Egyáltalán hogy tudom rendezni a soraimat. Ezt nem csak én nem tudom talánsenki sem. Most olvasgatoma bankelemzéseket amit priviben küldenek. Ne túl rózsás képet festenek fel azok sem. Minden gazdaság padlóra került zéró perc alatt
Ez annyira nem gond. A NASA rutinosan késik már ezzel és minden mással éveket, miközben ügyesen pumpolja az adófizetőket. a várható a kilövésenkénti költsége.
Merre van telked? hetek óta keresek... de én nem látom a piacon azt a fene nagy árcsökkenést meg kereslet visszaesést, amivel riogatnak
Zártkerti meg elbaszott alakú (pl. 10x150 m) van bőven...
Kapitalista szemszögből. A bérleti díj, és a fizetések is olyan kiadások, amik nem hoznak hasznot., csak viszik a pénzt.
Mindkettő tétel a mérleg ugyan azon serpenyőjében szerepel, és ha kiveszünk a bevétel oldalból muszáj kivenni a másik oldalról is, hogy ne boruljon fel a mérleg.
Miért ne folytathatná? Fél év se kell... az infrastruktúrája, a kapcsolata, a tapasztalata megvan, ha eddig ment az üzlet, ezután is fog sőt, ő nyerni is fog rajta: sokaknak lentebb kell adni, nagyobb kereslet lesz a használt ruhára
A használtruha menni fog, ha addig kibírod valahogy. A bizsus boltra viszont nem fizetnék bérleti díjat amíg nincs forgalom, inkább nyitnék kocsmát vagy "italboltot", mert az alkoholistákra mindig lehet számítani.
Nekem van egy építési telkem. Nagy haszonnal akartam eladni mostanában. Hát pillanatnyilag ingyen se kéne senkinek, szóval ezt én is bebuktam.
De rinyálok rajta? Nem! Szerintem fogom magam és filléres munkaerővel, meg építőanyag árak mellett építek rá egy házat. Ha meg kilábaltunk dupla hasznot realizálok mint eredetileg akartam.
Ja kicsit melósabb lesz, mert a fene sem akart építkezni, de ezt dobta a gép.
Pipi abban bízik, hogy "kis kellemetlenséggel" megúszhatja ezt a "hisztit", és majd fél év múlva ott folytatja, ahol most abbahagyta.
Ha pöttyet értelmesebb volna, akkor már sejtené hogy többet nem lesz olyan a világ, mint eddig volt. Mivel vannak befektetései, ingatlanjai, így is viszonylag kis veszteséggel túl fogja élni azt, amit a munkanélkülivé váló alkalmazottai közül sokan nem. (Gondolom nem fizetett eddig egyiknek sem annyit, hogy értelmezhető megtakarításuk lenne / lehetne).
Nektek nem uncsi már ez a sok rizsa, hogy jajj, csődbe megy mindenki, mert 2 napja bezárt az Audi....(meg hasonlók) Nem lesz meló sok embernek, ez szívás, de nem tart örökké. 1-2 hónapra húzza össze magát, ne vegyen ájfónt, ne szívjon annyi cigit. A magyar törvények értelmében a munka megszűnésekor jár bizonyos végkielégítés is, abból átvészelhetik a nehezét, a segélyrendszer se dőlt össze (még).
Mi lenne itt, ha igazi probléma lenne? Háború vagy hiperinfláció? Sztem tartalékoljuk a sírást akkorra
Nehéz ügy, de mindenképp a közös megoldás érdeke mindkét félnek. Ha helyreáll a rend ugyis szükség lesz bérlöre, addig meg senki nem.fogja kivenni az épületet. De akkor ezek.szerint vannak normális bérbeadok.
ezek ezt honnan tudják a kérdőívüket még csak most küldtem vissza 10 perce de gyorsan feldolgozták
Egyébként igaz. 75%-k nem jósol nagy jövőt magának ennyi.
ma pont azért amit leírtál. A napokban folytatok tárgyalásokat a bérleményekről. Van aki megérti és fizetés nélküli haladékot ad a helyreállás végéig, van aki egy csekély összegre tart igényt ezen idő alatt., van aki nem is érti miről beszélek milyen válság?(idősek) ha ott vagyok fizessek ha nem fizetek menjek. ezeket a helyeket ott kell hagyni és azonnal.
Sajnos az elkövetkezendő időszakban csak ilyen munkáim lesznek
Nem mindegy.
De végképp nem.értelek. joval.több javad van mint nekem.vagy többünknek. Igaza van ininek, miért nem vetted meg a bérleményeket anno. Erre az a válasz, ami az összes többinek aki.bérel, hogy egyrészt költségként elszámolhato, másrészt mi.a fenének egy horribilis összeget beletenni amit majd sose tudsz vélhetöen kivenni ha valamiért nincs már szükség rá, harmadszor meg ha gáz van.azonnal ki tudsz hátrálni belöle és.visszamondod a bérletet. Na most ennek van az ideje. Te mondtad, lesz még olcsobban is majd ha elül a vihar.
Amire szükséged.van, sokakhoz képest böven.meg van. Egészség legyen, a többi megszerezhetö, ez most különpsen igaz lesz.
Ez asszem 15*35méteres.
https://www.google.hu/maps/@47...!3m1!1e3
Zártkerti meg elbaszott alakú (pl. 10x150 m) van bőven...
Mindkettő tétel a mérleg ugyan azon serpenyőjében szerepel, és ha kiveszünk a bevétel oldalból muszáj kivenni a másik oldalról is, hogy ne boruljon fel a mérleg.
A használtruha menni fog, ha addig kibírod valahogy. A bizsus boltra viszont nem fizetnék bérleti díjat amíg nincs forgalom, inkább nyitnék kocsmát vagy "italboltot", mert az alkoholistákra mindig lehet számítani.
Nekem van egy építési telkem. Nagy haszonnal akartam eladni mostanában. Hát pillanatnyilag ingyen se kéne senkinek, szóval ezt én is bebuktam.
De rinyálok rajta? Nem! Szerintem fogom magam és filléres munkaerővel, meg építőanyag árak mellett építek rá egy házat. Ha meg kilábaltunk dupla hasznot realizálok mint eredetileg akartam.
Ja kicsit melósabb lesz, mert a fene sem akart építkezni, de ezt dobta a gép.
Ha pöttyet értelmesebb volna, akkor már sejtené hogy többet nem lesz olyan a világ, mint eddig volt. Mivel vannak befektetései, ingatlanjai, így is viszonylag kis veszteséggel túl fogja élni azt, amit a munkanélkülivé váló alkalmazottai közül sokan nem. (Gondolom nem fizetett eddig egyiknek sem annyit, hogy értelmezhető megtakarításuk lenne / lehetne).
Hiszen nem adsz fizetést amíg nem dolgoznak, akkor a bérbeadó miért legyen megértő veled szemben ?
Tudom nem ugyanaz mert a bérbeadó se így se úgy nem lát pénzt, de most nem ez a lényeg hanem ez a megértősdi. .....
Mi ez ha nem vészhelyzet ?
Mi lenne itt, ha igazi probléma lenne? Háború vagy hiperinfláció? Sztem tartalékoljuk a sírást akkorra
Amugy hol a kérdöiv, mintha már találkoztam volna vele de akkor nem volt rá idöm.
Egyébként igaz. 75%-k nem jósol nagy jövőt magának ennyi.
Sajnos az elkövetkezendő időszakban csak ilyen munkáim lesznek
A dögöknek viszont lenne, de veszett fejsze nyele
De végképp nem.értelek. joval.több javad van mint nekem.vagy többünknek. Igaza van ininek, miért nem vetted meg a bérleményeket anno. Erre az a válasz, ami az összes többinek aki.bérel, hogy egyrészt költségként elszámolhato, másrészt mi.a fenének egy horribilis összeget beletenni amit majd sose tudsz vélhetöen kivenni ha valamiért nincs már szükség rá, harmadszor meg ha gáz van.azonnal ki tudsz hátrálni belöle és.visszamondod a bérletet. Na most ennek van az ideje. Te mondtad, lesz még olcsobban is majd ha elül a vihar.
Amire szükséged.van, sokakhoz képest böven.meg van. Egészség legyen, a többi megszerezhetö, ez most különpsen igaz lesz.