Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van jogos és jogtalan fegyverhasználat ,illetve az arányosság elv. Egy fegyveres testületnél meg még külön szabályok a használatra.
Nem egyszerű lövöldözni
írtam én ilyet?
Aztán hazarugoztatok vele zárora után
ellenük már rég kellett volna.
Király nem hiszem hogy megkapnám az engedélyt de lehet ennek jobban utánajárok
Mászkálhatsz. A használat megint más. Amugy kb ugyanolyan lesz mintha engedély nélkül használnád.
Régen mi a diszkóba etz teleszkóp szárát vittünk
Nagyon elegánsan csillogott az éjszakai fényekben
Sosem használtam de kéznél volt, pont elég volt ha csak a kezedben volt hiszen akinek nem volt ilyen az félt tőle
Vagy valami ilyesmi
Te ne tedd!
Nem szabad beszélgetni se vagy mi a pöcs ?
Na még azt nem értem. Ha a rendőr jóformán nem meri használni a fegyvert, akkor én mint átlag polgár, hogy a picsába mászkálhatok fegyverre ?
Egy rendőr(nyomozó) barátom egyszer használta, nem akarom leírni a körülményeket, nem lőtte le az embert de utána annyira meghurcolták, hogy azóta nem hord fegyvert, soha.
Jójó ez igaz...de unatkozunk
Ha olyan helyzet lesz rengeteg gazdatlan sorozatlovo fegyver fog heverni szanaszet.
Ezt jol látod. Ezért kell néha lövöldözni vele, és nem a töltény árán sporolni.
már rég túlgondoltátok amúgy.van egy vírus de ti már fegyverkezni akartok a fosztogató cigányok ellen.
Vascsővel se fenyegetőzni kell!
Csapni
Az a filmekben hatasos. Az atlagember siman labonlovi sajat magat eles helyzetben.
Elöfordulhat, viselési személyi legyen náld. De megkérhet, hogy ne vidd be.
Oké
Igysem, nyugadtan alhatsz effelöl
Azért megnézném a biztonsági őr arcát amikor motozáskor a hónom alatt lèvő tartóban meglátná a pisztolyt
Pontosan!
ha nincs fegyvered akkor valóban nem,amúgy meg....
A legpraktikusabb egy éles fegyver ez tény. DE!
Mivel a támadó..betörő...nem egy milliomos valószínűleg ,feltételezhetően nem lesz nála lőfegyver. Kés a legjellemzőbb ,vagy ilyen házi készítésű kard.
Mivel te vagy otthon,te vagy előnyben. Veszel egy nyílpuskát és kinyírod minden engedély nélkül...amit ma már büntetlenül megtehetsz ha a körülmények megfelelőek. Olvassatok utána nyugodtan
Nem kell ezt túlgondolni...
Nem szabad gondolkodni, egyből lőni kell
Egy lőfegyver nem azért van hogy fenyegetőzzön az ember arra való a vascső és társai
Az nem fordulhat elö.