Lehet, hogy beárazodtak a lakásárak arra a hirre, hogy debrecen lesz a főváros
Persze bankban hagyott pénznél óvatos mifid besorolásban meg még rosszabb a helyzet a havi 3-4 %-ra
Nem tudok nagyon okosnak lenni de úgy látom sem a bankok sem az ingatlanosok, hogy hol jó most a befektetés.
Kertvárosban, uránban inkább 300.
Megmaradtak a 18-19 m árak a vészhelyzet ideje alatt is annyi változás történt, hogy nem tudtak belőle eladni egy darabot sem mert a befektetők kivárnak.
Vannak olyan ingatlanosok akik ebből a termékből ezen időszak alatt jó ha 1-2 ingatlant tudnak értékesíteni / hó. A csúcson kb. 3-4 eladás volt /nap.
Ez szintén odavert az albérleti áraknak még lejebb csúszott az albérletek ára.
Ennek függvényében várható volt az ingatlan árak jelentős csökkenése de nem ez történt
Teljes szembe megy a logikával
2019 tavaszáig meredeken emelkedtek az ingatlan árak abban a régióban ami az én érdekeltségem. (ezen belül is ami engem érdekel, főleg kis alapterület 2 sz lakások( ezek viszonylag jól kiadhatóak. (A 150 millás házadat nehezen lehetne kiadni, eladni értéken meg szinte lehetetlen de ez most mellékzönge a lényeg, hogy kiadható méretet kerestem, keresek)
Ugyanezt megkaptad a banktól semmi munka nélkül.
Rohadt gyorsan elkezdett mindenki más befektetés forma felé tekintgetni ez általában az ingatlan. Na ahogy megnőtt a kereslet úgy szaladtak utána az ingatlan árak is.
Ez kb 1-1,5 év alatt gyorsban meg is történt. Én még olyan 17 körül tudtam venni és már az rossz érzéssel töltött el, hogy mi van ha a csúcson vásároltam be.
De nem
Ezek az 50 nm kutyahugyozók árai 22-24 m ft-ra szöktek fel.
Amit 5 éve még 8-10 m ft-ért alig lehetett eladni.
Volt, hogy 1 hónapig is kereste a gazdáját sőt már valamenyit lehetett belőle alkudni mondjuk fél millát talán
Aztán az év végéig ill a idei év márciusáigszépen visszamentek ezek a 22-24 m ft ra tartott ingatlanok olyan 18-19 ig. De 20 alatti lélektani határ alatt maradtak. Velük együtt az albérleti díjak is csökkentek. Amit ki lehetett adni havi 130-ért kb. 1 óra alatt már akkor örültél ha egy hét alatt talál
Hasitasi nem kér kódot,na ez a KP.
Neve alapján antitesteket néz. Azt pontosan mutatja, csak ugye az antitestek megjelenése előtt már egy héttel is lehet fertőző valaki.