Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak lejaratod magad, a hisztiddel mindenki elott bizonyossa valik, hogy neked komoly problemad van.
Az, hogy annak idejen a Buksi vette el a szuzessegedet, meg nem ok es indok arra, hogy itt vergodj. Nyilvan nem hiszel nekem, nem is kell, pedig neked segitseg kell egy pszichiatertol.
Ha nem, te leszel a kutyas budos bacsi az utcatokban, akit kinevetnek a gyerekek.
Takarodj már a terelő szövegeddel te csira!
Játszod itt az okos, tökéletes, megfontolt szerepet és egy álszent, kétszínű senki vagy.
Bohóc.
NEM Gondolom a pia miatt
Rágni mindent rág de a kavicsokat le is nyeli
minél jobban megismerem az embereket annál jobban szeretem a kutyámat
Motorossal karambolozott egy autós Csengelénél, de az autó vezetője gyalog oldott kereket, hátrahagyva a halottat. Gondolom lopott autóval jogosítvány nélkül mexikói bőrszínnel, ezért volt olyan sürgős a távozás"!!?
Suttyó vagy te, baszod.
Ezzel a csúnyán beszélő szájjal csókolgatod anyádat?
Ne terelj!!!!
Téged zaklatott apád, azért vannak ilyen "kutyát agyonverő"
kis senki.
De hagyjuk mert szellemifogyatékos , szadista vagy, nem jut el a tudatodig!
Én? Simítani? Mit?
De mondtam már, a gyerekkori traumádat, pontosabban a gyerekkori viselkedésed felismerésének traumáját ne rajtam vezesd le.
Ha ennyire nagylegény vagy, menj el kínaiakhoz és mond el nekik (ha mered), hogy a kutyaevés nem szép dolog.
Igaz.
Nem bírom az ilyen görényeket, mint te!!!
Szájkaratés pöcs vagy, aki most próbál simítani.
Nem fog menni!!!
Látod, felhúztad magad, most majd egész éjjel forgolódsz.
Kellett ez neked?
Ha szólsz Firefasznak ,elmegy a meccsre pompon-lánynak szívesen
Örülj, hogy nem én találok beléd!!!!
Beteg fasz.
Nem a te gyerekeidről írtam, hol olvasol te ilyent?
Tudsz te ettől többet is, fuss neki újból.
(Ezek szerint beletaláltam?)
Kavicsok, faágak, botok, nejlon, fű, femtörmelek, amit talal. Bolond.
A foxi egy porosz katonatiszt volt.
Engedd el, beteg az ember... sajnálom, hogy tönkretette a családja életét.
Mit tudsz a gyerekeimról te beteg ember?
Mi viszont sokat megtudtunk a hajlamaidról.
Ezen kellene filozofálnod te bölcs köcsög!!!!
Pont ezt teszem
Azért vannak itt ilyen hátul megkerülős dolgok nálunk.
Az anyós intézet magához egy néhány hetes kistacskót Mert hogy ugye az öreg kutya mellé csak kell egy másik persze az ki nem állhatja. Aztán a fiam az anyjhával állandóan jár kutyázni.
A mama már pödzögeti, hogy hát csak nem jön ki a másik kutyával olyan jól, meg hát ideje sincs úgy vele foglalkozni, meg végül is csak ki bújt a szög a zsákból, hogy a fiam miatt lett beszerezve a kutya Nem mert erre konkrét rákérdezn i de óvatosba puhatolózik és utalgat rá, hogy jobb helyen lenne ez a kutya nálunk
Én meg elébe megyek ezeknek a dolgoknak és mondtam, hbogy mama nagyon jó helyen van itt nálad ez a kutya Legalább az unokád is többet látogat
az amstaff rendes kutya, a többi nem
pl ez a kis bulldog komplett idióta, kavicsokat eszik egész nap, de annyit hogy amit szarik harmada kavics
Kistraktor szétcsapja simán és akkor nem kell szedegetni
De a legtutibb ha elviszem sétálni, 50méterre szarik a kerítéstől és ott senkit sem zavar.
Ne szépíts!
Nagyon sok muris dolog van.
meg ezek is.