Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Legfeljebb az USA-ban. Nálunk nem.
Ezért isznak mindig zacskóból az amcsi filmekben, mert azzal valahogy megkerülik a törvényt ott.
Közterületen.ihattál eddig bármennyit, néhány kivételtől eltekintve.
Tudtommal eddig is tilos volt meg a bontott szabadon szállított üveg is(amiben van pia) csak megvannak a lehetőségek ennek feloldására(rugalmasan kezelésére).
https://hang.hu/belfold/2020/1...
Ez mekkora hülyeség, simán bebaszik mindenki otthon, az utcán egyébként is hideg van iszogatni
Nem ez az érték hanem a filmek
Írtak neked egy listát, hogy mennyire vagy hülye
Erre jó példa a vérnyomáscsökkentők egy része.
Az oltás jó dolog
Nekem az nem tetszik benne hogy semmi hosszabb távú teszt nincs, nem is lehet mert új termék
Hozzá tartozik hogy semmi ismeretem nincs de az oltásokról se a gyógyszerekről, csak annyit tudok hogy egy csomó gyógyszer több éves használat után(plusz előtte sok éves teszt) ki van vonva mert mégis találtak olyan mellékhatást ami nincs egyenes arányban a gyógyszer pozitív hatásaival
Tojás is kell bele.
van ilyen lemezgyári is meg van egy komolyabb is a 80-as évekből Meg tudok még szerezni. Majd inivel bótolok. Ő a diavetítő nepper
kamionosok mit írtak vissza?
Ja, meg jó idő van, bográcsozhat is. Műanyag kertiszékkel alágyújt, mert szerinte mindegy mi ég alatta, aztán összeszedi az út szélén elhullott dögöt és már rotyoghat is az ő igényeinek megfelelő ebéd.
hát ja 8-asával fóliázva is van mén a fa alá
Minek? Mindenki lisztet kap, az meg már be van csomagolva..... kis só és viz és a gyereknek elmagyarázza, hogy idén gyurmát kapott....
Eregy fát disziteni, ajándékot csomagolni vagy csak.egyszerüen a picsába
Megint oldalakat irsz a hülyeségedről
ha nem lennél ILYEN hülye akkor tudnád
és mit hazudnak mennyire van rá igény?
Csak azért kérdezem az a szűk 30 ember időstől a fiatalig akinek feltetem ezt a kérdést határozottan ellenezte ezt az oltásdit,. De lehetne itt is szerintem egy közvélemény kutatást végezni lehetünk itt 10-en páran csúcsidőben kb. Én nem szeretném oltatni magam amíg nem kényszerítenek rá. Persze majd mindenféle oltásigazolásokkal történő sakkozások miatt addig fogják csűrni-csavarni, hogy az lesz a vége ki sem lehet a házból mozdulnia akinek ilyen nincs, de nem lesz kötelező ki fogják húzni az emberek zsebéből a pénzt valakik megin nagyon gazdagok leszenk.
Szerintem a 10 millió emberből jó ha 500 ezer gondolja úgy, hogy neki feltétlenül szükséges magát oltatnia. Én a mai napig nem találkoztam környezetemben olyannal aki elkapta volna ezt a vírust. Olyannal már igen aki hallotta, hogy az ismerősének az ismerőse...
Nos kíváncsi lennék akár az ittartózkodók közül kínek vágya, hogy beoltassa magát. Igazából te nem számítasz, mert amíg be nem oltatod magad addig neked a hitvesi ágy csak egy ábránd
Nos:
1. Bogyo (itt tart eddig a lista)
Azért ha már többen mondják hogy hülye vagy akkor el kéne gondolkozni.
Te a nagy listád alapján hét embert tartasz hülyének, az hét ember meg téged, akkor ki a hülye valójában?
kioltatom magam a gatyájából is