Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt mondtam......a végén kenyeret se vehetsz anélkül.
Mondjuk erre még példa nem.volt a történelemben, ugyhohy a hatlamaknak nagyon fontos lehet. Mondjuk azt még mindig nem.tudom szlávik beoltatta e magát,.de az elsöt nem ö kapta, csak adta.
Asszem el kell kezdeni szétnézni ezügyben is.......
Ha kell hat kell.
Ha menni akartok nyáron motorozni, azt hiszem oltakoznotok fog kelleni....:
https://index.hu/belfold/2020/...
3 visszatero hibakod van.EGR,izzitorendszer es a legkondi.
Ebbol a legkondi nelkul meg tudok aludni.Izzito a legfontosabb,egr nel vakumszelep es az elektronikaja uj,lehet vezezekszakadas.
No,jobb hatso fenn van,egyenlore hibadzik egy balos lengescsillapito csavar,valami barom beleflexelt,nem mi,es hat igy nem eroltetem,venni kell.

No meg fel eve mininum nem volt beinditva,a hideginditas szar,az osszes izzitot cserelni kell,attol fosok.
Amugy jol ketyer,de 640e van benne az obd szetint is.

http://youtu.be/JRTfuFQBN68
Mondja ezt egy 4-es besorolású HAB listás
pont ezt írtam
augusztusban még elviszem műszakira, utána lehet nem lesz több
de addig kell szerezni egy ablaktörlőt
ez legfeljebb csak látványos ránézésre nem sok baja van. Motorháztető, jobb sárvédő, homlokfal, jobb első lámpa azt go forint fillér az egész
Marad ini fasztrája,ugysem el meg egy vizsgaintervallumot.
Boldog névnapot kívánok, István nevű fórumtársaimnak!
nem te ülsz benne mint foglalkozol vele
az ókori egyiptomiaknak több esze volt mint neked, ők már felismerték sok-sok éve hogy a parasztoknak nagy és nehéz eszközöket kell csinálni mert úgy is elrontják
Kizárt inkabb 1/20-ad bmw led fényszóró
Bolsoje Thanxx!
ha meglesz az l300 tudok egy megbízható astrát, kb annyiba kerül mint egy bmw lámpa
És előadta, hogy nem adták meg a jobbkez szerinti elsőbbséget.... igaz úgy rongyot bele a kereszteződésbe, hogy nem lassított
Mondom.... nem sajnálom Hiába ugatom nekik, hogy vigyázzanak rá, nem az övék, nem kímélik.... vettem mar pár újat, nem veszek többet.... a fel éves jól felszerelt caddy-t totalkarra törte az akkori szállító, mondjuk az fájt.... ilyen olcsó autókat veszek mostantól... nem kell a jó, akkor nesztek
Isten éltessen Titeket
Tehát nem zabálja az olajat?
Az mar pug blokkos.
Köszönöm és viszont kívánom!
Druszám bódog névnapot nekünk na meg az összes sztívnek!
Esetleg céges babetta