hát ha én véletlenül egy fél gondolatommal vagy akár egy félreértelmezhető rosszul sikerült mondatommal megsértettelek volna (bár remélem nem volt ilyen )
Akkor bocsánatodat kérem
Békés boldog karácsonyt kívánok
Influenzás legalább nincs egy sem
Vagy korona vagy semmi
Szerintem jó ez így A természet kigyomlálta az összes többi betegséget egy betegség maradt a földön Kizárólag az ellen kell védekezni mostmár
Kevesebb kórház, kevesebb orvos, kevesebb nővér. Elég egyfajta szaktudás. Most már orvos lehet egy betanított munkás is
ez csúcskategória de beszt Teljesen automata ini fogja árulni 4 kiláért szinte ingyen vegyétek vigyétek Van, hozzá sok sok diafilm. Összfegyvernemi haderő, ország vezetői, pártunk és népünk, a magyar dolgozó nép sztahanovista érdemrend kitüntetetjei és még számos nyalánkság.
El akarják adni a sok évtizedes szrt, mintha ezüstből lenne! Közben sokkal jobb állapotút bsztam ki a kukába. Nem gondoltam volna, hogy nálunk ennyi ócskás zsidó van??!
Ja, hát az is olyan hogy valaki meghal miatta, de többség túléli, így van ez a koronánál is. Köszönöm, de mi sem tartunk rá igényt. Legalább hamarab megkapják azok akik meg igen.
Én vagy 15 éve basztam ki az ugyanilyen profi (és egyébként hibátlan) diavetítőmet a hozzá való gyöngyvászonnal együtt. Akkor kezdtem el digitális cuccokkal fotózni (diázni sosem szerettem, előtte fekete-fehér papírképeket laborálgattam otthon), így rájöttem, hogy soha a büdös életben nem fogom használni semmire sem.
Az a lila lemez gép még menő lehet a retró miatt, de ez a okos vetítő... az pont semmire nem való. Vágod, hogy a digitális kép készítés és a projektor már 20 éve elérhető mindenkinek?
Anno ez a cucc a papírkép alternatívája volt, de alig ismertem valakit, aki pozitívra fotózott - nem volt elterjedt.
Hát itt vidéken kb senki, csak ott ahol nagyon kell
Pl van olyan cég ahol kell viselik is de amikor beszélnek lehúzzák mert szarul lehet érteni
Ismerek vagy 50 pozitív tesztest aki észre sem vette korombeli emberek
Úgy tűnik a pálinka meg a vidéki gumi égetős fűtés is kinyírja a vírust
Múltkor még azt mondtad hogy a maszk nem azért kell hogy az egyént megvédje hanem azért hogy ne fertőzzön meg senkit aki maszkot visel
Akkor most ez hogy van vazzeg?
Abból indulunk ki hogy azt írtam aki fél a vírustól viseljen maszkot
Hát ha neked az jó hogy üvöltözne okádnak pisálnak a részegek a lakhelyeden, reggel az eldobált kukákat kell kerülgetni akkor igénytelen vagy. Ezeknek a hiány nem egyenlő az unalommal, szerintem.
Én sem. Elég sokan azok voltak papíron már körülöttem, egy sem volt még kórházban sem. Két napja mondták hogy aznap reggel meghalt egy 2éve felmondott kollégám koronában, 40-es jó kiállású ember volt, de aztán mára azért letisztult a kép ott is hogy menthetelen áttétes rákja is volt,végstádiumban.Én a rákban nagyobb problémát látok mint a koronába.
Hát itt tuti nem. Belvárosi romkocsmák csődbe jutottak volna, meg sok alkesz sem ténferegne sörrel a kezében a főtéren.
Általában ahol a lakókat zavarta, ott 10után tiltották meg.
Nálatok lehet, de az engem nem érint.
A lényeg hogy nem értelmetlen a szabály. Azért hozták általánosan, mert nem mindenhol volt tilos.
Itt ráadásul a karácsonyi vásárokon, meg szilveszterkor még az is iszik aki amúgy nem, be is baszna ha büntetnének.
Nagyon sok Boldog Karácsonyt neked és a kedves családodnak !
Akkor bocsánatodat kérem
Békés boldog karácsonyt kívánok
Vagy korona vagy semmi
Szerintem jó ez így
Kevesebb kórház, kevesebb orvos, kevesebb nővér. Elég egyfajta szaktudás. Most már orvos lehet egy betanított munkás is
Az a lapított tüskés sokkal jobb volt
Anno ez a cucc a papírkép alternatívája volt, de alig ismertem valakit, aki pozitívra fotózott - nem volt elterjedt.
Pl van olyan cég ahol kell viselik is de amikor beszélnek lehúzzák mert szarul lehet érteni
Ismerek vagy 50 pozitív tesztest aki észre sem vette korombeli emberek
Úgy tűnik a pálinka meg a vidéki gumi égetős fűtés is kinyírja a vírust
Nálunk mindenki viseli.
Akkor most ez hogy van vazzeg?
Abból indulunk ki hogy azt írtam aki fél a vírustól viseljen maszkot
Általában ahol a lakókat zavarta, ott 10után tiltották meg.
Nálatok lehet, de az engem nem érint.
A lényeg hogy nem értelmetlen a szabály. Azért hozták általánosan, mert nem mindenhol volt tilos.
Itt ráadásul a karácsonyi vásárokon, meg szilveszterkor még az is iszik aki amúgy nem, be is baszna ha büntetnének.