Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kókány barkács házimunka nincs egy összepopszegecselt varbrburgnál szebb látvány
Na ez is durva. Azért mit kell elkövetni a szerencsétlen kutya ellen, hogy így bevaduljon saját gazdájára?
Van egy pitbull a sarkon, eléggé elvadult, mert szarul bánik vele a gazdája. Remélem nem ez volt, mert én le tudtam vele haverkodni, nekem már előre örül ha arra sétálunk.
http://www.police.hu/hu/hirek-...
Pedig ugy illett volna
Egyetértek Laci!!!
Tessék itt egy hiteles hírforrás, ez való nektek:
https://mindmeghalunk.com/
Na basszus, most lebuktam. Még sem ő kapta meg a leges legelsőt hisz az index is megírta, ez tényleg mindenben téged igazol, és mégis lapos a föld
Ö adta be az elsöt tele az összes hirportál vele.ennyit a hitelességedröl.
Gyerek korban azért van egy pár. Nem viheted közösségbe ezek nélkül már nagyon régóta, és a gyámügy elveszi a gyereket, téged meg lesittel ha megpróbálod elsumákolni.
Elárulóm ő kapta az elsőt. Ennyit a baromságodról.
Én nem szórakoznék ezzel. Az oltás nekem és szeretteimnek védelmet ad, a hülyék meg úgy döglenek meg ahogy nekik tetszik. A föld úgy is túlnépesedett, nem fognak hiányozni.
Nálunk a Casco önrészt ráverik a dolgozóra akkor is ha nem ő okozta a balesetet.
A chemtrail adja a nanoszondakat,az oltas a vezerlo biocsip,az 5G meg a hatterhatalomnak kell hogy iranitsa az emberek gondolkodasat.
En meg elkezdek menő alufolia sapkákat arulni a szkeptikusoknak.
Nem kell tobbet cipelnem.
Sajnos ez nem kívánságműsor. Jó néhány kórokozó van ami ellen nem lehet örökös védettséget szerezni.
Ilyen pl. az egyszerű tetanusz, meg az influenza is.
95% körül van a hatékonysága.
a gyógyszeripar tényleg gátlástalan és gonosz
és sajnos megkerülhetetlen
érdekességképp
ha veszek egy gyógyszert nem adhatom el ha mégsem kell
ez kb olyan hogy veszel egy kocsit és ha nem kell akkor csak megsemmisítésre viheted el
orvosokról vegyes a véleményem a többség jó szándékú csak a rendszer amin kiképzik őket az a hibás, ebben ismét a gyogyszeripar a bűnös
pl
ha megfázol egyből az van egyél neocitrán vagy egyéb drága tablettás c vitamit
nincs az hogy biobolt vagy borászati boltban század annyi árban vegyél aszkirbinsavat.....
Honnan tudod? EZ is csak a megtévesztés része, hogy meggyőzzenek az oltás biztonságosságáról és hogy majd most ingyen beolthassanak téged egy roppant veszélyes, nem ismert hatású és semmit nem érő oltóanyaggal
Az hogy ebben hol a logika ne kérdezd, lapos föld hívőknél és oltáselleneseknél ez kizáró tényező
Na most lelepleztél egy összeesküvést. Ravaszak voltak de a gonosz gyógyszercégek, orvosok, és a kormány nem számíthatott a páratlan éleslátásodra.
Nem neked írtam, fogadd el hogy mi gyarlók ostobák szeretnénk, ha vége lenne ennek a kamujárványnak.
azért vannak
pl afrikai uzazás meg hasonlókhoz van kötekező és van ajánlott
egy boros mondta amikor mennek vadászni kapnak egy csomó szurit előtte
Addigra kiderul bogyo tuleli e,ha igen oltathatod magad.
Vajon melyik is az. a védöoltás amelyik ilyen szinten kötelezö?
Ja, egyiksem....
én ezt hónapokkal ezelőtt írtam
és most még ingyenes de nem lesz ez mindig így
Az nem biztos hogy elegendö, fel s alá járni a mátrába.
Mire odakerülünk meg lesz a megoldás.erre is. Még akár a jófogáson is árulni fogják
Másrészt meg attol simán lehetek hordozo hogy beoltanak, oltsák azokat ahová megyek
Lehet kis hazankban is motorkázni.