Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyenlore nem merem.
Ezen NGK video menten haladva jarni kene vele, amit a jelentős oldalhiany miatt eddig nem tudtam megtenni.
De ami kesik az lassan jon.Ha beletorik az huzos.

http://youtu.be/W9lzWWGj8LM
Zoli, te nyűglődtél a múltkor, hogy hogy szedd ki az izzítókat vagy a csúcsokat, nem emléxem... aztán végül nem szedted ki? Mert ha izzítás hibakód van, az gyertya általában.
Fraszt, megyek forditani a kinai diaszporának, eleg sokan vannak godollon, jopar tolem rendezkedett be. Iszonyu nehez megerteni oket, meg azt is aki tud magyarul, hal istennek a fiatalok mar jol beszelnek. Akcentus nelkul.
Sőt, aki nem "engeci" mert annyira g.ci, beadatni magának azt két kan cigány kezelésbe veszi elölről -hátulról , hadd örüljön a cigány!!
Ráadásul kínai telefon, szar lesz ha egyszer csak mandarin nyelven kezdesz hablatyolni, mert rossz firmware-t töltöttél le
Hiszek az orvosok hazugságainak
Upsz......
Az csak annál gond aki 5G-s telefont használ
És honnan szeded hogy 90% hogy vélekedik az oltásról?

Idézd hol írtam olyat hogy 86-tól létezik az mRNS rendszerű vakcina.

Az a baj, hogy hiába magyarázom neked hogy a vírus egy jellemző fehérjéjét szintetizálták, amit az immunrendszer ez után fel tud ismerni és ezt egy hagyományos oltóanyagba rakták, amit már régóta használnak, és ebben már nem is higany vegyület a hordozó mint a régiekben, hanem sokkal modernebb és kitapasztalt anyagok.
Tehát nem fertőző képes az ilyen oltóanyag, mert nem a vírust tartalmazza mint a régi oltóanyagok, amivel 100% hogy téged is végig oltottak.
És a hordozó is jóval biztonságosabb, a mellékhatások elképesztően ritkák, és ha van is az is legfeljebb egy allergiás reakció, vagy helyi enyhe gyulladás, amit könnyen tudnak kezelni, ha kell egyáltalán.
Ennek ellenére elég sok tesztelésen átment mint új oltóanyag ami azt igazolja hogy a fehérje a kívánt immunválaszt váltja ki.
De ugye ezt sem nekem kéne elmondanom, mert általános iskolában a biológia órán volt ez is anyag.
hát ezt meg honnan vetted?
..de majd át kell rendezned a hálószobát ha az asszony chipje zavarni fogja a rádiós ébresztő órádat
- Te, b+, ez a hülye birka nép nem akarja beoltatni magát... Hiába öltünk annyi lét a propagandába, meg hiába riogattuk őket
- Á, rá se bassz, majd elrendeljük!
Na, lesz jövedéki adó a vakcinára is: https://index.hu/techtud/2020/...
Miért, mit állítottam?Semmit, szóval nem lehet hazugság.
Persze kovid-19 elleni vakcina volt már 86-ban, igaz? Már megint melléduma. Amit most be akarnak adni kovid 19 ellen, az konkrétan mikor lett kész?
De mint mondtam, beszédes ahogy az eü.dolgozók 90%-a vélekedik az oltás beadásról.
Mint irtam van fennalo 3 hibakód. Egyik sem olyan ami azonnali gondot okoz. AC vezerlő, (legkondi, nincs benne gaz), EGR (ez valami elektromos lrsz mert minden mechanikus uj vagy tisztitva, vezerlo es vezetekei atnezest igenyelnek, obd-vel ki kell vezerelni, ha nyit akkor jo, ha nem azt is cserelni kenr, vagy valami, es az osszes izzito szar, emiatt para van, beletorik az cumi, szoval menni kell vele es locsolni olajjal feszt, meg bemelegiteni-huteni es talan kijonnek egyben, ha igen 6-7e/db.
Szimplán van agyam, és használom. mRNS vakcina nem új, van vele tapasztalat.
Amit te állitasz az meg konkrétan hazugság. Mi alapján állítod ezt? És nem kell a mellébeszélés.
Klimakompresszor, hűtő cserelve, a teljes hajtaslanc a lendkerektől a kerekekig uj, csapagyak, szilentek, tartobakok, feltengelyek, valtoban csapagyak, szinkrongyűrűk, egy fogaskerek.Kormanymű felújítva, szervoszivattyu tisztítva.
Ami nincs az a turbo, a blokk, inyektorok ket hengernel 0,55,kettonel 0,15 ös korrekcios erteket ir ki az OBD.
Ha ezekbol valami leterdel keresek egy blokkot. Hal istennek ez a regi 2,3 as iveco annyira nincs elszallva arakkal mint az ujabbak.
Vadiuj fuzott is megall felmillaból, Csak ismeretsegi korben 3 master blokk kerult kb 1,5 be mire mukodott.
Akkor takard le a "sárga tengeralattjárót", ha még mindig világít....
Leszedve, patyolat tisztan felrakva, maunika, talalj ki jobbat.
Nem kell a mellé vetítés! Azt mond meg hogy mi alapján állítod te azt hogy nem rossz és biztonságos? Mert erre nem válaszolsz, csak hablatyolsz. Az is érdekes adat hogy az egészségügyben dolgozók 90%-a nem kér belőle.
színezett desztillátvíz formájában
Ezzel a túlnépesedéssel kapcsolatban igazad van. Kár, hogy a lakosságnak csak a 10%-a oltatja magát csak ekkora tehertől szabadul meg a földanya
nem kotelező de ha nem lesz erről oltásigazolásod ki sem nézhetsz a saját ablakodon
nem ám Majd azt monják, hogy 2 kila A mostani ingyeneset baxhatod, arra meg azt mondják az már nem véd fel kell venni az új oltást
Mondjuk a magyarok nyilai elleni ooltást
egr-ed úgy be van kokszosodva, hogy a toroknál egy tűnyi lyuk sincs
Nem érdemes vele baszkódni takarítgatni 50-es a bobtóba gyári. Aztán ha az jó a vákumszelepet is hallod majd működni
hát akkor cserés lesz benne sok minden Mi 3 évig cserélgettük benne a dolgokat mire megállt a hibaözön Az első évben havi szinten fáradt el benne valami, hol a kuplung, hol a porlasztóü, hol az egr, hol az ékszíj tárcsástúl. persze az izzítók is.
Aztán miután a motor környéke rendbe lett jött a többi. klímakompresszor, aztán a klímacsövek, majd a klímahűtő. és nem egyszerre, hanem külön-külön Mire azt hittük, hogy klímakörön minden kész, az a csepegtetője vagy mi ment tönkre. új ára 270 ezer bontóba adtam érte 6 ezret De a sógornak az egész belsejét le kellett hozzá bontani Aztán jöttek a fékek tárcsástúl betétestül a kézifék a mai napig folyamatos probléma szerintem fél év volt a leghosszabb amíg működött Ezen kívűl, most meglepő módon jó hosszú ideje nincs baja. Persze már ki lett benne cserélve minden