ma halt meg az első olyan ismerős aki élhetett volna még ha nincs vírus
igaz amióta a felesége meghalt azóta maximálisan önpusztító életet élt, eléggé lepukkant állapotban volt egy ideje, a kórházba is csak rendőri segítséggel bírták elvinni mert otthon akart meghalni
60 körüli volt
Ez a francia bulldog tényleg idióta 3 nap alatt nem tanult meg még póràzon járni
Ellenben szórakoztató is tud lenni
Kisgyerek mellé jàtszani kitűnő lehet
Az nem feltétlenül mű sonka hanem gyorsított pácolás
Előnye hogy kurva gyorsan sonka lesz a húsból nem lesz rágós kívül nagyon sós belül semennyire
Hátránya hogy ha rafináltkodnak és teli basszák valami zselés cuccal akkor tényleg kicsit mű lesz ekkor csak sütve jó mert akkor ehető lesz
Ha otthon fozol akkor mindenbol mindig ugyanazt rakod bele?
Es mindig szogugyanazt eszed?
Vagy valtogatod az alapanyagokat?
Vagy masik hasonlat,a kolbasz minden tajegysegen ugyanugy keszul ugyanabbol a hozzavalokból?
Vagy esetleg van egy altalanos recept,amit fuszerekkel,mas hozzavalokkal mas kolbasz lesz.
De attol meg kolbasz,es nem kelk hozza az alap receptet minden alkalommal teljesen ujra kitalani.
Csak remelni tudom atmegy e a hasonlat.
Új vakcinát hoztak létre vagy sem?
Ne arról beszéljünk hogy milyen rendszerű,hanem konkrétan a végtermékről,arról amit most hoztak létre a kovid 19-ellen.
Kovid 19 elleni védőoltást nem hozhattak létre korábban mint 2019,elvileg,ha feltételezzük azt amit a torkunkon lenyomnak.tehát amit belénk akarnak fecskendezni egy olyan anyag ami az elmúlt egy évben született egy olyan vírus ellen ami egy éve van köztünk.
"Ennek ellenére elég sok tesztelésen átment "
Mennyi idő alatt is történt ez meg?
Félre ne értsd,engem nem érdekel ha te vagy bárki beoltatja magát,egyrészt semmi közöm hozzá másrészt pont leszarom hogy más mit tesz az életével,ami zavar hogy te mi alapján jelented azt ki hogy hatásos és biztonságos?mert azt mondják?más tapasztalatod pont nincs vele kapcsolatban.
"Idézd hol írtam olyat hogy 86-tól létezik az mRNS rendszerű vakcina."
Miért kéne idéznem,hisz nem is mondtam hogy te állítottál ilyet.
Szerezz egy ilyet, kölcsön, vagy egy jobb elektromost, ami állítható. Múltkor is írtam... ezzel nem törik bele - csak néha Az az olajos beáztatás biztos nem árt neki (de sztem nem is sokat segít, lévén a menet mellett úgysem megy le a csúcsig) https://szerszambolt.com/pneum...
Most 5 fokban 4.-5. Indulasra roffent, akkoris pici gazra, melegen poccre, 10 fok felett barmikor poccre, Nem szeretem ha ilyen.
Induljon barmikor, kesobb kap egy 230 v os melegitot.
A kicsit tobb az konkretan plusz 3 milla.
Neztem azota is folyamatosan az arakat, 1,5 tol indul most az osszes ugyanilyen fosrakás, muszakilag annyival jobb hogy fenykepen szebbnek tunnek egy fokkal.Semmit nem valtozott a piac, csak dragult picit. Ami ranezesre is jo volt az 5,2 millio brutto. Es ujabb mar adblue, reszecske szuro es infoim szerint gyarilag eszik az olajat, a regiek nem annyira.
De a tied is a diszleccel az oldalan nem mutatott olyan szarul, csak nelkule.
Ami masterrol info volt az a szar inyektor miatt ategette a dugot, de bontott nem volt hozza mert valami ket modell kozt ilyen kisebb szerias bizgete volt, igy csak kurvadragan kapott blokkot, a masik csak szar volt.
Lehet már jobban jártál volna ha áldozol a vételre egy kicsit több pénzt azt egy kevésbé viseletes darabot vásárolsz A klímahűtő csere után miután 1 hónapon belül le lett cserélve a motorhűtő meg a kúler hűtő is.miután a porlasztókat felújítattam a komplett 7 pk-s ékszíjpálya cserén is túl voltam 1 hónap leforgása alatt mind külön hibaként jelentkezve akkor egy pillnatra én is elkondolkoztam hogy rossz választás volt Szerencsére lassan 5 éve nincs különösebb nyűgje a kézifék kivételével. Szerintem minden évben van a kötél cserélve berohadás miatt, most meg a féknyereg Összeségébe szinte elfeledtem azt a sok nyűgöt ami az elején annyi bosszúságot okozott
Nem tudom milyen haverjaid kpöltöttek masterblokkra másfél mikulást. Ez még nem a Fordmotoros fos Ez még a francia-japán komprodukció. Összességében egy tűrhető darab
igaz amióta a felesége meghalt azóta maximálisan önpusztító életet élt, eléggé lepukkant állapotban volt egy ideje, a kórházba is csak rendőri segítséggel bírták elvinni mert otthon akart meghalni
60 körüli volt
Ellenben szórakoztató is tud lenni
Kisgyerek mellé jàtszani kitűnő lehet
A radiátorban kb egy deci víz van biztosan gyorsabban melegíti
Előnye hogy kurva gyorsan sonka lesz a húsból nem lesz rágós kívül nagyon sós belül semennyire
Hátránya hogy ha rafináltkodnak és teli basszák valami zselés cuccal akkor tényleg kicsit mű lesz ekkor csak sütve jó mert akkor ehető lesz
Olyat már láttam, hogy a füstöltsonkát injekciózzák így készítik a füstölt műsonkát
Es mindig szogugyanazt eszed?
Vagy valtogatod az alapanyagokat?
Vagy masik hasonlat,a kolbasz minden tajegysegen ugyanugy keszul ugyanabbol a hozzavalokból?
Vagy esetleg van egy altalanos recept,amit fuszerekkel,mas hozzavalokkal mas kolbasz lesz.
De attol meg kolbasz,es nem kelk hozza az alap receptet minden alkalommal teljesen ujra kitalani.
Csak remelni tudom atmegy e a hasonlat.
Ne arról beszéljünk hogy milyen rendszerű,hanem konkrétan a végtermékről,arról amit most hoztak létre a kovid 19-ellen.
Kovid 19 elleni védőoltást nem hozhattak létre korábban mint 2019,elvileg,ha feltételezzük azt amit a torkunkon lenyomnak.tehát amit belénk akarnak fecskendezni egy olyan anyag ami az elmúlt egy évben született egy olyan vírus ellen ami egy éve van köztünk.
"Ennek ellenére elég sok tesztelésen átment "
Mennyi idő alatt is történt ez meg?
Félre ne értsd,engem nem érdekel ha te vagy bárki beoltatja magát,egyrészt semmi közöm hozzá másrészt pont leszarom hogy más mit tesz az életével,ami zavar hogy te mi alapján jelented azt ki hogy hatásos és biztonságos?mert azt mondják?más tapasztalatod pont nincs vele kapcsolatban.
"Idézd hol írtam olyat hogy 86-tól létezik az mRNS rendszerű vakcina."
Miért kéne idéznem,hisz nem is mondtam hogy te állítottál ilyet.
Szoval tuti nem gyari.
https://szerszambolt.com/pneum...
Induljon barmikor, kesobb kap egy 230 v os melegitot.
Neztem azota is folyamatosan az arakat, 1,5 tol indul most az osszes ugyanilyen fosrakás, muszakilag annyival jobb hogy fenykepen szebbnek tunnek egy fokkal.Semmit nem valtozott a piac, csak dragult picit. Ami ranezesre is jo volt az 5,2 millio brutto. Es ujabb mar adblue, reszecske szuro es infoim szerint gyarilag eszik az olajat, a regiek nem annyira.
De a tied is a diszleccel az oldalan nem mutatott olyan szarul, csak nelkule.
Ami masterrol info volt az a szar inyektor miatt ategette a dugot, de bontott nem volt hozza mert valami ket modell kozt ilyen kisebb szerias bizgete volt, igy csak kurvadragan kapott blokkot, a masik csak szar volt.
órában
Nem tudom milyen haverjaid kpöltöttek masterblokkra másfél mikulást. Ez még nem a Fordmotoros fos