Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te mit hisztizel meg anyázol Fizetnek az oltás reklámozásáért Egyenlőre eddig 10 millió emberből 9,5 milliót nem érdekel. Ha így népszerűsíted a végén már csak bogyót fogja
Bájerben a kesztyűtartóban van zseblámpa amit tölt is mikor a helyére dugod.
zsiguliban mindkettő csatlakozó volt
Van ilyen az öreg bárkámban is. Ki kell húznom azt mehet bele az usb-s töltő. Nem bagózunk benne, meg már évek óta autón kívül se.
Régebben a német kocsikban nem szivargyújtó-aljzat volt, hanem stekklámpa-csatlakozó. Még a Trabantban is anno. Kisebb átmérőjű sokkal, mint a szivargyújtó-dugasz.
akinek bmw kocsija van
ebben a kocsiban más a szivargyújtó mint a többiben?
a toyotába tök béna a szivargyújtó, kellene egy vakdugó bele, aztán az alin ilyet találtam :
https://www.aliexpress.com/ite...
azt írja bmw-hez van
az első teszt sikeres volt, de a várt eredmény nem jött össze
4 fok van a kocsiban, ez kb harmada mint kellene lenni(jelenleg -0,5 van kint
növelni kell a hőcserélő mennyiséget........
vagy 15 óra agyalás-munka ment a levesbe
Nedves fórumtársak! A B.szás jöjjön rátok! Remek idő lesz holnap, szr hideg csepergős.
A gyártó, és a hatóságok alkalmazási protokollja.
Később lehetséges hogy ez módosul, de a szigorúbb előírásoktól haladnak az enyhébbek felé biztonsági okokból, hiszen azért ezt még mindig rekord idő alatt engedélyezték.

Egyenlőre 16év alattiak és terhes, szoptatós nők sem kaphatják meg, illetve ha tervezve van a teherbeesés akkor sem javasolt. illetve ha bármilyen immunrendszeri gyengeség vagy magas láza van valakinek.
Ez a hivatalos WHO-protokoll (és a gyártó előírása) - gondolom.
ezt ki állapítottam meg hogy 3 hónapig nem lehet beadni? influenzánál ez 2-4 hét
oltás előtt mindenkin antitest teszt is van? mert csomó ember észre sem veszi hogy átment rajta a vírus, ha ilyen kapja meg mi történhet vele?
csak kérdezem nem kötözködöm
szerintem ezek sokmindenki fejében megfordulnak
Elolvastad a cikket mielőtt ostobaságot kezdtél fröcsögni?
Vagy csak simán nem tudod felfogni?
És te akarod megmondani, hogy hülyeség az egész, amikor az értő olvasás sem megy. És még én vagyok a beképzelt. Nekem van mire te kretén!
Nézd már meg az oltás leírását. Ez nem kifogás hanem előírás!
És leszarom ha behisztizel. Egyfolytában gyalázzátok azokat az embereket akik mások életéért küzdenek, semmibe veszitek őket, szóval a jó édes kurva anyádat!
elkészült a mű
ez a kályha része 2 rétegű félig rohadt csatorna lefolyó plusz kicsi rézcső meg öreganyám 40 éve kidobott gáz rezsója
nem mondanám hogy vadul fűt, az az 1 méter 8mm rézcső nem sok hőt vesz fel
""...maximálisan önpusztító életet élt,""
És mindezt 60 évesen, de élhetett volna még.
attól hogy kicsit csöves meg zakkant még simán élhetett volna sokáig
az hogy nem akart kórházba menni az ismét csak azt bizonyítja hogy zakkant volt

nem tudom mire gondolsz, de most már írd le mert kivancsi vagyok
Gondolom, mert különben le sem írtad volna.
nem
Nem érzel valami ellentmondást abban, amit leírtál?
Ezt meséld el a pármaiaknak is
https://gasztroabc.hu/a-parmai-sonka/
https://liner.hu/merkely-bela-...
Az egyik agitátor máris kibujik az oltás alól
lehet kapni hentesnél egészben is és darabokban is
ilyen 3-6 ezerig van kilója
egyszer vettünk olyat amit felszeleteltek úgy hogy a csont is benne volt valami extra sütögetés volt belőle nem emlékszem mi volt pontosan de nem ízlett, kutya kellett hozzá hogy el tudjam rágni
nemigen van olyan sonka ami egy évig érik
a sós lében max 2 hónapot van ilyenkor már a külső része ehetetlen a belső meg szinte nyers
füst és lehet enni
ha vársz vele egy évet akkor a külső egy harmad része olyan rágós száraz hogy azt kb senki sem eszi meg
amúgy régen mind ilyen volt a sonka
de már 20 éve is olyat csináltunk higy a csontot kivettük ketté vettük és be lett hàlózva
rövidebb ideig kellett sózni és sokkal finomabb volt
nekem ez jobban bejön mint a hagyományos csontosan egészben sózott
a nyesedék+pác az egy más fajta sonka, csináltunk olyat is de az nem jött be, pedig a bolti gépsonka elnevezésűt szeretem