januártól diéta lesz, asszony basztat túl sok a zsír rajtam és már érezhetően rövidült a ceruza, van vagy 5 centi szalonna ágyék tájékon
vissza kell menni 130 kilóra az a bomba formám
Nem, csak egy neveletlen faszkalap. Senki nem szol hozzá, de ordenáré modon tolja a saját faszságát. Sikerült alul mulni még clamot is, pedig az se piskóta.
Az elfogadható ha nem egyezik valamiben. a véleménye másokkal de ez a stilus nem fér bele a jopofaság kategoriába. És nem az elsö eset. Lehet bármekkora arca, de ehhez ö sem ért semmivel jobban mint itt bármelyikünk. Az hogy a felesége ott dolgozik, attol még nem lesz okosabb, lehet ö se tud többet, mint amit mondanak neki.
Anyázzátok egymást motorosok, de ugye az autós meg a köcsög. Ezért is jövök már ritkábban ide a falra mert sok már... de csak szívjátok egymás vérét, mindenért is.
Lehetne itt is fagyálózni bár az inkább oda kell ahol nem indítják el a fűtést csak alkalmanként pl. Nyaraló. Ahhoz, hogy ne legyen vízkő elég a lágyított víz
szomszédnak fagyálló van a rendszerben, azt mondta a szaki jobb a hatásfok mint vízzel
szerintem csak levették pár ezerrel pluszba nem hinném hogy valaha visszajön a fagyálló ára a hatásfokon
ellenben az nem fog kövesedni, akkor így lehet mégis megérte
nekem sok a szabadidőm, januárban hordok némi szart aztán várom a tavaszi pecát
Inikém örülök hogy ilyenekre ráérsz Nekem reggel megadta magát a keringető ezért letilt a kazán Semmi baj nézem a neten obiba nincs praktikerbe van király Átmegyek kecsóra csak rendelni lehet Nem baj holnap hétfő nyitva minden 5 üzletet néztem kecsón kettőt itthon ahol lehetne ilyet kapni mind januárba nyit. Eszembe jutott egy régi épületünk amibe raktározunk de 5 éve még használtunk kazánt. Na onnan szereltem le 1 óra volr miure életet leheltem belé össze volt szorulva a vízkőtől, most már szépen fut
Egy öreg vén retyedék azt a kanyarfényt belehet állítani a bc-vel a köd fényszórókra. Valamelyik első fényszóró jegyzi a megtett km-ert... stb stb... a titkos menüje nekem is csájna annyi mindent tud ez a vén bárka.
vissza kell menni 130 kilóra az a bomba formám
Az elfogadható ha nem egyezik valamiben. a véleménye másokkal de ez a stilus nem fér bele a jopofaság kategoriába. És nem az elsö eset. Lehet bármekkora arca, de ehhez ö sem ért semmivel jobban mint itt bármelyikünk. Az hogy a felesége ott dolgozik, attol még nem lesz okosabb, lehet ö se tud többet, mint amit mondanak neki.
azóta nincs stekklámpán
szerintem csak levették pár ezerrel pluszba nem hinném hogy valaha visszajön a fagyálló ára a hatásfokon
ellenben az nem fog kövesedni, akkor így lehet mégis megérte
nekem sok a szabadidőm, januárban hordok némi szart aztán várom a tavaszi pecát
nem tudom mi a szarért tették pont ide
a vakdugó szebb lenne