Az időseknek, vagy betegségük miatt veszélyeztetetteknek (mint pl. én) kb. a vakcina az egyetlen esélyük a "túlélésre", szóval én biztosan kérni fogom mielőbb. De hiába kérem, úgyis csak egy fél év múlva juthatok hozzá szerintem - na addig kell túlélni valahogyan a dolgokat.
Nem az a kérdés kihal-e a beoltott mert biztos nem, vagy mint az influenza oltásnál hogy elenyésző aki megszopja
Inkább az hogy mennyi értelme van , és ha évente 2-3 akciót kell csinálni hogy érinti ez a szervezetet 5-10-stb év múlva
Én azt gondolom, félév elég szük tartomány. Egyrészt a tartós védettségre is, másrészt ha netán mégis valami elváltozást generál, az akár évek is lehetnek. Nem hinném, hogy a lemérgezés lenne a cél, mert rövid idön belül csak azt lehet bizonyitani, a tévedéseket nem.
Itt annyi az előny hogy a mechanizmus már ki van kísérletezve és tesztelve
Olyan mint a pörkölt főzés, nagyjából azonos a cselekmény még akkor is ha más húsból készül
Mindemellett én is megvàrom mennyire fog bàntsni a vírus aztán majd eldöntöm mi legyen
Bàr amire sorra kerülnék addig úgy is elkap
Szerintem anyámék is jó ha nyárig sorra kerülnek
Amúgy ha csak nem lesz kötelező (nem lesz) én biztosan nem oltatom be magam. Azért mert még a pfizer szerint is irgalmatlan hosszú idő kell ahhoz, hogy egy úgy gyógyszer biztonságosan használható legyen.
Még ők is 10 év feletti időről írnak. Erre most idejön a pár hónap alatt kifejlesztett és engedélyezett gyógyszerrel, a legtöbbet génbázisú vagy RNS szekvenciák átírásával hoztak létre. Ezt nekem tuti nem. Inkább nem megyek többet színházba és az asszonyállat vágja a hajamat. Élelmiszerboltból úgy sem tilthatnak ki.
Látod hogy csak játszod az okost,miközben ostoba vagy mint a föld.Te csak odáig látsz hogy a tűzoltó tüzet olt.Hogy mi szükség van rájuk?Ne tőlem kérdezd,nem én találtam ki hogy szükség van rájuk.Ha már villamost emlegeted,szerinted a villamos alól ki szedi ki kézzel a széttrancsírozott emberkét?
Honnan tudom hogy a tűz veszélyes?talán mert már megégetett?
Te honnan tudod hogy ez a vakcina biztonságos?Várom a tapasztalatodat ezzel kapcsolatban ami alapján te ezt ki mered jelenteni,mert te még mindig csak arra tudsz hagyatkozni amit mondanak.
Az nem vélemény te agyatlan gondolkodásra képtelen undorítói gerinctelen féreg ha szembe köpöd, mocskolód az önfeláldozó hősöket és terjeszted a hazugságaidat.
Szóval húzd meg magad kurvára te szarkupac és inkább maradj kussban, az alufólia sapkás ostobaságaiddal, mert máshoz nincs jogod. Kurvára túlzásba vitted a kreténséget. Már régen nem arról szól hogy zavar a maszk, meg a boltzár
Honnan tudod hogy a tűz veszélyes? Nekem van az öngyújtómban, meg a kazánban is, teljesen békésen el van ott. Csak benyelted a propagandát, nem tudsz te semmit róla.
Sok hülye benyalta ezt a tűzvédelem hisztit, meg hogy ők a hősök.
Egész nap a faszt verik a szoliban. Ha mégis kimennek valahova nagyobb kárt okoznak mint a tűz.
Eleve mi szükség van a tűzoltókra? Alig van tűz. Az a kevés meg kevesebb embert öl meg mint a csúszós fürdőszoba padló, a házra meg van biztosítás.
Ha kigyullad a ház szépen ki kell sétálni, megvárni amíg magától elalszik. Ja hát ha valaki lassú akkor bennég, de hát ez csak azért van mert nem volt elég rátermett, amúgy sem sokáig húzta volna. A villamos is elütheti az ilyeneket.
Ráadásul itt egyetlen ház sem égett le a környéken, nagy kamu az egész. Reklámozza itt magát, pedig csak lusta dolgozni.
Na? Érted már te faszkalap, hogy mekkora baromság ha átfordítom a te szakmádra, hogy mit mondasz?
Igazad van,prédikálhat itt,nyilván többet tud a feleségétől,de a felesége is csak annyit tud erről a cuccról amit mondanak,az hogy ők ezt csont nélkül benyalják és elhiszik az az ő bajuk,de hogy még hirdeti az igét hogy tök hatásos és megbízható,hát mégis honnan a náthás faszból tudná,max onnan hogy ezt mondják.Olyan dolgokról állítanak olyan dolgokat emberek ami mögött kőkeményen ott van a politika,szóval aki ezt benyalja mindenféle fenttartás nélkül az hülye.
komolyan kezdem azt hinni hogy ő pénzt kap azért hogy hirdesse az igét,mert hogy valaki ilyen megszállottan nyomassa,hát azt már ember ingyen nem csinálná.
130 lehecc most vagy 180 ezek szerint Volt egy ilyen haverom. 47 volt nyáron eldobta a kanalat. Mondjuk masszívan ivott is meg cigizett is. Van még egy ilyen komám az most 42. Mondjuk ő nem iszik nem cigizik De ekkora súllyal nem lesz meg a 100 év
Inkább az hogy mennyi értelme van , és ha évente 2-3 akciót kell csinálni hogy érinti ez a szervezetet 5-10-stb év múlva
Olyan mint a pörkölt főzés, nagyjából azonos a cselekmény még akkor is ha más húsból készül
Mindemellett én is megvàrom mennyire fog bàntsni a vírus aztán majd eldöntöm mi legyen
Bàr amire sorra kerülnék addig úgy is elkap
Szerintem anyámék is jó ha nyárig sorra kerülnek
Lehet, hogy lassan beindul valami azért, hogy ne legyen megkülönböztetés......
https://www.pfizer.hu/hu/vakci...
Még ők is 10 év feletti időről írnak. Erre most idejön a pár hónap alatt kifejlesztett és engedélyezett gyógyszerrel, a legtöbbet génbázisú vagy RNS szekvenciák átírásával hoztak létre. Ezt nekem tuti nem. Inkább nem megyek többet színházba és az asszonyállat vágja a hajamat. Élelmiszerboltból úgy sem tilthatnak ki.
Vigyázzatok, karmol
Honnan tudom hogy a tűz veszélyes?talán mert már megégetett?
Te honnan tudod hogy ez a vakcina biztonságos?Várom a tapasztalatodat ezzel kapcsolatban ami alapján te ezt ki mered jelenteni,mert te még mindig csak arra tudsz hagyatkozni amit mondanak.
Szóval húzd meg magad kurvára te szarkupac és inkább maradj kussban, az alufólia sapkás ostobaságaiddal, mert máshoz nincs jogod. Kurvára túlzásba vitted a kreténséget. Már régen nem arról szól hogy zavar a maszk, meg a boltzár
Sok hülye benyalta ezt a tűzvédelem hisztit, meg hogy ők a hősök.
Egész nap a faszt verik a szoliban. Ha mégis kimennek valahova nagyobb kárt okoznak mint a tűz.
Eleve mi szükség van a tűzoltókra? Alig van tűz. Az a kevés meg kevesebb embert öl meg mint a csúszós fürdőszoba padló, a házra meg van biztosítás.
Ha kigyullad a ház szépen ki kell sétálni, megvárni amíg magától elalszik. Ja hát ha valaki lassú akkor bennég, de hát ez csak azért van mert nem volt elég rátermett, amúgy sem sokáig húzta volna. A villamos is elütheti az ilyeneket.
Ráadásul itt egyetlen ház sem égett le a környéken, nagy kamu az egész. Reklámozza itt magát, pedig csak lusta dolgozni.
Na? Érted már te faszkalap, hogy mekkora baromság ha átfordítom a te szakmádra, hogy mit mondasz?
Mar amikor se tél se virus nincs.
komolyan kezdem azt hinni hogy ő pénzt kap azért hogy hirdesse az igét,mert hogy valaki ilyen megszállottan nyomassa,hát azt már ember ingyen nem csinálná.
Dodor feltette az RS tesztet YouTube-ra.
Ott is a lampák a gond.