Ja még az jutott eszembe apósoméknál pont láttam a közlekedési híreket, ahol sajnos a balesetet szenvedő elhalálozott, de az első szélvédőn repült ki Ami te szerinted teljeséggel elképzelhetetlen. Nem bánnám, ha a proace árát most már átutalnád. Leszámlázom a cégedre, nekem is egy számlán jött
végül is féknyerget kérdeztem, hogy mennyiért vetted, de neked az ócsárolás fontosabb volt
Nem ezzel az autóval járunk diszkóba, sem strandra. Mondjuk horgászni néha mentem vele mert a hajóhoz a leszúrókarók ebben fértek el. Nálunk ez egy eszköz. Mint egy kés vagy egy kanál akár egy gereblye. Ezzel terhet szállítunk nem hobbyautónak vettük mint te igazság szerint pont leszarom, hol horpadt, hol ganés. Induljon el oszt mennyen. Ezt a nagyszabású törödést most megkapja. Mert néhány évenként kap ilyet is azt el van megint felejtve. Munkára vettük nem rajoskodni
2012-ben vettük a verdát kb. gombokért Akkor volt 6 éves Ez egy TNT-s autó volt. A km órájába 200 ezer környéke volt azt sejtettük,hogy nem igaz Mint később kiderült 600 környékén került hozzánk a verda Aztán mindíg jött elő rajta valami. szépen ki lett cserélve az egr- szeleptől a porlasztóig minden. kb. 2015-re lett minden olyan alkatrésze kicserélve a klímakompresszortól az első lámpákig, hogy azóta rendben van az autó. Tény, hogy nincs gazdája. 15 ezrenként megkapjha az olajat, olajszűrőt, levegőszűrőt, gázolajszűrőt, pollenszűrőt. Meg megkapja a gázolajat. Erre az autóra nincs költve. Most, hogy mennem műszakira meg van időm, meg, hogy 3 hétig ezt volt muszáj használnom, mert a hájesz elkelt a proace meg még nem érkezett meg Így gondozásba vettem egy kicsit. Hát ezt volt amikor 4-en is vezettük. Aztán valahogy mi 1-etlen karcolást sem elytettünk ezen az autón. Egyszer a targonca ment egy kicsivel erőssebben a hátsó lökösnek, de nem nagyon lett baja annak sem. Ami sérülés van rajta azt mind megörököltük. Az ághely karistolások azokat mi okoztuk, de az polírral szépen kijött. Majd rájössz te is, hogy városban parkolhatatlan és a fák koronája a személyautókra van tervezve. 1 utcában nem lehet úgy elmenni, hogy valahol belógó kaj ne sturcolná a kasztnit A motor életébe nem volt megmosva, most megmostam én is. 2 napig érdekes dolgokat művelt az autó gondolom a motorvezérlőnek is bemostam, de kiszáradt azóta rendben van a gép. Ha meg lesz a karosszériázás, meg lefestjük az alant említett helyen akkor igen pompássan ki fog nézni a masina 3 évig megin lehet lelakni
Azt eddig is tudtam hogy egy lelakott igenytelen fosrakás az a renyo amit te hasznalsz, de elegge ledobbentett hogy ennyi km utan se tanultal meg vezetni legalabb egy idomitott kecske szintjen.
Ezen a verdan nincs egy ep elem, minek polirozni?
akkor te dadogsz is Nincs elég bajod még a listámon sincs helyed Te halmozottan hátrányos helyzetű vagy, ha legalább cigány is lennél kő gazdag lehetnél már
Most, hogy van egy pár napom üresjáratban, mondom unalmamban egy kicsit kipofozom a mastert. Vagy 2 vagy 3 éve lemosva se volt már A múlt hét végén kiganéztam, lemostam, lepolíroztam. Az összes ágkaristolás eltünt róla ragyog mint a salamontöke. Mondjuk a polírozás beleszaladt egy komplett hétvége
A díszléc től lefelé lévő terület viszont elég ütött kopott már szóltam a havernak, hogy megcsiszoljuk a küszöböt megrücsizzük ,majd szórógittezzük(neki van kompresszora), vízbecsiszoljuk azt letrüsszentjük mind két oldalt a díszéctől a küszöbig.
Aztán beleszaladtam egy kisebb pofonba Eddig nem tudtam mire is jó a díszléc Most már tudom, jó rejti a hibákat Úgyhogy karosszériás haverhoz megy előbb a 2 ünnep között
könnyen dumálsz neked húzgálja alá a hibajavító az irkálmányodat oszt utánnajavítgacc. Nekem hál isten nincs ilyen Így kényszerem sincs visszajavítgatni. Szerintem nektek tökéletes jó ez nem a mta-nak írok levelet Ezzel a helyesírási faszsággal jönni már akkor jön az ember mikor a kész érvek elfogytak. Rendeléseket, cégeknek és hivatalos leveleket odafigyelve helyesen írok. Mivel 10 újjal gépelek, és nem 2 újjal pötyögök mert mi 92-től tanultunk gépírást, nagyjából olyan sebbességgel írok a billentyűn, mint ahogy beszélek. Tehát beleszaladnak hibák és elütések amihez lusta vagyok visszamenni ha észreveszem is. Helyesírási témát lezártnak tekintem.
neked nem kell nyálaznod a nemesebb szervemet te értelmesebb vagy a listán lévőknél fény évekkel . Azt nem tudom, hogy bánt-e téged vagy nem de ebbe a listába nincs helyed
Nem ezzel az autóval járunk diszkóba, sem strandra. Mondjuk horgászni néha mentem vele mert a hajóhoz a leszúrókarók ebben fértek el. Nálunk ez egy eszköz. Mint egy kés vagy egy kanál akár egy gereblye. Ezzel terhet szállítunk nem hobbyautónak vettük mint te
Ezen a verdan nincs egy ep elem, minek polirozni?
A díszléc től lefelé lévő terület viszont elég ütött kopott már
Aztán beleszaladtam egy kisebb pofonba
és csak 2 ujjal tudok gépelni
http://youtu.be/amJ-SU6Mm-4
http://youtu.be/n4vusY2-rkQ
A purhab eleg.