azok az oltások faszák amit ha egyszer megkapsz utána életed végéig védett vagy
az általad írt kórságok elleni mind ilyen
az ami csak pár hónapig véd azt én nem nevezném jónak, főleg olyan vírus ellen ami mint látjuk egész gyorsan tud változni
szükségszerű de nem jó
kíváncsi vagyok milyen eredményeket érnek el vele, bár kicsit szkeptikus vagyok a statisztikákkal szemben
majd pár év múlva kiderül mit ér a cucc
amúgy anyámékat épp tegnap regisztráltam az oltásra fater 75 anyám 70 jó eséllyel megkapják jövő nyárig
A gyerekkorunkban (meg azóta is) megkapott védőoltások nagy része orosz ("szovjet") gyártmány volt. Nem döglöttünk bele, sőt elmúlt a feketehimlő, gyermekbénulás, meg egy csomó egyéb dögvész tőle.
Egészségére!
Az orosz sem rossz amúgy? Na te ezt aztán honnan tudod hogy milyen? Hát még aki előállította sem tudhatja hogy milyen, max egy pillanatnyi adatot tud róla, te még azt sem, hosszútávút meg ők sem. Szóval ne nyilatkozz olyat hogy melyik jó és melyik nem, mert hiteltelen. És kampányolni sem kell az oltás mellett! Aki akarja úgyis beadatja. Nem meglepő módon kevesebben vannak mint azt gondolták, ezért kell az angol vírus pánik is.
Feleségemet holnap oltják Pfizer vakcinával.
Ugye ennek a fejlesztésében nagy részben Magyar kutatók is részt vettek együttműködés keretében, de a Pfizernek van elég gyártókapacitása.
Az Orosz vakcina sem rossz amúgy. Szintén szintetikus RNS alapú, hatékony és biztonságos.
Az oltóközpontban kifakadtak, hogy hagyják békén őket az allergiásokkal, nem okoz allergiát. Aki konkrétan tudja, hogy a polietilén glikolra (általános hordozó anyag a modern oltásoknál) allergiás, az személyesen jelentkezzen az oltóközpont vezetőjénél, mert még soha nem láttak ilyet, szóval örömmel írnának belőle tanulmányt
ez valami kisipari utángyártott hulladék de szerintem ehhez az autóhoz nekem már tökéletes lesz
Különben is csak azért kell mert nincs kézifék amit egyébként sem használunk az alföld kellős közepén
Purhab+ üvegszövet vagy gipsz+ üvegszövez itt a helyes javítás
Nekem a lakatos aki vagy 40 éve a szakmában van azt mondta hogy ha kínlódnak az opellal műszakin (de ennyi rozsda még lófasz) basszál Oda egy kalapáccsal és kenjük be bármivel
Aztán ha jó nagy lesz a lyuk kicseréli gyors a küszöböt
Fater Wartburgján festékes doboz oldallal javítottam ki a lyukat faszán popszegeccsel lett feltéve
Akkor még nem volt expandált lemez meg üvegszálas háló az ilyen házi fabrikusoknak
hát ennek nem sok értelme vót Nem is értettem miért kezdte el csiszolni amikor úgy is ki kellett vágni. Aztán a minek zárta le amikor a kerékjárat felől is át volt rohadva miért nem párhuzamba takarította a belső részeket. Egyáltalán miért b@szkódott vele 2 napot amikor a a rohadástól amit javított a küszöbön 30 cm-re odébb volkt egy hasonló rohadás kb. 8 ezer ft-ért kap egy komplett küszöböt 10 ennyi munkával cseréli. A festést sem értettem küszöböt befújjuk vadstag alvázvédős rücsivel arra prüszköljük rá a szint. Amennyi gittet egyébként is rákent a csávó fél év műlva bereped az egész. Ha neked ez a profi remélem így lesz kikarosszériázva a tiéd is meg festve. Az első szezont nem bírja ki szép állapotban
az általad írt kórságok elleni mind ilyen
az ami csak pár hónapig véd azt én nem nevezném jónak, főleg olyan vírus ellen ami mint látjuk egész gyorsan tud változni
szükségszerű de nem jó
majd pár év múlva kiderül mit ér a cucc
amúgy anyámékat épp tegnap regisztráltam az oltásra fater 75 anyám 70 jó eséllyel megkapják jövő nyárig
Az orosz sem rossz amúgy? Na te ezt aztán honnan tudod hogy milyen? Hát még aki előállította sem tudhatja hogy milyen, max egy pillanatnyi adatot tud róla, te még azt sem, hosszútávút meg ők sem. Szóval ne nyilatkozz olyat hogy melyik jó és melyik nem, mert hiteltelen. És kampányolni sem kell az oltás mellett! Aki akarja úgyis beadatja. Nem meglepő módon kevesebben vannak mint azt gondolták, ezért kell az angol vírus pánik is.
Jovore jon a masik fele.
Ugye ennek a fejlesztésében nagy részben Magyar kutatók is részt vettek együttműködés keretében, de a Pfizernek van elég gyártókapacitása.
Az Orosz vakcina sem rossz amúgy. Szintén szintetikus RNS alapú, hatékony és biztonságos.
Az oltóközpontban kifakadtak, hogy hagyják békén őket az allergiásokkal, nem okoz allergiát. Aki konkrétan tudja, hogy a polietilén glikolra (általános hordozó anyag a modern oltásoknál) allergiás, az személyesen jelentkezzen az oltóközpont vezetőjénél, mert még soha nem láttak ilyet, szóval örömmel írnának belőle tanulmányt
http://youtu.be/xjkUJ3ee2oU
Különben is csak azért kell mert nincs kézifék amit egyébként sem használunk az alföld kellős közepén
Másnap már elengedett de akkor már 20 volt az ára
2 éve csak a féknyerget 40 ezerért vettem
Nekem a lakatos aki vagy 40 éve a szakmában van azt mondta hogy ha kínlódnak az opellal műszakin (de ennyi rozsda még lófasz) basszál Oda egy kalapáccsal és kenjük be bármivel
Aztán ha jó nagy lesz a lyuk kicseréli gyors a küszöböt
Fater Wartburgján festékes doboz oldallal javítottam ki a lyukat faszán popszegeccsel lett feltéve
Akkor még nem volt expandált lemez meg üvegszálas háló az ilyen házi fabrikusoknak
Aztán lehet jobban járt volna ha gombokért vesz hozzá egy komplett kerékjárati ívet
Én tegnap voltam azut lám nem irkálgattam inkább, nehogy valami hülyeséget írjak okos létemre