biztos akad néhány
pl assszony kereszt apja is valami 7 ezret hajtott bele utána lett baleset kocsival börtön meg jogsi elvonás
aztán be lett baszva a szimó a takarmányosba pár évtizedet
csak szar helyen volt és a blokkban is rozsdás volt minden
Persze hogy nem kérdeztek vissza, arra sem térnek ki hogy miért hordasz szandált zoknival, de attól a vélemény meg van. Mint ahogy arról is hogy fél emberként említed meg a gyereket. De az is lehet hogy végignéz rajtatok, anyuka meg a gyerek kapják a két jegyet, te meg a fogyatékkal élők kedvezményét.
"A gyűjtőnek megérhet 1 milliót" sem igazán értem - nem akkora ritkaság, hogy ennyit érne az az öreg lom, még gyári, nullkilométeres állapotában sem (olyat meg egyébként sem talál).
ez egy 50 ezres szimó aki arra gondol hogy 1 milláért bárki megveszi azt el kell zárni
egy dobozban tartott sisem gurult gyári szimó ami mindenhol rozsda mentes az esetleg ér ennyit egy gyűjtőnek
de amin már a gyertya ki volt tekerve már nem ér ennyit
Én nem emléxem az első endurókra, hogy ilyen csíkos lett volna... de lehet... mikor ezek elkezdtek bejönni, már pont leszartam, akkor már a 250 ETZ ment vagy már az se, mert 88-ban eladtam.
Hát ez tiszta hülye... ill. nem ő, hanem aki megveszi Öreg szétbarmolt Simó, aki eredetit akar, az adna sokat érte... de ezen vágott a hátsó sárvédő, a teló MZ, az ülés is egyedi, kormány-tükör se gyári, meg ződrű van szürkére kenve...
az endúróban több anyag és munka volt
a kormány hosszabb cső
2 merevítő cső a vázon
hővédő a kipufogón
2 plusz fül és csavar amihez a merevítés ment
a kipufogó könyök más ív és gyaníthatóan hosszabb
az ülés csíkozva varrott
a dekli horpasztott
az első lámpán volt védőrács
gumik bütykösek voltak
a spórolás a hátsó kipufogó rögzítésen volt mert sokkal rövidebb volt
mondjuk a lámpán a rácsra nem emlékszem hogy csak az endúrón volt-e gyárilag mert nekem is volt rajta de az lehet utólag került rá
De rohadt zavaró az a plexi.
Dynamic beállítás cseppet indokolatlan, basszus 60-ról elkezd még lassítani
Bár megértem, mert lehet így is karcolt a hengerfej
Najó, nem vagyok ekkora geci, végül is elmondta hogy az első kanyargása....mármint életében.
hát tudod én szoktam azt mondani, amikor kérdezik, hogy mennyien lennénk és mondom, hogy kettő és felen még soha nem kérdeztek vissza Valamiért mindenki számára egyértelmű ez, de hát nem érhet el mindenki egy átlagos értelmi szintet ez tőled sem elvárt
ezt most nem bírtam követni mert nem tudom,hogy ezek +-ív jelzők e vagy sem Bár gondolom, hogy igen, mert a béke szó önmagában + jelentéssel bír, a kegyelem szerintem szintén +-ív, az a hat ökör azt nem tudom, mondjuk, hogy jön ide Régen mintha szántottak volna ilyen jószágokkal Lehet ezt tévedésből tette bele a telefonod. Úgy, hogy elfogadom
Nem is csoda hogy az ilyenek rendre összetörik magukat abban a kanyarban... nekem a kifejezetten tetszik ahogy behúzza a kuplungot nincs annyi erő a kezében hogy 2ujjal húzza be? Kell hozzá az egész könyöke ?
Belenéztem ebbe a videóba aztán nem értem itt a hozzászólókat
A srác, nem úgy jelentkezett be, hogy gyerekek itt van a 3500 km-es motorom, majd most megmutatom, hogy kell lapon végig menni ezen a szakaszon
Csak figyeljetek, mert lábtartó is tövig kopik mire végigérek a könyökvédőből sem sok fog maradni a térdkoptatóról meg már nem is beszélek
Ő azt mondta, hogy itt a jó idő gurul egyet a szezon első motorozásaként Aztán az út felében kézben tartott mobillal kamerázgatott Aláfestőnek meg tett egy andalgós vacsorazenét Én a bevezetőből nem vártam, hogy lapon fordul minden kanyarban driftel rásegítve
Nem rugozók. Rákérdeztem, hogy tisztán láthassak. Ugyanis mifelénk senki nincs félnek nevezve,és nem is félnek veszek jegyet/szállást. Még egyszer mondom, én gyereknek veszek. Ha kérdezik hányan voltunk, akkor nem 2,5 hanem 2 felnőtt 1 gyerek.
bogyó mondtam már, hogy ne cibáld az oroszlán bajszát Te még azért nem vagy a HAB-on, mert szeretem amikor véresszájú kommunista dumáiddal felhergeled az összes többit
pl assszony kereszt apja is valami 7 ezret hajtott bele utána lett baleset kocsival börtön meg jogsi elvonás
aztán be lett baszva a szimó a takarmányosba pár évtizedet
csak szar helyen volt és a blokkban is rozsdás volt minden
egy dobozban tartott sisem gurult gyári szimó ami mindenhol rozsda mentes az esetleg ér ennyit egy gyűjtőnek
de amin már a gyertya ki volt tekerve már nem ér ennyit
a kormány hosszabb cső
2 merevítő cső a vázon
hővédő a kipufogón
2 plusz fül és csavar amihez a merevítés ment
a kipufogó könyök más ív és gyaníthatóan hosszabb
az ülés csíkozva varrott
a dekli horpasztott
az első lámpán volt védőrács
gumik bütykösek voltak
a spórolás a hátsó kipufogó rögzítésen volt mert sokkal rövidebb volt
mondjuk a lámpán a rácsra nem emlékszem hogy csak az endúrón volt-e gyárilag mert nekem is volt rajta de az lehet utólag került rá
Dynamic beállítás cseppet indokolatlan, basszus 60-ról elkezd még lassítani
Bár megértem, mert lehet így is karcolt a hengerfej
Najó, nem vagyok ekkora geci, végül is elmondta hogy az első kanyargása....mármint életében.
A srác, nem úgy jelentkezett be, hogy gyerekek itt van a 3500 km-es motorom,
Csak figyeljetek, mert lábtartó is tövig kopik mire végigérek a könyökvédőből sem sok fog maradni
Ő azt mondta, hogy itt a jó idő