Találtam a szekrényben egy levelet is szerintem valami versike féle lehet Minden esetre nem vagyok kódfejtő
Esetleg aki meg tudja fejteni mi van ráírva egy tisztázatban az kaphat egy lyukas piros pontot
én életemben egyszer voltam munkás szállón de telje +-vak a tapasztalataim
Ráadásul idén
Én marhja augusztus 18-án kitaláltam, hogy a hosszú hétvégét a családdal Miskolcon töltöm (Miskolc, m. tapolca, lilafüred stb.) fel is ütöm a szállásoldalakat, trivágó, booking com, szállás.hu Miskolc 15 km-es körzetében sem találtam semmit Nyéki tótól kazincbarcelónáig volt 3 szállás. Abból 2 szállás 3 napra ilyen 180 ezer ft körül volt, persze nem úr aki nem herdál ugye, de gavallérnak sem akartam azért látszani, hogy napi 60 rugót fizessek azért, hogy lehajtjuk a fejünket valahol mivel egész nap nem vagyunk a szálláson csak este aludni Aztán Sajószentpéteren találtam 1 munkásszállót az csak 36 ezer volt 3-nak 3 napra. Gondolom a melósok hazamennek a borsodchemből a hosszú hétvégére így kiadó a szállás arra az időre. Nekem semmi bajom nem volt vele szerintem patent volt azon az áron
Miről vazze?......azóta eltelt 36 év és a 4. feleségen vagyok túl kb 20 költözéssel az ország középső tájáról.....még 10 évvel ezelőttről se nagyon van képem nem, hogy akkorról mikor még az etűd nevű szovjet fényképezőgép is elérhetetlen volt (na jó, olyanom volt 79'-ben, de képem az már nem).
Az első tárcsafékes garnitúrából sikerült vennem egyet a kálvin téri keravillban pont a bevonulásom előtt pár hónappal és mivel 85' februárban vonultam így azt legalább 84' nyarán kellett megvennem, hogy még emlékeim legyenek róla.
Már értem a postás múltadat
Esetleg aki meg tudja fejteni mi van ráírva
Ráadásul idén
Én marhja augusztus 18-án kitaláltam, hogy a hosszú hétvégét a családdal Miskolcon töltöm
Így ki van a csapat
postás, rendőr, vasutas
egyáltalán az mz-t mikor váltotta fel az etz