Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

27?
Nálunk nyáron van 24-25 fok a maximum
Télen 18-20 között
Most party volt rokon kisgyerekkel aztán feltoltuk 22 fokra de egy pólóban szenvedek bent
Nálunk is annyi,26-28 fok,igaz vegyestüzelés, de hát azt megrakom aztán csak okádja a meleget.
Keringetőm tönkre ment két ünnep között kénytelen voltam klímával fűteni a szobát 24-25 fokot tudta simán De a padlófűtés előnyeit ugye nem tudja
Abban már hőgutát kap az ember
Így van, kurvára mindegy megtérül e és mikor, most van rá lé és támogatás is tehát meg kell csinálni.
Úgy, hogy abból fele csak ígéretben érkezik
Lehet igazad van de klímával nem fogok fűteni az biztos, én sem hallgatom és nálunk a 27-28fok a megszokott
Hőszivattyú......
Tíz dekát adna érte - azzal csak elbírsz!
Akkor még több klima.......Hidd el a villany kazán csak elpocsékolása a megtermelt energiának.
A bátyám 3-4 klímában gondolkozik darabja annak is 3 kila. Egyrészt én nem akarom hallgatni a klímát, másrészt a padlófűtést nem akarom feladni mert annál jobb találmány szerintem nem született. Nekem kb. Mindegy menyi a bekerülési költség a rendszer többet ér a tetőn mint az a pénz a bankban ami húzza a minuszt
Nem is mondtam olyat
Van, klíma is meg gáz is meg vegyes kazán is. A vegyeset használom most az az igazi.
Olcsón mondtad
Létezik itthon is akksis rendszer 1 háztartáshoz is.
Mit csináljak annyi propolisszal
A hőszivattyú drága, de a klímát javaslom, azzal jobban jársz ráadásul nyáron is jól jön.
Az őrlàng fúvóka szokott eltömődni
Egy iskolai kis ecset meg egy pumpa kell csak hozzá
Ki se kell venni csak a gázcsövet
Plusz ha homokos terület és sok a szél akkor lehet benne homok az égés térben
Parapetes érdekelhet adok érte propoliszt
Nem így van,nincs limit.Kell egy szándéknyilatkozat hogy ha elvégzed a tanfolyamot és meglesz a jogsi,ő alkalmazni fog(mármint a munkáltató).De ha nem mész oda akkor nem mész.
Amit te mondasz,ott a munkáltató fizeti a tanfolyamot.
És mi van a tönkremenő akksikkal azt ki fizeti
Gázórát nem bolygatták, de ki fogom próbálni. Pár éve beinditottam próbából, akkor aránylag könnyen indult.
Jelenleg 200kw/hónap először csak a napelemes rendszert csináltatom meg aztán majd kiderül érdemes e kazánt is venni, amúgy nálam most minden új és a rendszerbe simán berakhatő ez a kazán így költségbe 300e + jelentene.
Mindent sokallok ami lehetne ingyen is Szerintem ez így normális nem havi gázom általányban 33 ezer havi villany 18 ezer durván 600 ezer ft per év. Ha azt nézzük, hogy bankba tárolt pénz a mai infláció mellett termel mínusz 3-4 százalékot akkor ha bele van téve a házba 2 legyet is lehet ütni egy csapásra. Egyrészt növeli a ház értékét bár mivel eladni most úgy sem akarom nekem ez most mindegy, másrészt valamikor meg úgy is megtérül tehát ilyen alapon a tetőn most jobb helyen van a befektetésem mint a bankban. Ha az állam ezt még meg is támogatja nekem tök mindegy, hogy3 , 5 ,vagy 8 millióba kerül a beruházás Nem beszélve arról, hogy most még nem is tudjuk de én már sejtem, hogy hamarosan az autóinkat is arról töltögetjük, mert ezt már helyettünk eldöntötték Én most így gondolkozom
Akkor valószínűleg nem fog hirtelen beindulni azonnal, nekem a vett házban 4 éve nem laktak és nem indult igaz közben volt egy gázóracsere is így az egész rendszerből kiengedték a gázt így szerelőt hívtam aki beüzemelte őket némi szétszedések után.