Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gázkazán drágább.
Fa is csak akkor olcsóbb ha nincs más, és van közelben olcsó forrás.
Nálunk pl. drágább fával fűteni mint gázzal.
kerítésnek a műanyag az igazi
geci drága de 1x kell feltenni és utána csak a gondtalan élet következik
nem rohad el nem kell festegetni örök élet
Jó a tölgy is, csak az lassabban nő.
Nem.
nem tudsz véletlenül akác deszkát meg oszlopokat ? vagy 60 méter kerítést akarok belőle csinálni
Azért volt olcsó, mert ilyen "huhaszr" csomós gyökérfa volt! Sok évvel ezelőtt volt ilyen nagyon olcsón vett "farakás"-om , akkor utáltam meg a favágást, mert télen volt, de megizzasztott. És akkor tettem szert egy ilyen "lemezkályha"-ra, hogy ha már egyszer megvettem akkor ne az udvaron melegedjek mellette. Satuba befogott gaökér, és elektromos láncfűrész. Csak úgy laza szórakozásképpen.
Akáccal foglalkozom altalaban 5 erdei kobmetert rendelek.Altalaban leboritjak kinn a gaz elott,az egy delutan benn van szep sorban.
Majd ahogy ido engedi 2-3 hetvegen felvagom es 5 tonnas hasitoval felaprozom.
Hagyd a francba, ez egy degenerált öregember.
kb 1/3 része több éve kiszáradt girbegurba megcsavarodott rönk volt
azt valami baszott nagy gép bírta csak volna elhasítani
30 centis kugliba volt vágva de így is 10 kilós kalapáccsal vertem az éket bele
Az rendesen "izzasztó munka" lehetett! Jó a fogyókúrához is! Láttam hidraulikus fahasító-gépet, és villanymotorosat is ami egy menetes orsóval préselt hasító ékkel tette ugyanezt. Lassúnak találtam a motorral hajtottal. Csak a kábelt kellett újrakötni.
És tényleg lecigányozta.
Sajnos az idő kegyetlen dolog, és vannak bizonyos élettani folyamatok ami ellen senki nem tud tenni!
Igen, a szintek itt tisztán látszanak ezért én fel is adom, nem érhetek fel hozzád! További jó fórumozást!
Hagyd a picsába, öse tudja sose miröl irkál összevissza de ugyis lecigányoz a végén
Sajnos a demencia kemény dolog és egyre jobban elöjön már nála.
Látszik a szinteden.!! Azért kérdeztem.
2012-ben 24 tonna tölgyet hasohattunk össze
jó sok nap volt
csak azért csináltuk mert 1300ba megállt mázsája
Hú, ez egyre csak csúnyább lesz, és igen cigány vagyok!
a konvektor kurva jó
nekünk van 4 db 2 lemez meg 2 öntöttvas
az öntöttvas a szobai aztán nem ébred fel az ember ha pattog mert nem pattog
20 éve 1x romlott el az egyik ez 6000 ft volt meg egyszer jött a szerelő mert az őrláng kicsi volt és sűrűn kialudt megmutatta hogy takarítsam ki aztán az öntöttvasakban 3-3 évente a lemezekben kb 10 évente kell takarítani a fúvókát
olcsón vettük kéz alól fenntartás is olcsó a számla 220-240 ezer évente ebben a főzés és a melegvíz is benne van
Arról írj amiről tudod, hogy mit írsz. Terrorizáltalak bármiben is?? Mi ez a hatalmas sértődésed, mintha az édesanyádat szidtam volna, pedig csak azt kértem: Mindenki olyan témáról írjon, amiről tudja mit irkál??! ÉS EZEN HALÁLOSAN MEGSÉRTŐDTÉL?? Nem vagy te merő véletlenségből cigány??
Ne foglalkozz vele mi sem tesszük
Bocsánat és elnézésedet kérem mert nem kértem engedélyedet, hogy ide írhassak bármilyen témában is!
Rengeteg?
Huhh,5 erdei kobmeter,1x1x1,7 feldolgozasa kb 3-hetvegen van nyaron ugy hogy szombaton melozom felig,olyan laza 4-6 ora.
Ezalatt fogy talan 5 liter benzin,meg lanckenő,legyrn egy liter,de sokat mondok,iden vettem elektromos fureszt.
Es ha leszamolod a kondiberlet arat,meg nem kell menő edzoruha,telefontarto,kulacs stb marhasag maris olcsobra jossz ki.
"jó lenne , ha mindenki aki ide leír valamit , pl, faapríték-témában akkor ezt olyan tegye, aki tüzelt már életében, sparheltben pl. legalább 1X !! " A mondat melyik része nem világos??