Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem rajta, helyette.
Baszki pipi, a hipertónia a magasvérnyomás
azt mégis azt hogy csináljam? égessek akácfát a napelemen
ha ilyen baromi okos vagy miért nem tudod, hogy a hidegtől meg is halhatsz
Vegyes tüzelésest. A többi bonyolult neked
meg az 5 évesek
hipotermia!
Te szerencsétlen,nem a hipertóniától veszted el az eszméletedet,a hipertónia maga a folyamat és annak része az eszméletvesztés.
Ez már csak ilyen irodalmi szőrözés
Ettől már csak a nyelvtan nácik a rosszabbak
Csak neked kikerestem aztán be is fejezem mert meguntam https://www.doktorpalanta.hu/b...

na most akkor mit működtessen a napelemes rendszer végül is, kazánt, vagy hőszivattyút. Klímával nem akarok baszkódni mert az a talpam alatt nem csinál meleget
Te,még egy 5 éves sem tenne ki magáról letoltgatyás szarós képet a netre, szóval te még ott sem tartasz.
Próbáljuk ki van webkamerád Egy fürdőgatyát felvehetsz,mert hát mi nézők is csak emberek vagyunk, aztán vannak olyan nagyon apró és pici részletek amire nem vagyunk kíváncsiak megnézzük 23 fokos vízben meddig bírod. Fogadásokat is fogunk kötni Aztán kellene egy szívdobogás mérő,mert amikor elveszted az eszméletedet a hypertóniától a monitorról nem fogjuk látni, hogy kimúltál e már vagy csak ahhoz közelítő állapotban vagy e még Aztán fogadás szempontjából ez nekünk nagyon nem lesz mindegy
Ismét hülye vagy.Azért mert a szervezet nem tudja tartani a 36 feletti hőmérsékletet,még nem hal meg.18fok körül van aszisztolia.
istenem zotyám miért teszed ezt velem karistolgatdod fájerblőd szintjét az egy 5 éves gyerek szintje
Sokkal többet nézek ki belőled de most kénytelen vagyok a kartonodon egy jegyzetet hagyni
Az teljesen más hogy ha érzékeled a hideget meg ha elkezd csökkenni a testhőmérsékleted.De én sem azt írtam hogy simán röhögve szállna ki belőle hanem hogy nem halna meg.
Tehat megfagyni 0 fok alatt lehet.
Nem azt irtad hogy kihulsz,ees varod a halalt "megjegzem jobb lenne mint a te éti csiga eleted
Hanem ez:

" Ha mozog az ember az még oké. Fél óra alatt megfagynék ha nem mozognák "

Szoval nem magyarázni kene a fizikai lehetetlent, hanem aszondani elbasztam, kihulnek.
De nem pipi lennel a nem nyomnad a hulyeseget.
Naszoval.
Ulj bele egy 10 fokos kad vizbe es nezzuk mar meg mikor fagysz meg.
Csak a vicc kedveert.
Esetleg megengedem hogy kihulj.
biztosan mert van ilyen ruhám
Bár annyira nem lenne életszerű, hogy tracker horgász thermoruhába szolgáljam ki a bútorboltba az embereket
teljesen egyet értek leírtam ugyanezt én is csak én szeretek hosszabban fejtegetni
""Hát nem ha azt vesszük alapul hogy az emberi szervezet 36 fokon üzemel Nyílván a megfagyást enyhén túlzó jelzésnek írtam én pl. Fáznék ücsörögve 10 fokban nagyon. Dolgozni szoktam hidegebbe is úgy el vagyok egész nap ""
Pontatlan és hiányos megfogalmazás.Fáznál 10fokban ücsörögve?Na de miben,ruha nélkül,esetleg neoprén ruhában?Remélem érted mire gondolok,az öltözködés.Tudnál úgy üldögélni egy napot a 10fokban hogy még izzadnál is.
pedig de. ugyan huzamosabb idő kell hozzá de elfogy az üzemanyag a szervezetből ami fűt azt annyi. Vízben meg léptékekkel gyorsabban, mert a víz gyorsan elviszi a hőt, tehát gyorsabban fogyasztja a szervezet energiáit. nyílván egy abszolút mozdulatlan állapotról beszélünk, mert eltornázgatva ez nem fordulhat elő ha még viszünk is be kívülről fűtőanyagot.
Próbáld egyszer ki, hogy megméred a testhőmérsékletedet, nem ne is a sajátod mert agyilag egy hal vagy az meg hidegvérű
Mondjuk azé a szomszédét aki még szóba áll veled Aztán feltételezhetően látsz majd egy 36 fok körüli értéket
ne kérdezd miért mert halvány lila fingom nincs macskáknál ez simán 40 fok felett van, minden esetre az ember szervezet ezen a hőmérsékleten működik. Mivel a külső környezet ezt egy világátlag 14 foknál nem biztosítja így mindenféle praktikákat vetünk be, hogy ez a hőérték bennünk maradjon ruhát veszünk fel meg fűtünk ha hideg van nyáron a nagy melegben, meg, hogy viszájára ne forduljon a történet hűtjük magunkat a strandon vagy kímázunk, mert a ge.i meleget sem bírja a szervezet mi már csak ilyen elesettek vagyunk, pedig egy szikladarab simán bírja a mínusz 273 fokot is meg a plussz ezret is nem nyavajog de hát ez van. aztán ha bele állítanálak nyakig egy 20-on pár fokos vízbe kikötöznélek egy karóhoz, hogy mozgási energiával ne tudjál hőt felszabadítani, addig élnél amíg a szervezet belső üzemanyag raktára kipótólná azt a maradék 16 fokot. Aztán azon egyszerű oknál fogva meghalnál, ha már a szervezeted nem tudja előállítani a +36 fokot a külső hőmérséklettől meg nem kapod meg akkor előbb utóbb annyi Én pl. h aelmegyek csónakázni azt megmártozom a vízben 26 + foknál érzem kellemesnek. Nyílván egyénenként ez változó. 22 fokos vízbe is belemegyek nálam kb. negyed óra mire nagy nehezen hozzászoktatom magam, aztán már ha benne vagyok akkor jó. úszni meg jobb mint a 26 + fokos víz. De eltölteni benne mozdulatlanul napokat halálos
Minél hidegebb a víz annál gyorsabb a folyamat nyílván igaz az ellenkezője is
Sajnos azt kell mondanom, hogy ha kurva sok ido mulva is, de igen, kihulhet az ember.
Ha a 30-31 fokos medencemben ulok nyaron es megnezek ket filmet, utana mar erzem, hogy hideg a viz. 23 fokosban meg elobb. Ha mozgok, akkor nem igy erzem, mert mozgas kozben eleg hot termel a szervezetem arra, hogy 10+ fok kulonbseget okyan messze e!nyujtsam, hogy addig ugy sem maradok a vizben.
Nálam is minél több a hely annál több az a szemét ami még értékesnek tűnt valamikor
Szerintem néhány év azt el leszek a egy lakótelepi lakásban, nem hiányzik már nekem a nagy tér meg az állandó pakolgatás
azt látom felveszed fájerblőd gyermeteg viselkedését azt feszt nem tágítasz a hülyeségeidtől

"Hát nem ha azt vesszük alapul hogy az emberi szervezet 36 fokon üzemel Nyílván a megfagyást enyhén túlzó jelzésnek írtam én pl. Fáznék ücsörögve 10 fokban nagyon. Dolgozni szoktam hidegebbe is úgy el vagyok egész nap "

A megfagyást azért írtam, mert ílyen túlzó kifejezés az a szófordulat amivel arra akarunk utalni, ha kurvára fázunk
A "mindjárt megfagyok" is egy ilyen kifejezés amit a hétköznapi szóhasználatban alkalmazunk ugyan de a valóságtól messze elrugaszkodik , mert mindjárt nem lehet megfagyni ahhoz azért kell némi idő a szibériai mínusz 80 fokban is meztelen. Mondjuk egy perc
ezzel én is mindíg pont így vagyok
Végülis,igen de azt is,kár volt megcsinálni, pedig jó ötletnek tűnt akkor