Nem értek hozzá, csak olvasgatok jót-rosszat, ezért kérdezek, hátha használ valaki esetleg aki itt jelen van, vagy aki vágja a témát. https://pereko-kazanok.hu/pere...
Nekem van egy komám, nagy házzal... ő vett egy faelgázosító kazánt, minden évben vesz a Tisza ártérről származó fát fillérekért - és közeben röhög a hőszivattyús-napelemes divat majmokon
Ha fémet akarsz olvasztani akkor jó
De amúgy mire gondolsz? Nem mindegy hogy ellenállással vagy indukcióval fűtöd a fémcsövet amin átfolyik a víz?
Ion kazán pedig soha nem volt legális. Elemi és jól felfogott saját érdekünkben létező, érintésvédelmi szabályokat rúg fel már maga az elve is.
Illetve lehetséges ionkazán. 50V alatti feszültséggel üzemeltetve, de azzal meg az a baj, hogy a trafó drágább mint egy spulni cekasz.
És persze a villanykazánt a hőszivattyú mellett sem kell kidobni, mert -30fokban még jól jöhet rásegítésnek, vagy ha esetleg épp elromlik a hőszivattyú.
Bár alapvetően egyetértek a többi szagértő társammal, és szerintem is a hőszivattyú a jó, de több ismerősöm csinálta azt hogy nem akarta egyszerre megvenni a napelemes rendszert meg a hőszivattyút. A villanykazán olcsó, azt raktak be, és amíg van szaldó addig fűtenek arról. Addig meg gyűjtögetik a pénzt egy jó minőségű hőszivattyúra.
A többségük 9-11kWnyi napelemet használ ehhez.
Én meg akkor linkeljek olyat ami azt cáfolja?Pontosabban fogalmazva leírja részletesen celsius fokokra lebontva hogy mikor mi történik,Nem azt a baromságot hogy 28 fok alatt beáll a klinikai halál,persze hogy 28fok alatt beáll a klinikai halál,csak éppen az 18fok alatt van.de tény hogy a 18 az 28 alatt van,szóval nem baromságot írt csak pontatlanul fogalmaz.
szót tévesztettem nem mondatot Ez egy terminus technicus volt mivel nem vagyok orvos doktor ez még szerintem belefér
Azt vágod,hogy amit belinkeltem neked cikket az téged cáfol minden tekintetben?
De amúgy mire gondolsz? Nem mindegy hogy ellenállással vagy indukcióval fűtöd a fémcsövet amin átfolyik a víz?
Ion kazán pedig soha nem volt legális. Elemi és jól felfogott saját érdekünkben létező, érintésvédelmi szabályokat rúg fel már maga az elve is.
Illetve lehetséges ionkazán. 50V alatti feszültséggel üzemeltetve, de azzal meg az a baj, hogy a trafó drágább mint egy spulni cekasz.
A többségük 9-11kWnyi napelemet használ ehhez.
Jóéjszakát
Gyereknek én ezt elfogadom
Azt vágod,hogy amit belinkeltem neked cikket az téged cáfol minden tekintetben?
hypothermia a megfelelő szó de hát nem vagyok orvos