Kollégám villanyszerelő ilyen endszereket is épít és csinálja az érintésvédelmet.Azt mondja ez olyan mintha lenne egy aggregátor a garázsodba,senkinek semmi köze hozzá hogy mit üzemeltetsz szigetüzembe.
nem az volt a kérdés,hogy hányan halnak meg így Mondtam, hogy én 10 fokban megfagynék ha nem mozognék. Erre mondtad, hogy 10 fokban nem lehet Erre írta ini, nagyon okosan, bizony simán halál Aztán csak okoskodtál tovább, hogy hát mégsem arra írtam, hogy pedig de meg lehet halni Qrvára nem arról volt szó, hogy ebben halnak meg 10 ezrével. Minden bizonnyal azért jópáran meghalnak így még magyarországon is, de én nem dolgozom az egészségügyben, kérdezd a magas kopaszt ő már biztos látott ilyet hiradóban szokott lenni azért, hogy kihült és meghalt nem azt mondták,hogy csontig fagyott Tudom,hogy szerinted a szélvédőn sem lehet kirepülni, sajnos tegnap is rádcáfoltak, egy fiam korabeli kisfiú járt így, ők is éppen szánkózásból jöttek haza csak nem a kékescsúcsról mint mi hanem Epelényből
Fussunk neki megegyeszer, benyulnal a melyhűtődbe es megfognal egy marhát?
nem magadat, csak egy kilos fagyott marhát?
Azt nem kihült marhának hivjak.
szoval te mikor fagysz meg +10 fokban?
Nem azt mondtad kihülsz, hanem megfagysz.
a lényeg ugyan az mivel 36 fokot kell tartani a szervezetednek a működéshez. Amikor hül ki az ember előszőr a végtagok kezdenek el hüllni, majd jön a többi sorba az agy és a szív az utolsó, ezek szükségesek az életbenmaradáshoz. Így védekezik a szervezet. Aztán finító van.
most mi ezen az érdekes? Zotyám ülj bele egy 23 fokos kád vízben. tartsa valami kütyü állandóan ezt a hőmérsékletet Szépen aludjál el benne de a lényeg az,hogy nem mozogj benne , de még csak a lábad úját se mozgasd 24 órán belül garantáltan meghalsz
Mondjuk az egyiket kétharmadig televágom tavasszal klimákkal. Meg műhely is féligmeddig. Másik csak autó meg motor. Harmadik meg jobbára raktár. De a padlásokon van lom bőven, sőt pince is van, természetesen fűtve, lomoknak, gépészetnek, szerszámoknak
Úr isten mi sz.r lehet már nálad Nekem is van egy 70 nm melléképületem már megint megtelt 5 év alatt semmirevaló de kidobni sajnálom szarral
5 éve négy teherautóval szabadultam meg a lomoktól akkor megfogadtam, mindent azonnal kidobok amire nincs közvetlen szükségem így mindíg üres lesz a hodály
Egy hétig sem tartott a fogadalmam most megint van 4 fuvarnyi szar cserébe legalább nem fűtöm
Mert pipi azt mondta.
Első mondat a cím alatt!
nem magadat, csak egy kilos fagyott marhát?
Azt nem kihült marhának hivjak.
szoval te mikor fagysz meg +10 fokban?
Nem azt mondtad kihülsz, hanem megfagysz.
Sok embert ismersz, csak akad.
Lehet földid is, estleg megyében?
5 éve négy teherautóval szabadultam meg a lomoktól akkor megfogadtam, mindent azonnal kidobok amire nincs közvetlen szükségem így mindíg üres lesz a hodály
Egy hétig sem tartott a fogadalmam