amit leírtál azt te is csak gondoltad amit leírtam én is
12nm es a konyha éppen szobaméret nem tudom mitől lyuk Ugyanez lehetne 52 nm-is csak egy bontókalapács kellene hozzá, meg fél óra mert statikai támfal, támpillér, vagy gerenda nincs közötte De nekem miért is lenne, jó ha egybenyitnám? Írod, hogy sötét a ház 16 ablak van körbe a házon ezt onnan jegyeztem meg amikor ki kellett fizetni a komplett cserét Volt aki megszámolja, meg kiszámolja mibe fog ez nekem fájni Egy kicsit kisüt a nap, még így télen is nem győzunk sötétíteni
Nem véletlen az összes ablakon a paletta az előző tulaj hagyatéka. Jó gondolat is lehetet volna csak nagyon macerás a használata. Inkább lettek redőnyök
nekünk kb 15nm de körbe van bútorozva aztán akkora a hely maradt középen hogy 2 ember alig fér el
most már ezt is másképp csinálnám mint úgy kb a ház 3/4 részét
Van egy nm40 négyzetméter nappali lent egy 12 nm konyha amit ha akarnék egybenyithatnék mert egy 10-es válaszfal van de nem akarok, mert semmi értelme van lent egy 2-3 nm spejz, van egy ugyanekkora slozi, van egy kazánház ami 5-6 nm leválasztható fürdőszobával nem tudom milyen ki terekre gondolsz. van két garázs. ez a földszint van még +2 emelet a legfelsőn szerintem 5 éve nem jártam az elsőn van 3 szoba 20-15-12 nm nagy fürdő, wc, mosókonyha Nincsenek kis terek, honnan lennének egy nettó 220 nm-es házban Nem is tudom miért is bizonygatom ezt másoknak nem akarom eladni inkább venni szoktam mostanság Ehhez képest neked van 1 szobád ami saját
A baj az a sok kihasználatlan pici fostorgós helység a ház közepén,semmi szükség rá,csak takarítja az ember,sötét,és egy halom ajtó van egymás mellett.
Ezek a késő kádári szoc förmedvények iszonyú szar ergonómiával rendelkeztek.
A jellemző usákos egy légteres bazinagy dupla garázsps nagy nappali egyben a konyhával házak szerintem sokkal élhetőbbek.
én ott toltam el hogy az utca frontra kellett volna egy dupla garázs és úgy a lakótér
de itt nálunk olyan idióta szokás van hogy a szobák szinte mindig az utcára néznek
át se tudom alakítani nert az utca felöli rész csak 3.6 méter garázsnak kicsi
Firefasz egy roncs kocsival jár ,hol lakhat gondolj bele !
Kéri Ferihegy mellett lakik ,nem is részletezem !
Mamlas anyósnál csövezik !
Zoli anyukával él !
Kik ezek ?
Hát több jogal mint akinek csak a fantáziájában van Maradt lent vagy 60nm-hely, ha nagyon akarnám lenne két szoba, fürdőszoba, wc, konyha, spajz ,kazánház. A 2 szoba kivételével ez megvan a nappaliból kijönne 2 szoba
nekem van ház is meg garázs is akkor fikázhatlak
nekem az a véleményem hogy egy fűtött garázs jó dolog de nem azon az áron hogy az emeletre kelljen mászkálni miatta
nekem egy konvektor kellene a garázsba és máris fűthető lenne de nem láttam szükségét sosem
igazából lehet, hogy anyósánál nem ismerem a családfáját, hogy a felesége szülei együtt élnek e még minden esetre a mama kutyájával szokott a baj lenni,mert miért tart a saját házában kutyát a vén szatyor Minden esetre akik megszólták az én garázsomat azoknak egyiknek sincs garázsa van amelyiknek még háza sem de hát ilyen a magyar
12nm es a konyha éppen szobaméret nem tudom mitől lyuk
Nem véletlen az összes ablakon a paletta az előző tulaj hagyatéka. Jó gondolat is lehetet volna csak nagyon macerás a használata. Inkább lettek redőnyök
most már ezt is másképp csinálnám mint úgy kb a ház 3/4 részét
Azt te csak gondolod.
nekünk 25nm nappali és 20nm ebédlő van egyben, plusz egy pult válassza le a főző helységtől
bazi nagy tér kihasználatlanul
Ezek a késő kádári szoc förmedvények iszonyú szar ergonómiával rendelkeztek.
A jellemző usákos egy légteres bazinagy dupla garázsps nagy nappali egyben a konyhával házak szerintem sokkal élhetőbbek.
de itt nálunk olyan idióta szokás van hogy a szobák szinte mindig az utcára néznek
át se tudom alakítani nert az utca felöli rész csak 3.6 méter garázsnak kicsi
Tiltás...Tiltás...Tiltás...
Ennyit hozott össze az is egy élet alatt...
Sírok..
Kéri Ferihegy mellett lakik ,nem is részletezem !
Mamlas anyósnál csövezik !
Zoli anyukával él !
Kik ezek ?
40 felett nem tudnak felmutatni semmit !
Aki meg igen ,azt kinézik !
nekem az a véleményem hogy egy fűtött garázs jó dolog de nem azon az áron hogy az emeletre kelljen mászkálni miatta
nekem egy konvektor kellene a garázsba és máris fűthető lenne de nem láttam szükségét sosem
Mennyi életképtelen szerencsétlen nyomorult van itt
Szóval bullshit.