Téma volt pár hónapja a penészes, vizes lakás, szerencsére a miénk a felújítás óta "csak" párás erősen (gondolom a beton, vakolat, ragasztók, glett és festék miatt aminek nem hagytunk időt száradni) és pár helyen képes lecsapódni, de mivel tartunk a penésztől (bár a festékbe tetettünk a festővel penészgátló adalékot, de az nem biztos, hogy hat is) így vettünk egy páramentesítő gépet elég jó áron........hát felülmúlta a várakozásainkat, gyakorlatilag az egész lakásban eltűnt a látható párásodás 2-3 nap használat után.
Egyébként keleten pont ugyanúgy NINCS elérhető, azonnal megvásárolható vakcina, mint nyugaton: erősen korlátozott a gyártási kapacitás. A vakcina MOST kellene, nem pedig egy év múlva, mikorra majd bőségesen rendelkezésre fog állni.
Nyugaton azért is sikerrel perelnek akár milliókra, hogyha az általad árusított mikrohullámú sütő használati utasításában nem hívod fel NAGY BETŰKKEL a vásárló figyelmét, hogy az ázott kismacskát ne abban szárítsa. Szerinted ki merne kockázatos (nak tűnő, vagy esetleg később annak bizonyuló) vakcinát beadatni a népének?
azért ha okosan gondolkodik az ember akkor rájön hogy ha a vírus tényleg ennyire nagy baj lenne mint sulykolják belénk a "gazdag nyugatot" nem érdekelné honnét van a vakcina csak jöjjön minél gyorsabban minél több, hiszen az emberek egészsége a legfontosabb
gondolom nyugaton is vannak hozzáértők akik a keleti szert is be tudják vizsgálni nem csak a nyugatit
fájerblőd is őszintén hülye erre nem kell rájönnöd mert ez tény és te is az vagy ez is tény
Történetesen egyetértek fájerblőddel ebben a témában háziorvosi prakszist a kutyám is ellátna ha lenne kutyám Mindenesetre ész nem kell hozzá legfeljebb jó asszisztens
Először azt hittem, hogy csak engem húztok, de most rájöttem, hogy te őszintén hülye vagy.
Azt megtudtuk, hogy az orvosok semmire valók, és feleslegesen tanulnak... akkor mihez kell sok ész? A tűzoltáshoz? Vagy te ott is túlképzettnek számítasz?
Ne zökkentsd ki a bandát mert ezzel összezavarsz mindenkit
Amugy meg sehol egy fénykép, Zoli legalább dokumentálta mit csináltatott meg a szomszéd karosszérialakatossal
telefon egyértelműen az enyém a legjobb
Nekem még telefonom van Az igaz ma ceglédről ez miatt 140 kellett húznom haza, hogy időben internet előtt legyek de hát miért nem vittem magammal a laptopomat
Melyik a jobb telefon, ki csinált rosszabb garázst mint a másik és kinek drágább és újabb az autója után, egy ki motoros téma.
Halad a Gilera MX-1 projekt, a véletlenszerű indítás után a blokk mosás, karbi tisztítás, felszerelés, hűtőkör mosás és feltöltés, minden gumi alkatrész glicerinezése és sok egyéb apróság kész van. A vízpumpa egyik csőve a csatlakozásnál szivárgott a bilincs alatt, de talán csak a 10 évnyi kiszáradás miatt (akkor a vizet is leengedtem belőle), mert reggelre szépen elállt a lassú csepegés.
Még a benzin szivattyú, üzemanyag tank van hátra egy váltó olaj cserével (annak idején valami 80w-90-es lekvárt töltöttem bele, pedig 10W-40 az előírt, így az Aprilia-ból megmaradt 15W-50-et kapja majd) és lényegében üzemkész a blokk és minden kiszolgáló egység.
Jöhet a váz apró hibáinak kis 2-es ecsettel való javítása, fékfolyadékok cseréje, stb.-stb. és végül az idomok belső mosása és felszerelése.
gondolom nyugaton is vannak hozzáértők akik a keleti szert is be tudják vizsgálni nem csak a nyugatit
Történetesen egyetértek fájerblőddel ebben a témában
Azt megtudtuk, hogy az orvosok semmire valók, és feleslegesen tanulnak... akkor mihez kell sok ész? A tűzoltáshoz?
Tessen parancsolni. :)
Ez a kiinduló állapot, mikor előrángattam a ponyva alól és a berohadt karbival is indult.
Amugy meg sehol egy fénykép, Zoli legalább dokumentálta mit csináltatott meg a szomszéd karosszérialakatossal
Nekem még telefonom van
ez az üzifal a HAB-osok gyülekezete
Halad a Gilera MX-1 projekt, a véletlenszerű indítás után a blokk mosás, karbi tisztítás, felszerelés, hűtőkör mosás és feltöltés, minden gumi alkatrész glicerinezése és sok egyéb apróság kész van. A vízpumpa egyik csőve a csatlakozásnál szivárgott a bilincs alatt, de talán csak a 10 évnyi kiszáradás miatt (akkor a vizet is leengedtem belőle), mert reggelre szépen elállt a lassú csepegés.
Még a benzin szivattyú, üzemanyag tank van hátra egy váltó olaj cserével (annak idején valami 80w-90-es lekvárt töltöttem bele, pedig 10W-40 az előírt, így az Aprilia-ból megmaradt 15W-50-et kapja majd) és lényegében üzemkész a blokk és minden kiszolgáló egység.
Jöhet a váz apró hibáinak kis 2-es ecsettel való javítása, fékfolyadékok cseréje, stb.-stb. és végül az idomok belső mosása és felszerelése.
https://infostart.hu/belfold/2...