Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szolni kell.
Pont ezért veszélyes aki oltat, mert lehet anélkül szarul lenne és otthon maradna, az oltással meg ha tényleg működik szabadon mehet bárhova és szórhatja a bacit tünetek nélkül
Mint ahogy mindenki más sem. De jelenleg sem.oltással sem nélkül nem.látom hogy mondjuk jövö ilyenkor ne pont ugyanerröl beszélgetnénk itt. A lakosság pár százalékán ment át a virus, oltatni kb husz százelék akar és az se biztos hogy fog érni valamit is.
Nem feltétlen jelentem.decemberbe szarul voltam pár napig,voltak koronás tüneteim,de lázam nem.szabin is voltam,szóval nem szóltam én senkinek.
De, mert ha szarul vagy jelented, es strigula mehet, lenyeg a statisztika.
Azokis nyugodtan kapjak el, minnel elobb, mindenki, hogy meglegsen szsbad laci grafikonja.
Szovodmeny nincs, kis laz nemi kohoges.
lenyeg hogy lecsengjem mar, hisz pitypangallergia veszelyesebb.
Jo lenne mar a maszk nelkuli elet, mert az gatolja a szabadsagomat, es azt nem szeretem.
Értem én,de ha nem tesztelnek akkor ez sem fog soha kiderülni.Görögországba így is lehet majd menni.
Influ szövödményében is.nyiffannak ki.....meg az intézkedések hozományaként is olyanok akik még ellátottsággal élhettek volna.....
Muti, hit hallgatsz?

http://youtu.be/fLv9Avzz7Tw
Kértem másikat.
Mondom, csak egy gyenge influ, ha esetleg elpatkol valaki az is a veletlen muve,ugyis kinyiffang volna valamiben annyi baj legyen.
a burokratikus statisztika miatt szorgalmazom csak hogy mindenki elkapja.
A karantent se szabad betartani, hogy atadhassa minnel gyorsabban sok masik embernek hoogy meglegyen a kvota.
Le kell égetni öngyujtoval ovatosan, mielött felgyujtod az egészet
Az a legrosszabb, amikor a belső szövet kiszőrösödik, beleszívom az orromba a szálakat és annyira basztatja, hogy túrni kell mint a 2 évesek ahogy szokták.
Szar ügy, de hát ez van.
Lehet, de akkor is eltűnt magától.
A halandóság az ábra szerint olyan 2,5% körül volt, tehát még lett volna helye a vírusnak, de mégis eltűnt.
Mitől?

A COVID-19 pandémia hatásait elemező írásokban gyakori az új koronavírus és a jelenleg is tartó szezonális influenzajárvány által okozott halálozások számainak összehasonlítása. A 2017/18-as időszak téli hónapjaiban a szezonális influenzának tulajdonított mortalitás az Euromomo adatain alapuló becslések szerint a programban résztvevő 24 európai országban százezer lakosra vetítve a teljes népességben 25,4 fő volt. A WHO adatai szerint az EU országaiban és az Egyesült Királyságban 2020. május 4-én a COVID-19 fertőzések miatt bekövetkező 100 ezer lakosra vetített mortalitás 26,7 fő volt.

Az Euromomo adatai alapján úgy tűnik, hogy Európában 2020. 1. és 16. hete között a szezonális influenza és az új koronavírus okozta járvány kumulált hatása a többlethalálozásokra nem volt lényegesen nagyobb a szezonális influenzajárvány 2017. 1. és 16. hete között mért hatásánál.

https://g7.hu/elet/20200505/a-...
Szeptemberben én is átestem ezen a szaron, most január elején csináltak egy tesztet vérből és nyoma sem volt semmi védettségnek. Pedig ha attól nem akkor ettől az oltástól sem lesz.
Arról még mindig nem beszél senki, hogy aki oltat, az ugyanúgy tud fertőzni másokat, szóval a járvány szempontjából majdnem mindegy, hiába kap róla plasztikkártyát.
Ezzel én.is igy vagyok, szinte csak a bolti pár percre szoritkozik a használat. Amit lehet online vagy mással intéztetem.
Nálam pl. soha nincs, ezért minden autóban van egy, ami az enyém, meg külön az irodámban is.
Na mármost az autóban lévő az annyi, hogy reggel 5 percig van rajtam, mert azzal mehetek be a boltba a reggeliért, de sem előtte, sem utána nem hordom. vagyis néha 5 percre megint beugrom a boltba vele, de az ritka.
Ez már pár hónapja az autómban van. A céges autómban dettó. Az irodámban amikor kiszagolom, hogy felettes jön.

Ez van.
Nem, tulnepesedes van, aki elhullik az elhullik.
Szegény Pipi! Nem sajnálnád?
Nyilvánvaló, hogy az oltási kedvet akarják csigázni.
Az én magát tanultnak gondoló kollégám is bevette, mert menni akar valami koncertre (valami 80-90-es évekbeli levitézlett nyanyára), és biztosra akar menni, így kérte az oltást, csak ő tesztben pozitívat produkált, de betegségben semmit, így 6 hónapig nem kaphat oltást, szóval nem tudni, hogy pl. ezekkel mi lesz.
Ja es lehetne gorogbe menni.
Segitenel a statiszikaban, hogy kijojjon a nyajimmunitas, neked nem szamit, ugyis csak humbug a virus, igy a lezarasok is gyorsabban eltunnek.
Vakcina se kell hozza.
Win-win.
Nem tudom az neked miért lenne jó,de felőlem az is lehet.
Nekem az lenne jo ha a virust kapnad el.
Huh,én már egyszer leírtam itt a véleményem a háziorvosi munkáról,kaptam is érte.Szóval készülj,meglátja a háziorvos férje aztán te is kapsz.