Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sorkapocs. Sok fajtája van, ezek mind használhatóak, pl a wagó is az, de ugye ez a legkényelmesebb, ezért népszerű.
De sütőre pl. ez a szabványos.
Hát ha közúton teszi, pontosabban ahol jár más is, akkor igen.
Ez most hogyan jön ide?
Azért az a csavar ami alá betekered a vezetéket, sem feltétlenül jó.
Legtöbbször ezekkel szokott gond lenni. Pár évente, amikor kötelező érintésvédelmi felülvizsgálatot csináltatsz a házadon (mert ugye azt mindenki meg szokta csináltatni ) akkor kellene utána húzni minden csavaros kötést.
Ehhez képest amíg meg nem hibásodik az adott szerelvény az tuti nincs utána húzva.
Tudom tudom szerinted terrorista aki ilyenkor csúszkál az autójával...
Én is motoroztam a héten mégsem bénultam le.
Akkor te bepróbálkoztál a motorozással. De gondolom nagyon meleged nem volt.
Menekül a gyáva
Volt aki motorozott, másodszor műtik a Jánosban, lebénult.....
És hogyan választod le a hálózatról ezeket?
Erre mondta annak idején a bölcs, ilyenkor szeret vezetni az üres utakon, mert a gyávák otthon maradnak, a vérprofik meg már az árokban ülnek.
Amikor én építkeztem, ugyanezt tettem, összetekertem, mindent lepróbáltam és összeforrasztottam.
És igen, a sok évtizedes használat dönti el majd el, de a 100 Amper még így is hihetetlennek tűnik, igaz, nem látva a részleteket a videón, de bevallom, felülvizsgálom az eddigi véleményemet.
pl eddig a hűtő is konnektoros volt, meg a mosogatógép is, meg minden egyéb......
20 éve volt egy nem beépíthető páraelszívónk meg a hűtő ami villannyal ment a konyhában, mivel nem volt más kacat nem is tudtuk hogy vezessük a villanyt....... aztán nem sikerült előre kiokoskodni mi lesz majd 20 év múlva
Ja persze 120A...

:-D
Mi az a "minden kacat"?
Beépített mondjuk a főzőlap, de az általában mindig az, az elszívó és a mikró.
Mire gondolsz még ezen kívül?
Téligumi van rajta és egy modern autó amit az elektronika megfog. Itt nem kell ellenkormányozni

Itt volt kb 3cm hó, mindneki kihozta a hegesztett difis bmw-ket, hát csak irigykedtem hogy a legtöbben milyen szépen mennek azokkal a szarokkal.
Szemmel láthatóan AWD... de az biztos, az embernek köze nem volt a vezetéshez. Látni, amikor teljesen keresztbe csúszott, már a BMW kipörgés gátlója is feladta
Csoda hogy nem azt írod hogy cigány
Kezdetben én sem hittem a wago-ban annó mikor építkeztem összetekertem a réz vezetékeket és leforrasztottam mai napig abban hiszek annál jobb kötés nincs de ugye ha valami hivatalosan kell csinálni akkor követni kell a "divatot" de aztán látva ezeket a videókat családi háznál ahol max 32A van ezek szerint bőven bírja kérdés hosszú távon ha mondjuk párás helyen van mennyire korrodál el a belseje és lesz kontaktos az már más kérdés
http://youtu.be/-KNXtR_USXs
"Süt" a Nap, remek a blokk hűtése. Aki ma még nem motorozott az B..zi!!
itt van egy teszt
http://youtu.be/fjNUzd6LDsU
bár a mérő mintha milliamperen lenne, de azt írja ampert mér
konnektor meg kábel rengeteg
mert ugye a konnektor a munkalap felett van, most minden kacat beépített és csak sima vezeték megy hozzá
Mert mi volt eddig?
konnektor is szabványos.... eddig az volt
Amúgy nem is nagyon van más választásod, ha szabványosat akarsz csinálni.