Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Spanyolnatha kinyirt "két évben mintegy 21 millió,[2] más becslések szerint 27-50 millió áldozatot követelt "

Lehet ugy is egy jarvany ellen tenni hogy nem gyogyitjuk.
Ha most a covidnal is mindenki aki elkohogi magat tarkonlovod gyorsan leall a jarvany.
Én a negyedik fázisban vagyok,de nem kérem.Ez neked jó,mert így előbb kapod meg.
egy ismerőssel beszéltem aztán mondogatta milyen érzés volt a korona
2 éve ugyanilyen helyzetben voltam, csak ő most 2 napig volt geciszarul én meg egy napig
szóval én már 2 éve megkaptam amin ti még csak agonizáltok
Söt! Bármikor
akkor ki lehet nyalni az asszonyt reggel is
Neked is igazad van
De ha elkapod a koronavírust, akkor úgysem érzed a szagokat....
Ebben.viszont teljesen igazad van
Engem is zavar de többnyire sikerül olyan távolságban elhelyezkedni és a legrövidebb ideig az ilyenek hatosugarában tartozkodni amennyire csak lehet.
De tény, ez egyértelmü elönye a dolognak
Nyilván így van, elég kényelmetlen holmi viszont a százfogú rothadó gyomrú kipárolgását kissé leszorítja.
Én azt látom hogy az emberek csak a kötelezöség miatt hordják, de nem tiszta amit hordanak.
Nyilván vannak kivételek, de a boltokban ezt lehet leginkább látni.
Régen is a jobbak közé tartozott csak miota biznisz a gyogyszer marketingelik is. Többnyire kevesebb hatoanyag tartalommal mint sok éve.
Remélem mig élsz hordani fogod
Érdekes modon soha semmilyen fertözés esetén senkiben sem merült fel ez az opcio. Most meg örömmel szivják az emberek a több honapos egyszerhadználatos maszkjukban vagy a szedett vedett rongydarabukban megtapadt saját kikégzésükkel kikerült szutykot vissza, ami nyilván egészséges
Buzi aki ma nem motorozott...
én egyszer bekentem a kezem vele aztán kipattogott és vagy 2 hétig viszketett
szóval hatott
Nyilvánvalo hogy nem erröl szol az egész.
Arra én nem.....igaz semmit nem hat.
Rájöttem, hogy hirtelen írtam, nem az ibuprofent hanem pont a paracetamolos cuccokat szedném.
akkor cumi
én csak a fastum gélre vagyok allergiás
Szulfanomid származék így allergia van.....azt hiszem.
Csak azért nem, mert a Pipi boltjában nem voltál.... {os51
algopyrin is jó lázcsillapító
nálunk mostanában azt ajánlja a háziorvos
Akkor sima aszpirin....
....és a maszk.......egyíre inkább örülök a maszk dolognak, ma is a kisboltban voltam ahol ugye a másfél méter inkább cm-ekben volt kivitelezett és senkinek nem éreztem a szájszagát és nem turrházott le.
Hogyan adhatnak igazolást a védettségről mikor azt sem tudják meddig van védettség?
Bevált a karantén.