Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mer má menne motorolni az osztrákokhoz
Egyébként nem.vad dolog amit mond csak szabályozottan kell engedni hogy ne.legyen tenger beteg egyszerre. Most épp lefelé megy a görbe, lehetne kicsit lazitani.
Qrva érdekes dolgokat mondasz mert amikor ezt én mondtam tavasszal akkor mindenki csak lehurrogot legfőképen te Most meg a kezdeti svéd módszerről papolsz
Az a baj hogy nem a szakértőkre hallgatsz te sem.
Azok elég egyértelműen 1000-bő 1000-en ugyan azt mondják.
Te inkább az önjelölt szakértőknek hiszel és az ellenpropagandához ragaszkodsz.
Azt mondod nem tudod eldönteni kinek lehet hinni, pedig elég egyszerű lenne, de valódi szakértőket, akik ezt kutatják, ezzel foglalkoznak, ezzel van valódi tapasztalatuk hiteltelennek tekinted, mert a fotel virológusok, az O1G média kamu hírei, lázításai, és hangulatkeltéseit visszhangzod te és a többiek is.

Aztán persze én vagyok a birka, pedig nem én bégetek kórusban.
A fócvagen nem erdekel.
A kínai az legyengített vírusos oltás. Kérheted azt is, ha azt szeretnél.
Tudom: a Soros tehet erről is.....
5-10%,de ceg valogatja,lehet extrakat adnak.
Siman kerdezd meg.
ezek a leg zavaróbb dolgok
korlázozás igazolványok stbstb
a legvadabb diktatúrában voltak ilyen intézkedések
figyeld meg fél év és közellenség lesz aki nem akar oltatni
nem kesz kötelező, de a végén még boltba se fogsz tudni elmenni oltasi kártya nélkül

amikor pedzegették hogy lesz oltás én már akkor mondtam ennek az lesz a vége hogy csak az oltott tud menni külföldre meg hasonló helyekre
Saját esetemben nem.igy látom a helyzetet. Volt két rossz diagnozisom életemben, azegyikre a csuklom ment rá,. amásikra kis hiján sz életem. Évente járok áltlános dolgokat megcsináltatni (labor, uh,, rtg).
ebben igazad van
de az eddigi oltások nem ilyenek voltak
vagy legyengített vírust kaptunk vagy hozzá hasonlót
de ilyen ami dns szinten módosít ilyen még sosem volt
mivel nem értek hozzá csak arra tudok hagyatkozni amit a hozzáértők mondanak
ha 1000 hozzáértőből 1000 azt mondja ez a jövő és teljesen biztonságos mert van egy csomó tanulmány róla akkor ez így is lehet
pl nem tiltakozok az eddigi oltások ellen se, megkaptam én is a gyerek is és ez jó dolog
de egy olyan újdonság amit még azok sem ismernek teljesen akik csinálták, és egész nagy számú szkeptikus ellentábora van a hozzáértők között is nekem nincs hozzá nagy kedvem
Ez azért van, mert az emberek pont olyan birkák általában, mint te. Rá se basznak az egészségükre, aztán mikor betegek, hőbörögnek a háziorvosnál, hogy miért nem gyógyítja meg őket... a dohányosok, túlsúlyosak a legrosszabbak... nem fogod elhinni, de mikor az asszony azt mondja nekik, emiatt betegek, le kéne tenni a cigit vagy le kéne fogyni - akkor b+ megsértődnek és hogy a szemét háziorvos mért nem ír fel gyógyszert meg hogy ők nem is esznek sokat, meg hogy az apja is szívta, és 85 éves volt... ezek sablon szövegek..
ááá, hagyjuk, sosem foglak meggyőzni - még szerencse, hogy nem is akarlak
El kell hogy keserítselek, az emberek nagyrésze pont így vélekedik a háziorvosokrol, szóval felesleges személyeskedni, ez álltalános vélemény. Hogy miért van így? Talán tapasztalat.
Utoljára 4 éve vettünk új motort a vejemnek és abba szervizeket és ruhaneműt tudtunk belealkudni az ár maradt, de ezt kereskedése válogatja, 2010 előtt az árból is sokat lehetett.
A pániknak és a médiának qrva nagy szerepe van az egész cécóban. Egy példa: szokásos kombinált influ elleni oltás. Évek óta az van, hogy megigényeljük, oltjuk, aztán március végén megy a szemétbe a fele... jobbára csak a nyuggerek kérték.
Erre most elhanzott a TV-ben, hogy valamelyest véd a kovid ellen - na, nem is volt elég oltóanyag decemberben ilyen soha nem történt eddig. Az a legszebb, hogy hivatalos állítás szerint az idén influ nincs is Tovvábbá érdekes, hogy a Zemberek, akik tolongtak az influ oltásért most, a kovid ellenit meg nem akarják - pont, mintha tudnák, mi van benne
Szóval ostoba egy jószágok vagyunk úgy csapatostul
Pedig szereted a kihivásokat, kiindulva a bódéból
Ki szólt a luk a gödörből!
Szerintem neked itt senkit nem kéne minősítened agyikapacitás szinten, mert hiteltelen. Rendezgesd csak a kis képzeletbeli listádat, mint a 3 évesek a fakockákat!
A jelenlegi sem vonzana.
Abbol a részböl sajnos igen. Tul vagyok egy rosszindulatu pajzsmirigyen, szerencsére már jo régen, meg amugyis fosok a ráktol, na ez ellen hamarabb oltatnám.magam.

A háziorvosokkal (de sok szakorvossal is) meg sok rossz tapasztalatom van, vagy tizéve megtaláltam az egyik lelkiismeretest. Tehát létezik jo orvos csak sajnos kevés. Legalábbis a környékünkön, máshol lehet jobb a helyzet, azt nem tudom.
Ne vedd magadra, a feleséged ettöl még lehet jo orvos.
Itt rendelésre késön jönnek, letelik a rendelési idö a többség huz haza vagy ahova épp dolga van.
Az már 4éve nincs meg.
Na ezért kell az oltás: addig úgy sem hagynak élni.
https://index.hu/belfold/2021/...
Tavaly volt négy nap mikor az izületeim majd lerohadtak úgy fájtak, meg semmi ízt nem éreztem még egy kanál sót a pofámban sem. Arcszeszt meg még az orromba dörgölve sem. Még nem volt hasonló, fingom sincs mi volt.
OK, értem, mire gondolsz... de se neked, se nekem, sőt még Kawának sincs hozzáértése, hogy döntsön (na jó, talán KériLacinak van ) szóval ha a szagértő azt mondja "kockázathoz vezethet" a másik meg azt mondja "nincs benne kockázat" akkor csak merőleges hasraütéssel tudod eldönteni, melyikben bízol.
Tapasztalat: 60-as évek óta van víruskutatás, nagyon sokat lehet már tudni a terjedésről, működésről... ez a kovid most csak egy a sok közül. Volt is, lesz is hasonló.
A betegség mértéke érdekel csak
Eddigi ismereteim szerint jelentős többségben viszonylag gyors és enyhe volt
2 embert ismerek aki oxigént kapott de nem lélegeztetőn

Amúgy hihetetlen egyezőég van az oltás pártiaknál elvakultsági szinten a vallással
Azt azért lehet érteni hogy eddig ilyen még sosem volt és nincs tapasztalat
A legelső nagyobb számú teszt-adat gyűjtés is 2023-ban ér véget
Ha átesel rajta, nem kell oltás te is szaggértő lettél? Sorban állnod esetleg egy év múlva kellene, mikor az új törzs elleni vakcicát kapod, pont mint az influnál.