Ezt egy oltásra nem mondanám. Különösen ezesetben, hogy azt hangoztatják ez egy uj modszer. Rádásul a légkondit nem.basszák a szervezetembe és még igy is meg tud betegiteni.
Dehogy tudom.
De: ti is meg mindenki mondja hogy ez a virus uj, sose volt bö egy éve van velünk.
Ti is meg mindenki létja amit mondanak hogy az oltást most fejleszetették erre a szarra. Elötte sose.
Akkor most méhis honnan a fenéböl tudj bérki is hogy mire meddig fog hatni.
Ja, hogy azt mondják.....akkor jo.....biztos hihetö.
A szakertoknek fogalma sincs, de te tudod a jot.
Mindenhez IS.
Na en meg azt tudom hogy egy sima 22 es is gyors segitseg es megoldas.
Kohh, kohh, durr.
Lehetne az hogy ne o jelentsen hanem mondjuk a szomszed. Ugy nem lehet kummantani.
Kreativ vagyok.
Most azt mégsem mondhatja hogy figalma nincs rola. Pedig ugy van, mert honnan tudná. Beszéktek össze vissza a szakemberek, hogy örökké félév, két hérom honap. És mivel most kezdték tömegével oltani az embereket igy ez most fog kiderülni.
Mondjuk spec ezt az oltas utan fertoz azt kerekperec cafolta az oltas gyartoja, de mindegy,.
felolem az is lehet hogy minden 2. Ember raharap a 230 ra es magaval viszi virust is.
Kivetel en.
Tulnepesedes, klimaveszhelyzet, bebifokak megoldva.
"A tények makacs dolgok; és bármik legyenek is óhajaink, vonzalmaink vagy szenvedélyeink tárgyai, nem fogják megváltoztatni a tényeket és evidenciákat” – mondta John Adams, az Egyesült Államok második elnöke.
De: ti is meg mindenki mondja hogy ez a virus uj, sose volt bö egy éve van velünk.
Ti is meg mindenki létja amit mondanak hogy az oltást most fejleszetették erre a szarra. Elötte sose.
Akkor most méhis honnan a fenéböl tudj bérki is hogy mire meddig fog hatni.
Ja, hogy azt mondják.....akkor jo.....biztos hihetö.
Mindenhez IS.
Na en meg azt tudom hogy egy sima 22 es is gyors segitseg es megoldas.
Kohh, kohh, durr.
Lehetne az hogy ne o jelentsen hanem mondjuk a szomszed. Ugy nem lehet kummantani.
Kreativ vagyok.
olyan mint zuzu.
Ez a virus kitalacio.
Hogy sokat keressen a vakcinauveg gyarto.
Ki kell vele baszni.
Megint hulye vagy
tarkoloves.
fasz tudja ki.
felolem az is lehet hogy minden 2. Ember raharap a 230 ra es magaval viszi virust is.
Kivetel en.
Tulnepesedes, klimaveszhelyzet, bebifokak megoldva.