Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gondolom a nejed nem orvos ,mert akkor nem így élnétek ahogy most !
Égy ápolói szakvizsgát meg 6 hónap alatt le lehet rakni OKJ-s tanfolyamon !
Nem nagy szám !
De ez nem mocskolás ,hanem tény !
Ne keverd a kettőt !
Elemzők már tavaly nyáron azt mondták, hogy ennek a kovid láznk nagyobb a gazdasági hatása, mint a 2008-as válságnak. Elég visszanézni, mi is történt akkor: a válság kirobbantói, az usák tripla A-s bankok csődöt jelentettek... kellett "mentő csomag", a népek megszopták, az emlegetett bankok meg ma erősebbek, mint valaha. Szóval a főpróba megvolt. Volt erről film is...
A brittek azok egy hét után beijedtek,kim-ék meg inkább a tarkólövést preferálják,de kim tudja.Svájc passz.
Észak korea?
Nem tom de talán svájc?
Britek is talán probálkoztak
Észak korea?
Nem tom de talán svájc?
Britek is talán probálkoztak
Kapaszkodj meg, az esetek egy részében nem is az a dolga a háziorvosnak, hogy meggyógyítson - hanem hogy elküldjön a megfelelő helyre. A többségnek meg úgyis kicsi és hétköznapi baja van, arra elég a Flector
Svédeken kívül más ménem?
Hm. Ez érdekes. Pont te vagy az aki itt kurva anyázni szokott, meg átmenni személyeskedésbe.
Elöbb néz magadba!
én a svéd módszert pártolom, közelebb van a természethez... a gyenge egyedek elpusztulnak, a jobbak megmaradnak. Nem kell mindenkit mindenáron életben tartani... ez lehet, keményen hangzik, de ez lenne a közösség érdeke.
Pedig kiváncsi lennék rá
Mert rá vártak?
Sleepy joe-t beiktatták,szóval mehet ezerrel a vakcina.
Vagy fertőzőggy meg kampány..............hóttmindegy.
Én tegnap csináltattam nagylabort, minden érték tökéletes, koleszterin kicsit felette. Úgyhogy sokáig itt leszek - valszeg de pont ez a szép, hogy nem tudjuk előre
Téged se... túl egyszerű vagy... legyen tepsi pizza, horgászhely meg pénz - több dolog úgyse érint meg.
Ez az egész hiszti O1G-nél magasabb szinten történik... de innen az összeesküvős rész jönne, azt meg nem árulom el, mert akkor nektek is alufólia sapkában kell járnotok
Nem, pont ez a lényeg, az emberek pontosan tudják hogy a háziorvos nem fogja meggyógyítani. A háziorvos arra jó hogy irassál flectort, meg kérjél beutalót. De ez is csak azért van így mert ez a menete.
Én nem enném meg. Tészta nélkül is hényés az egész
Köszi.
Pont erröl hires ez a topic
Mindegy mekkora ha nem áll fel !
Max ha hátrahúznád ,le tudnád szarni !
Nna kérem elhúztak a mindenkinél IS okosabbak abba a telelökött náthás p.csába, lehet eszmét cserélni, érvelni stb.
oké úgy neked készítek úgy is fogyókúrázól
"mindenki zombivá változik egyedül én maradok normális a világban " Biztos vagy benne?? A "pszichiáteredet" is megkérdezted ebben a témában??
na megérkezett a 4-es számú besorolású agyhalott is Na pont mennem kell találtam magamnak ki egy kis elfoglaltságot, úgyhogy főni kiszáll
De délután a körmötökre nézek
Te?..................Normális?..............................ez jó