Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem a tésztát hagyd ki.
Alapjaiban döl.meg a gondolatmeneted. Most se vagy normálid, az idö mulásával meg esélytelen bármiféle javulás.
Hogy sikerült volna neki?
ebbe én is benne lennék oltassa le magát mindenki a picsába csak nekem ne kelljen had szóljon
Majd akkor lesz abból bajom amikor néhány éven belül szépen mindenki zombivá változik egyedül én maradok normális a világban
Bár ha alaposabban belegondolok ez most is így van Esetleg kinézetre még nem olyan feltűnő a különbség
itt is ez a helyzet szerintem máshol is
az én listám objektív tudományos alapokon támaszkodik
csináljak tejfölös alappal?
Meg szőrös is.
Neked nagy a tokád
és én?
Monnyuk.ez nem.talált be, mert itt eddig a trollokon kivül.leginkább ketten mocskolodnak ha nincs igazuk. Az egyik te vagy a másik kéri.
Én most nem Orbán-ozok!
Laci! Ezen ne legyél meglepve, az ilyen "fórumok" színvonala olyan mélyen van, hogy azt képzelni sem lehet! A másik: T.kig vannak kulturálatlan primitív cigánnyal, vitatkozni érvelni képtelenek, nekilátnak mocskolódni amikor látják, hogy nincs igazuk és nincs érvük. Jó egészséget Neked..
Csak az vezérel.
Kurvára nem érdekel hogy pipi rongyosbiznisze hogy áll.
Csináljátok és kész.Ahogy nekem jó.
Na itt a diktatúra.
Jön a tarkólövés.
Ezek mind önös érdekek
Soha a büdös életben nem voltam objektív.
Kivonatolom.
Vagy oltunk,de mindenkit,vagy minimum 60%-már átfertőződött és életben maradt,vagy nemoltunk és kivárjuk míg vagy simán átfertőződik mindenki és vagy megdöglik vagy nem.
Ez az elhúzódó sziszifuszi nyitunk-csukunk,kellmaszk-nemkellmaszk,nemábeleszólnakazéletembe-bezárkózokmermegdöglök a legszarabb.
A gazdaságnak is.Eddig a szokásos januári holtszezonos kinyiffanásnak csak a fele jött be,így még a hideg levegőt se tudom fizetni.
Csak azért jön me néha pár holdkóros hogy megmondja mit miért nem vesz meg,meg interneten más boltban kinézett cuccot keres.
Egyszerűen nem akar vásárolni mert kivár.
Ez nagyon szubjektiv
Vetekszik pipi listázásával
Neked a karácsonyi kajakóma a nyakadon manifesztálódott,kár hogy nem sikerült lefogyasztani,egyél már valami egészségesebbet,e csak ezt a hányáskinézetű pizzákat.
Meg a tokások
Nem nekem kell hinni, hanem azoknak akire hivatkozok. De persze már ezért is le lettem szólva, hogy linkmániás vagyok, meg a feleségemet, aki ebben dolgozik, és nem takarítónő, is elkezdte mocskolni a két primitív paraszt.
Én igyekszem kinyírni a felesleges populációt,maradhatnak az életerősebb egyedek mint ini,140 kiló,zéró kockázati tényező és alapbetegség,meg e érezné,bogyóért meg..........hát libsi..........
Kawa,mlas véleményes.a jobbik tűzoltónk................mehh.
pinának nem elég
legalább elfér rendesen a gatyában