Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van választásod
Ha nem kell elektronikus számlázás el kell menni egy fröccsöntő üzembe dolgozni aztán nincs gondod semmire
Még bankszámla sem fog kelleni
"Na ez pont nem nyugtat meg" - ne mondd má' B+, hogy klímaszerelőként ebből értesz bármit is! max annyit, hogy "kockázathoz" meg "vezethet"

Háziorvos. Biztosan van beleszarós, nemtörődöm - mint ahogy klímaszerelőben meg tűzoltóban is - de nosza, elvégzed az orvosit (5 év), csinálsz a szakvizsgához kórházi gyakorlatot (2 év) és máris mehetsz háziorvosnak.
Csak 4 óra munka, semmi felelősség, csak szakítod a nagy lóvét - nem is tudom, mire vársz
Fájerblédet már kiismertem, de azt hittem, neked több eszed van...
Na én ezért vagyok úgy hogy megvárom amíg bizonyítottan elkap ez a vírus
Aztán meglátom mi a helyzet
Ha nem élem túl akkor nem kell oltás
Ha észre sem veszem akkor sem kell
Ha olyan geci szarul leszek mint még soha akkor jó eséllyel sorban állok majd
Nem celom.
ez olyan mint az elektronikus szamlazas, nincs valasztasom, elobb-utobb meg kell lennie.
kulnben hullam hullam utan jon.
nekem az is jo ha mindenki meggfertozodik es ugy lesz nyajimmunitas.
az is jobb mint a full lezarasos panik minden hullamnal.
Esetleg en kooteleznem a direkt fertozest. Mer az jobb mint a vakcina, legalabb nem lehet dns manipulacio miatt vernyogni.
Valaki kapcsolja fel a villanyt...
Potenciális biztonságossági kockázat lehet az emberi genomba történő plazmidintegráció. Ez hipotetikus (proto)onkogén-aktivációhoz, antikarcinogén (tumorszuppresszor) DNS-szakaszok deaktivációjához vagy autoimmun betegségek kialakulásához vezethet

Na ez pont nem nyugtat meg. És ezek a hatások ki tudja mikor kerülnek felszinre és hány embernél.
Nem gyöztél meg.
De én nem nem.beszéllek le semmiröl, meg mást se. Csak vannak.kérdések.csak valahogy ezekkel.nem illö foglalkozni.
Ez még akkor is csak bizonyitatlan probálkozás. Azért ez teljesen más dolpg, itt ha elbasznak valamit egy panelcserével nem lehet megoldani. Ha meg kiderül hogy mégse annyira hatásos akkor teljesen értelmetlen a tullzásba vitt felhajtás. Egyetlen egy másik betegség esetében sem volt ekkora elvárás, kötelezövé tevés, kártxa vagy igazolás kiadás mont ennél, pedig voltak vannak sulyosabbak is.
Itt egész jól le van írva minden
https://www.pharmindex-online....

És ez nem gôdény meg stb meg mittudoménmi ellenzéki csatorna

2 dolgot szűrtem le:
Ez az oltás bár "génmódosítottá" tesz minket egész jó dolog lehet
Egy hiba van benne hogy eddig még egyetlen ilyen oltás se kapott engedélyt, semmilyen hosszabb távú tapasztalat nincs még
Szóval ebben ugyanúgy hinni kell mint amit a papok mondanak

Azért az vicces hogy a génmódosított kukorica ellen mindenki lázad de magunkat meg önként módosítanánk

Aztán lehet 5-10-50 év múlva az összes betegségre ez a génmódosítás lesz a módszer és utána ezer évig fogunk élni
Örülj neki ha a garanciáért nem számolnak fel +t!!
Csak ott nincs igazan tetje, ez a baj.
Pontosabban nem is a baj, hanem a lenyege, a veleje, az ize az alfaja es omegaja.
A tet nelkuli dolgok eseteben mindenki kurva bator, en ezt latom, de latom azt is, hogy amikor ez a visszajara fordul, akkor azert elbizonytalanodnak ugyanazok a nepek.
Bocsi az offért, de az új motorok árai kb. mennyi alkut tartalmaznak? Vagy fix?
rajta az sem segítene Kellene egy komplett agycsere
De neked jo lenne orvosnak egy boncmester is? Az is tudja, hogy ez itt a lep, az a sziv, az meg a tudo.
Szamolj baranyokat.
csak forgolódok Meg már kivülről fújom az összes reklámot azokat is meguntam
mindentől függetlenül hülyén néz ki a fejéből mást nem is tud
Meg eletemben nem szedtem szet MLGU6 valtot.
mtz82-est, es cbr 600 f 3 valtot egy-ketszer, meg 20 eve erettsegi tetel volt.
De azota mukodik a jarganyban. Es sporoltam 150 rugot.
Esetleg egyszerusitssunk?
adott a zzr-1400, ha atulsz egy yamaha dragstarra ujra tanulsz motort vezetni vagy csak ugy bepecsapsz a lecsoba?
Ilyen egyszerű lenne az élet?
Csodálom az optimizmusod.
Nem ez volt a kerdes, namost ha te mint regi szerelo kapsz a kezeid koze egy nem ismert gyarto termeket, ra tudsz jonni mi romlik el es tudsz rajta segiteni vagy csak hulyen ulsz es nezel ki a fejedbol?
Inkább auidtál volna még tovább.
Hát... a hengergörgős és golyóscsapágyak is ugyanarra a feladatra vannak TERVEZVE?
Ugye? Majdnem, majdnem, de tudod te is a nagy igazságot tőlem: Ami mindenre (is) jó, az semmire sem jó IGAZÁN.
Nem Fájerblődnek van egy csomó jutubos videója a neten de őt nem zuzunak hanem zaminak hívják.
3-as szinthez mérten egyébként elég jól megválaszolja ezeket a körmönfont kérdéseket
http://youtu.be/4wPnELwy6dM