mégy te magadtól is elképzellek, hogy mint a futók a rajtvonalnál, hátuk mögött a pisztolyos bácsi, a kezed a földön a segged már kitoltad az elrugaszkodáshoz, azért a cigi lóg a szádból, most várod a dördülést
Eddig is volt ilyen.
Fertőző beteg nem mehetett emberek közé.
Bizonyos oltások kötelezőek voltak eddig is.
Vannak olyan munkakörök amikre plusz oltások is kellenek, bár maga az oltás nem kötelező.
Tényleg rohadt nagy diktatúra, hogy megvédik a társadalmat.
Ugye miért ne vezethetnék drogosan, részegen, én dolgom. Ja hogy kinyírok egy halom ártatlan közben, de akkor is a mocsok diktatúra elnyom engem a szabadságom gyakorlásában, pedig isten bizony nem ártok senkinek, mert kurvajól vezetek részegen is.
Dehát laci ezt akár magadnak is írhattad volna Te vagy itt a legnagyobb önjelölt szakértő
Aki meg kutatja és foglalkozik vele az meg honnan a fenéből tudná, hogy milyen következményei lesznek 10 év múlva?
Vagy életre kel a valking did?
Értem én, hogy nincs itt idő 10 éves kísérletezgetésekre a gazdaság 1 hónap alatt romokban hevert, ha ma vége lenne is sok év lenne a kilábalás ebből a gazdasági világválságból. De ennek az oltásnak az előnyei ma még azért vagy-vagy. Mondhatom úgy is, hogy 50-50 vagy úgy is, hogy vagy eső vagy sár Senki nem tudja
Ja buherálják a dnsünket Aztán péntekről szombatra arra kelnék fel, hogy egy éjszaka alatt nőtt a cerkám 5 cm-it
Hát nagyon nem hiányozna az asszonynak meg pláne nem
Nem köll oltás
Nem folyok bele, de a falu fiatal háziorvosa helyett az ott megöregedett asszisztens mondta mit mire
Szerencsére én rég elmentem máshová pont emiatt még az elején, de anyám odajárt. Na azzal sikerült ujfent összeveszni amikor meghalt anyám.
Nem feltétlenül tudom, de annyi tudása mindenkinek lehetne, amivel el tudja dönteni hogy kinek érdemes hinni.
Kormánynak én sem hiszek feltétlenül, de az ezzel foglalkozó orvosoknak, kutatóknak hiszek, mert egyik sem fog valótlant állítani.
A baj ott kezdődik hogy ők tudományos alapossággal fogalmazzák meg a mondandójukat, és ezt sokan nem értik, félreértelmezik, félre magyarázzák, amiben nagy segítséget ad a baloldali média, aki a kormány lejáratásában és hiteltelenítésében érdekeltek.
Gyakorlatilag még a nem baloldaliak is szépen bedőltek is ezt a propagandát ismételgetik.
Vicces mert amúgy Bogyótól vártam volna ezt, de ő úgy tűnik jobban fél a vírustól mint O1G-től
lehetne jó orvos is de egy háziorvosnak nem kell értenie semmihez
Nálunk be se jár a háziorvos tök felesleges is lenne egyébként is urológia a szakterülete csak kellett a körzetnek egy háziorvos azt iderakták néhány éve.Az aszisztensek mindent ellátnak
A háziorvosnak fel kell ismerni az influenzát és a tüdőgyulladást, semmi más dolga nincs Minden más esetben el kell találni kb-ra a szakorvost ahová beutalja
Halvány lila fogalmam sincs miért kell ehhez 5 évet tanulni, az is lehet nálunk a másik körzetnek még aszisztense sincs lehet épp az aktuális takarítónő a beugró rendelési időben
Egy gonddal kevesebb
Azt mondja, vagy a kötlező oltás, vagy a svéd "szarunk mindenkire" módszer, majd elmúlik magától ha már mindenki beledöglött aki tudott.
Fertőző beteg nem mehetett emberek közé.
Bizonyos oltások kötelezőek voltak eddig is.
Vannak olyan munkakörök amikre plusz oltások is kellenek, bár maga az oltás nem kötelező.
Tényleg rohadt nagy diktatúra, hogy megvédik a társadalmat.
Ugye miért ne vezethetnék drogosan, részegen, én dolgom. Ja hogy kinyírok egy halom ártatlan közben, de akkor is a mocsok diktatúra elnyom engem a szabadságom gyakorlásában, pedig isten bizony nem ártok senkinek, mert kurvajól vezetek részegen is.
Bocs, de nem hagyhattam ki
Aki meg kutatja és foglalkozik vele az meg honnan a fenéből tudná, hogy milyen következményei lesznek 10 év múlva?
Vagy életre kel a valking did?
Értem én, hogy nincs itt idő
https://hu.wikipedia.org/wiki/V%C3%ADrus
https://hu.wikipedia.org/wiki/...
Hát nagyon nem hiányozna az asszonynak meg pláne nem
Nem köll oltás
Ezt napi szinten tapasztalom a munkahelyen.
Szerencsére én rég elmentem máshová pont emiatt még az elején, de anyám odajárt. Na azzal sikerült ujfent összeveszni amikor meghalt anyám.
Kormánynak én sem hiszek feltétlenül, de az ezzel foglalkozó orvosoknak, kutatóknak hiszek, mert egyik sem fog valótlant állítani.
A baj ott kezdődik hogy ők tudományos alapossággal fogalmazzák meg a mondandójukat, és ezt sokan nem értik, félreértelmezik, félre magyarázzák, amiben nagy segítséget ad a baloldali média, aki a kormány lejáratásában és hiteltelenítésében érdekeltek.
Gyakorlatilag még a nem baloldaliak is szépen bedőltek is ezt a propagandát ismételgetik.
Vicces mert amúgy Bogyótól vártam volna ezt, de ő úgy tűnik jobban fél a vírustól mint O1G-től
Nálunk be se jár a háziorvos tök felesleges is lenne egyébként is urológia a szakterülete csak kellett a körzetnek egy háziorvos azt iderakták néhány éve.Az aszisztensek mindent ellátnak
A háziorvosnak fel kell ismerni az influenzát és a tüdőgyulladást, semmi más dolga nincs
Halvány lila fogalmam sincs miért kell ehhez 5 évet tanulni, az is lehet nálunk a másik körzetnek még aszisztense sincs lehet épp az aktuális takarítónő a beugró rendelési időben