Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hú de szeretnék egy külön étkezőbe enni Hordozgatni kifelé mindent az étkezőbe, kajálás után meg vissza a mosatlant a mosogatógépbe
Hát nagyon szeretném A konyhába meg kéznél van mikró, tűzhely, hűtő, kv főző, kenyérpirító,melegszendvicssütő, evőeszközök tányérok ,poharak
Tényleg berakod a levest a mikróba, majd elsétálgatsz vele az étkezőbe megenni? Utána ugyanez a másodiknál? Kihordani innivalót, poharakat, evőeszközöket
Biztos jó de én inkább maradok paraszt
Biztos hogy van kátránypapir. A vályog alá kell és ezt tudták már a hatvanas években is.
Bárki......ez se tuti még, én nem látok.sok különbséget.
Ott csak a paraszt eszik
Konyhában főzni kell az érkezőben meg enni
A nappaliban meg heverészni a kanapén
nem a konyhában zabáltok
az jó hír
akkor lesz a pvc kidobva amikor az étkezőben lesz korszerűsítés, tervben van a béna laminált parketta helyett normális rétegelt fa cucc
az a baj a ráragasztással hogy lesz egy centi szint különbség amiben napi szinten fejre állna mindenki 17x, így meg kell várni a vastagabb parkettát
Azt mondta a tulaj hogy senkit nem rúgnak ki,szóval tudnak menni géprongyért.
Fasza a berényi forgalmunknak felét az ottani melósok tették ki
járólap helyett pvc Visszafelé korszerűsítetek
Basszus ne verd fel legalább burkoljá rá Nehogy igényteen pvc rakj már le azt még a proli társasházi lakásokból is kibaxtam mindenhol
ez jászberényben van
a konyhát én telibe leszartam
olyan volt amilyet akart az asszony
de most is
egy kikötésem volt hogy a járólapot nincs az az isten hogy én azt felszedjem így pvc lesz
ja,tegnap leégett a jász plasztik 9000nm-es akku csarnoka,biztos lesz fennakadás.
Én például ini feleségére is simán azt mondom, hogy micsoda szerencsétlen Pedig nem is ismerem és mégis tudom, hogy az
hát ha ment ehhez a csempéhez el tudom képzelni milyen lehetett a bútorzat
Ez nem megsértődés kérdése.És az sem mindegy mikor miért használja az ember azokat a kifejezéseket.Én például soha senki hozzátartozójára nem mondanék semmi negatív dolgot itt a fórumon,viszont vannak itt olyan fórumozók akik nem tartják tiszteletben.
ezt a zöld szart is ő akarta....
bútorral együtt nem volt gáz
te meg itt úgy vagánykodsz mintha tudnál olvasni
Egy app olvassa fel neked az összes szöveget
minden sz,ron megsértődsz A kisfiam ilyen de ő még 6 éves
Nem lehetne, hogy dobnál egy ilyet oszt el van boronálva Te miket szoktál rólam mondani és én rólad
Ezért nem vágunk ám eret Csak kellemesen szívjuk egymás vérét azt már is jó indul a nap
Na jo, nem olvasok vissza.
Vagy itt van ez:
"emberek pont olyan birkák általában, mint te."
"Vagy te ott is túlképzettnek számítasz?"
Úgy vélem ez már személyeskedés.
Ő sem személyeskedett annyit mondott ha az orvosoknak nem kell ész lehet a tűzoltóknak sem Általánosságba mondta
annó amikor a fürdőből vertem le a csempét (körbe mennyezetig régi 20x20-as) Azt hittem ez sok meló Alányúltam egy pajszerral meghúztam azt csak úgy hullottak lefelé a csempék, mint amikpr eldől a dominósor Fél óra alatt lent volt az összes Utána meg 2 napig a falon maradt ragasztót kocogtattam lefele