Minőségi 4 évszakos kell ide, nyáron a szar is tapad, tél meg nincs, idén is volt 1 x 1 nap hó, hűűűűha, jó hogy nem mindenki az 1 nap hó miatt Nokian Hakkapelita hógumit rakat fel.
Nekem is nyárival jött ki aztán marad is Ezekhez a telekhez én már elfelejtem a téligumit Van egy komplett szezonba max 5 nap amikor csúszhat az út. Na arra fölösleges gyerekkoromban ha leesett a hó még egy hónap múlva azokon a jégbordákon autóztunk, mert a hőmérséklet napközben sem szalad mínusz fölé Ez az időjárás már rég a múlté. A mostani telek inkább csak egy erős ősz. Ősz meg már egyébként sincs.
Ha az 1,4 8V-s Thaliáról van szó: annak egyetlen trafója van, és SOHA nem döglik meg. A 16 szelepesek gyertyapipával egybeépített trafói (4db) döglenek rendszeresen, akár pár évente is.
Nagyon keveset megyek egy évben 20.000 km-t kb., hiszen csak civil, magán kocsi. Az előző gyertyák pont 120 ezernél kezdtek kis fordulaton kihagyogatni, de azokkal is lehetett közlekedni, mert 1500-as fordulat felett nem csinálta, de természetesen cseréltettem. Most 183 ezernél vettem észre, hogy "mi a helyzet a gyertyákkal"? Egyelőre semmi, de mivel a gyertya a 4T-ben nem egyik pillanatról a másikra kotlik meg, ezért a következő olajcseréig kivárok. Ha szaggatni kezd, akkor meg villámgyorsan cserélem és kész.
Csak ez a trafó dolog aggaszt, hogy tényleg kinyírják-e az elöregedett gyertyák a trafókat, vagy csak riogatás.
Nem értem a kérdés - tényleg megvárod, hogy xar legyen, és utána cseréled? de az lehet, hogy még 20-30-at is elmegy, mire jelentkezik baja.... ha viszont kicseréled most, nyugodt lehetsz, hogy pár évig nem kell hozzányúlni (nem tom, mennyit mész)
Autó szakik!
Kérdés: Ti meg szoktátok várni benzines kocsinál, hogy alacsony fordulaton kihagyogatni kezdjen a motor és csak akkor cseréltek gyertyák, vagy valamennyi km után cseréltek? Ismerős szerint a kopott gyertya tönkre teheti a trafókat, ezért a megadott km után kéne cserélni, de közben meg 64.000 km van a gyertyákban és tökéletesen működnek. A csere periódus 60.000 lenne.
Cserés, vagy felesleges pazarlás addig kidobálni őket, amíg nem jelentkezik a kis fordulaton kihagyogatás?
Régi házban jártam én is, ahol ki volt égve, de én ilyent messze elkerülök. Meg is mondtam a kuncsaftnak, hogy én ezt a házat vagy fullban a mérőórától, vagy más szerelőt kell keresniük. Hát... nem engem választottak.
Az utolsó hasonló az volt, hogy emeletes házban a villanyszerelő lelépett úgy, hogy a csövek+dobozok+vezeték benne volt már a helyén, tulajdonképpen szerelvényezni kellett. Annyira nem akartam, megéreztem előre a bajt, de valamiért elvállaltam jópofaságból.
A baj az lett, ha ismered azt a tömblakásos háztípust, ahol a főbejárati ajtó fölött van egy felülvilágító ablak a födémig, ott nem nagyon lehet átvinni vezetéket, vagy csatornában, vagy elmenni a folyosó másik végére (mert a főbejárati ajtó után 30-40 centire van a régi Guman_táblás elosztó) ahol szobaajtó van de nincs fölötte ablak és ott át lehet vinni a csöveket.
hát a faszi aki előttem volt, az csatornában vitte át, de a villamos tűzhely valamiért kimaradt, és a konyhában is már be volt pucolva és festve a fal, pluszban egy külső fali szellőzőt is akartak, tehát azt IS csatornázni kellett.
Na, amit akartam mondani az az, hogy a villanybojler elé az előttem lévő szerelő berakott egy kétsarkú kapcsolót, pontosabban kihagyta a helyét, nem is értem miért, a lakó sem tudta, de már mondta, hogy ha így alakult, akkor építsem is be a kapcsolót, valamit tuti elhallgatott, szerintem így akarta a fogyasztást csökkenteni, hogy lekapcsolja akkor nem pörög az óra.
Na, azt a kapcsolót, de mind az volt, valami multiban vette (zacskós kiszerelés volt zöld betűkkel) azt már cserélni kellett életemben talán először, de ebből is tanultam.
Az egyik az, hogy más levetett szarját még dupla áron sem vállalom el ezután.
Tudod nem vagyunk hozzászokva ezekhez a szituációkhoz A faszi külföldről behozta 2 milkáért az autót aztán három héten belül rá kellett költeni még 1,6-ot amire egyáltalán nem számított Kirázta a perselyt Aztán mikor indult volna munkába pont leesett az a genya hó Szerinted, hogy be sz.rva az ember akkor amikor nem a megszokott módon viselkedik az autó Hozzáteszem énb is voltam már hasonló helyzetben na nekem is a vak szerencse segített
még az erdei vargánya az ami nekem nagyon bejön. Nálunk nincs. Egyszer egerben Tárkány közelében voltunk nyaralni szállásadótól vettünk. Meg csinált nekünk egy tésztás gomábát mai napig emlegetem soha nem ettem olyan finomat
Nn ilyent - alu - csak akkor tudok elképzelni, amikor régi házban javítottam, és a plafonra menő régi alu MM-fal vezetéket kellett valahogy az átvezetékezett hálózatba bekötni. De ott meg csak 1-2 A-ről beszélünk jellemzően.
Csak ez a trafó dolog aggaszt, hogy tényleg kinyírják-e az elöregedett gyertyák a trafókat, vagy csak riogatás.
Elmondása alapján lehetséges. Járt pályára driftelni, szóval lehet tényleg nem ő baszta el.
Kérdés: Ti meg szoktátok várni benzines kocsinál, hogy alacsony fordulaton kihagyogatni kezdjen a motor és csak akkor cseréltek gyertyák, vagy valamennyi km után cseréltek? Ismerős szerint a kopott gyertya tönkre teheti a trafókat, ezért a megadott km után kéne cserélni, de közben meg 64.000 km van a gyertyákban és tökéletesen működnek. A csere periódus 60.000 lenne.
Cserés, vagy felesleges pazarlás addig kidobálni őket, amíg nem jelentkezik a kis fordulaton kihagyogatás?
Az utolsó hasonló az volt, hogy emeletes házban a villanyszerelő lelépett úgy, hogy a csövek+dobozok+vezeték benne volt már a helyén, tulajdonképpen szerelvényezni kellett. Annyira nem akartam, megéreztem előre a bajt, de valamiért elvállaltam jópofaságból.
A baj az lett, ha ismered azt a tömblakásos háztípust, ahol a főbejárati ajtó fölött van egy felülvilágító ablak a födémig, ott nem nagyon lehet átvinni vezetéket, vagy csatornában, vagy elmenni a folyosó másik végére (mert a főbejárati ajtó után 30-40 centire van a régi Guman_táblás elosztó) ahol szobaajtó van de nincs fölötte ablak és ott át lehet vinni a csöveket.
hát a faszi aki előttem volt, az csatornában vitte át, de a villamos tűzhely valamiért kimaradt, és a konyhában is már be volt pucolva és festve a fal, pluszban egy külső fali szellőzőt is akartak, tehát azt IS csatornázni kellett.
Na, amit akartam mondani az az, hogy a villanybojler elé az előttem lévő szerelő berakott egy kétsarkú kapcsolót, pontosabban kihagyta a helyét, nem is értem miért, a lakó sem tudta, de már mondta, hogy ha így alakult, akkor építsem is be a kapcsolót, valamit tuti elhallgatott, szerintem így akarta a fogyasztást csökkenteni, hogy lekapcsolja akkor nem pörög az óra.
Na, azt a kapcsolót, de mind az volt, valami multiban vette (zacskós kiszerelés volt zöld betűkkel) azt már cserélni kellett életemben talán először, de ebből is tanultam.
Az egyik az, hogy más levetett szarját még dupla áron sem vállalom el ezután.