ez a baj, ha kókler csinálja egyébként kiemelni a dobozt nem nagy szopás, ha már úgyis szét van verve minden. És rendes dobozt vegyél, ne a 100 Ft-os fost.
Á, hagyjuk
Bazneg mindenröl oldalakat irsz, az autoszereléstöl az ürhajozésig, de semmit nem csináltál még ezekböl csak láttál olyan embert aki mér hallott rola
Eleve rongyozással meg ingatlan halmozással tengeted igénytelen léted egy nulla értékü diplomával de egy füszálat nem teszel keresztbe
Azt mondjátok meg hogy inkább vállaljam be a Pirelli Angel2esét, úgy hogy 2pirelli gumit is utáltam. Vagy inkább egy Bridgedtone t31? A sportosabbakat szerettem belőle. Vagy Continak a roadattack2 vagy 4 ?
tudom, hogy gyenge elméjű vagy és nem vagy képes felfogni ami le vanírva
"A tégla nem törvényszerü, attol függ mennyi pénz volt épiteni" ezt írtad Erre "láttam ilyet már kibontva azért mondom ebből a kisméretű téglából volt 4-5 sor. Mondjuk a sajátunkat még nem láttam kibontva
Szerintem ahány ház annyi szokás"
Meg ezt
"Aztán feltételezem, hogy azok a kockák amit brigád épített másnak az hanyagabbúl is készülhetet. Azok a kockák ahol az építkezésben szerepet vállalt a tulajdonos is valószínűleg gondosabb gazda módjára épülhettek és jobban figyeltek a részletekre Ezek feltételezések én így gondolom "
Fogalmam sincs mit nem lehet azon érteni, hogy ahány ház annyi szokás Az tartalmazza a te elméletedet is. Leírtam,hogy nem egy brigád építette ezeket az országban, hanem akár a saját tulajdonos is a tervek alapján. Feltételeztem és oda is írtam, hogy feltételeztem, hogy aki magának épít az megpróbál jobb minőségben építkezni(gondos gazda) aki másnak épít órabérbe az meg szarik rá ott jön az ini féle műtrágyászsák szigetelés hisz bevakolva kőporozva úgy sem látszik
De azért cáfold még saját magad szívesen hallgatom 11 megyek anyámhoz a gyerekkel délután meg berugás a sógoréknál sokáig már nem tudok reagálni a faszságaidra mert még wot-oznom is kell egyet a hummel-al
Ja, miután deklaráltuk, hogy a feleségem háziorvos, te kijelentetted, hogy semmit sem érnek, szarul dolgoznak, feleslegesek, meg hasonlókat... tiszta szerencse, hogy nem személyeskedsz, el se tudom képzelni, akkor mit mondtál volna...
pedig letöbbx így jön le. Nem a ragasztó enged, hanem a habarcsos réteg válik le. Ini biztos látja: ha a levett csempén a ragasztó háta fekete. akkor ragasztó vált le, ha malter színű, akkor - értelemszerűen.
Ebben az a rossz, hogy vissza kell glettelni, ha nagyon vastagon jött le, akkor habarccsal simítani. Megvárni, míg megköt, aztán mehet fel a csempe. Ha erre próbál ragasztani, az xar lesz.
Pipi bazmeg te mindenhez értesz, de amugy ehhez se.
Kurva sok ilyen házban.dolgoztam, enyém.is.ilyenböl lett ujjá épitve, anyámé is.ilyen A tégla nem törvényszerü, attol függ mennyi pénz volt épiteni. A felcsapodo.viz meg ostobaság mert mind legalább negyven centis lábazaton épült. Amiben én lakok és kettö kivételével monden falat elbontottam abban egy darab tégla nem volt. Anyámé egy sor vályog két sor km tégla felválta és eltolva.
ezen én nem is gondolkozom a kőműves az mindenhol egy állat Amikor a bratyóéknál volt kőműves brigád amikor nálam a kapcsolók és a szerelvénydobozok különösen kiemelt hangsúllyal szerepelnek. A szájukba van rágva, hogy ne vakolják be mert az nem dísznek van ott Van amit saját magam tömök be ronggyal vagy újságpapirral, hogy véletlenül se tűnjön el nyom nélkül SZERINTED? Példa nem volt rá,hogy ne kelljen fél napig keresgélni, hol lehetnek a dobozok. Akkora állatok még arra is képesek,hgoy kivegyék belőle a paírt vagy a rongyot Mert hát az mit keres ott arra nem tudnak vakolni
na itt ki volt a buzi? a villanyszerelo vafy a kőműves?
3 centivel beljebb a doboz a fal síkjától és még erre jött a csempe
aztán csodálkozott az ember hogy már ismét mozog a konnektor
ez a baj a házilagos építéssel.....
A járdalapokat azért megvédeném nem 5 db hanem 10 db volt ezt tudom is bizonyítani Persze elég rossz a besorolásod ahhoz,hogy egyáltalán el tudsz e addig számolni A fényképek tanúsága szerint ez lassan 1 éves project volt vés kifogástalan azóta is Igaz ahová nem tettem az megint kezd tönkremenni
Neked ez egy igazi jó befektetés
Félévente eljársz 1 fél órás temetésre azt hullik a pénz az öledbe
Költsetek el mindent Amikor te feldobod a pacskert nehogymár rajtad élősködjenek a leszármazottak
A házat adjátok el a pénzt basszátok el nyaralásra vagy minden olyan dologra ami látszat nélkül megy el. Lakást meg inkább béreljetek így nem kell szarakodni az ilyen felújításokkal sem A évente kétszer kaptok nagyobb összeget akkor abból simán kijön a lakhatás is. Élhettek mint marci hevesen és cserébe nem hagytok hátra az utókornak semmit
láttam ilyet már kibontva azért mondom ebből a kisméretű téglából volt 4-5 sor. Mondjuk a sajátunkat még nem láttam kibontva
Szerintem ahány ház annyi szokás. Most olvasgattam utána 844 ezer kádárkocka épült az országban és ebből a mái napi áll 800 ezer
Valamiért az az érzésem,hogy nem 1 csapatnyi köművesbrigád építete ezeket a kockákat az országban 60-közel 90-ig. Úgy gondolom a telektulajdonos megkapta a terveket, hogy ilyet.
Aztán, hogy az állami dotációhoz hozzájusson, hellyel-közzel a tervek mentén kellett haladni, mert azért valamilyen szintű lakhatási átvétel abban a rendszerbenis volt. Gondolom.
Aztán feltételezem, hogy azok a kockák amit brigád épített másnak az hanyagabbúl is készülhetet. Azok a kockák ahol az építkezésben szerepet vállalt a tulajdonos is valószínűleg gondosabb gazda módjára épülhettek és jobban figyeltek a részletekre Ezek feltételezések én így gondolom
Bazneg mindenröl oldalakat irsz, az autoszereléstöl az ürhajozésig, de semmit nem csináltál még ezekböl csak láttál olyan embert aki mér hallott rola
Eleve rongyozással meg ingatlan halmozással tengeted igénytelen léted egy nulla értékü diplomával de egy füszálat nem teszel keresztbe
"A tégla nem törvényszerü, attol függ mennyi pénz volt épiteni" ezt írtad
Szerintem ahány ház annyi szokás"
Meg ezt
"Aztán feltételezem, hogy azok a kockák amit brigád épített másnak az hanyagabbúl is készülhetet. Azok a kockák ahol az építkezésben szerepet vállalt a tulajdonos is valószínűleg gondosabb gazda módjára épülhettek és jobban figyeltek a részletekre Ezek feltételezések én így gondolom "
Fogalmam sincs mit nem lehet azon érteni, hogy ahány ház annyi szokás
De azért cáfold még saját magad szívesen hallgatom 11 megyek anyámhoz a gyerekkel délután meg berugás a sógoréknál sokáig már nem tudok reagálni a faszságaidra
Ebben az a rossz, hogy vissza kell glettelni, ha nagyon vastagon jött le, akkor habarccsal simítani. Megvárni, míg megköt, aztán mehet fel a csempe. Ha erre próbál ragasztani, az xar lesz.
Kurva sok ilyen házban.dolgoztam, enyém.is.ilyenböl lett ujjá épitve, anyámé is.ilyen A tégla nem törvényszerü, attol függ mennyi pénz volt épiteni. A felcsapodo.viz meg ostobaság mert mind legalább negyven centis lábazaton épült. Amiben én lakok és kettö kivételével monden falat elbontottam abban egy darab tégla nem volt. Anyámé egy sor vályog két sor km tégla felválta és eltolva.
3 centivel beljebb a doboz a fal síkjától és még erre jött a csempe
aztán csodálkozott az ember hogy már ismét mozog a konnektor
ez a baj a házilagos építéssel.....
Félévente eljársz 1 fél órás temetésre azt hullik a pénz az öledbe
Költsetek el mindent
A házat adjátok el a pénzt basszátok el nyaralásra vagy minden olyan dologra ami látszat nélkül megy el.
Szerintem ahány ház annyi szokás.
Valamiért az az érzésem,hogy nem 1 csapatnyi köművesbrigád építete ezeket a kockákat az országban 60-közel 90-ig.
Aztán, hogy az állami dotációhoz hozzájusson, hellyel-közzel a tervek mentén kellett haladni, mert azért valamilyen szintű lakhatási átvétel abban a rendszerbenis volt.
Aztán feltételezem, hogy azok a kockák amit brigád épített másnak az hanyagabbúl is készülhetet. Azok a kockák ahol az építkezésben szerepet vállalt a tulajdonos is valószínűleg gondosabb gazda módjára épülhettek és jobban figyeltek a részletekre